Ja ir vīruss, tad vajag ļoti augstas D vitamīna dozas, jo vīrusa baktērijas traucē vitamīna absorbcijai. Un lielas dozas var palīdzēt pieveikt vīrusu 3-5dienās. Ar lielu es domāju 10000-20000ui/dienā uz katriem 10000ui vajag 100mikrogrammus K2lavender @ 19.02.2020 17:35D vitamīns un tagad paņēmu imunitātei,jo bieži slimoju.Domāju,ka varbūt derētu arī kāda krila vai lašu eļļa,jo nelietoju daudz zivis.Arī uzskatu,ka bez iemesla nav vajadzības dzert visu pēc kārtas.Siltajā sezonā neko nelietoju.
.Putns. @ 19.02.2020 17:43Ja ir vīruss, tad vajag ļoti augstas D vitamīna dozas, jo vīrusa baktērijas traucē vitamīna absorbcijai. Un lielas dozas var palīdzēt pieveikt vīrusu 3-5dienās. Ar lielu es domāju 10000-20000ui/dienā uz katriem 10000ui vajag 100mikrogrammus K2
omāju,ka varbūt derētu arī kāda krila vai lašu eļļa,jo nelietoju daudz zivis.
. Ar lielu es domāju 10000-20000ui/dienā
Ir, bet tie daudzumi ir stipri zemāki kā jūras izcelsmes produktos. Soja un linsēklas ir stipri estrogēni. Arī Chia ir labs omega avots, taču omega3 ir arī dažādi veidi un ne visus organisms izmantos tādā veidā kā gribētos...Olās ir stipri niecīgs omega daudzums. Fermu olās tas var arī tipat kā nebūt. Viss atkarīgs ar ko baro. Dažreiz baro ar jūras veltēm un dažādām granulām.Kiskismau @ 19.02.2020 18:02
Omegas nav tikai zivīs. Vēl tas ir valriekstos, linsēklās, sojas pumpiņās. Arī olas ir omegas.
Soja un linsēklas ir stipri estrogēni
Omegas nav tikai zivīs. Vēl tas ir valriekstos, linsēklās, sojas pumpiņās. Arī olas ir omegas.
Ja ir vīruss, tad vajag ļoti augstas D vitamīna dozas, jo vīrusa baktērijas traucē vitamīna absorbcijai.
Ko dod cinks un kālijs?
C vitamīns ir feik preperāts. Askorbīnskābei nav nekāda ietekme uz C vitamīna līmeni. Vienīgā tā ietekme ir skābe, kas var veicināt gremošanu, bet tādu pašu effektu var panākt arī ar ābola sidra etiķi vai citronu.Mežone @ 20.02.2020 08:44Folijskābi un dzelzi, bet arī - tikai pēc analīzēm un ārsta norādījumiem. Pati uz savu galvu lietotu varbūt tikai C vitamīnu?