Man nav ko @ 18.02.2020 09:19Sveikas!
Es nesen uzzināju par šo mājaslapu/aplikāciju.
Ielādēju telefonā un uzreiz atradu daudz labas lietiņas, bet skatos uz to visu tā nedaudz.. bailīgi (ja tas pat ir īstais vārds).
Tur bieži notiek krāpšana un labāk tomēr ir satikties dzīvē?
Kādi ir jūsu padomi, ja vēlas tur kaut ko nopirkt?
Raise @ 19.02.2020 09:56Es pēdējās dienās sāku aktīvi tirgot šajā lapā, bet nesaprotu vienu. Ja rindā sastājas daudzas meitenes uz vienu preci, bet tā kura 1.rindā bremzē pasākumu, jo Rīgā būs piektdien vai nez kad. Tad taču normāli, ja pārdodu tai, kura pirmā gatava atbraukt pakaļ vai grib lai sūtu caur pakomātu? Vispār saprotu, ka ar to tikšanos utt. baigi sarežģīti, vieglāk vienā piegājienā aizbraukt uz pakomātu un nosūtīt visu.
Pormifē @ 19.02.2020 10:24Nu es pirms pērku, vienmēr pārjautāju vai nav kādu defektu. Protams nekad jau Tu nevari zināt, vai pārdevējs būs godīgs, jāuzticas. Es parasti arī skatos kā prece ir nobildēta, lai nav tā ka vienkārši uzmesta kaut kur, vai foto ir kvalitatīvs, lai bilde nav miglaina. Protams ir svarīgas arī atsauksmes, bet ir taču arī pārdevējas, kas nesen sākušas tirgoties, un varbūt atsauksmju nav tik daudz.. un no pieredzes saku, ka daudzi pircēji nemaz neatstāj atsauksmi, mani tas kaitina?
blacke @ 19.02.2020 10:21
Ļoti maz cilvēku skatās pēc tā kurš pirmais piesakās, arī es uz to neskatos, es pārdodu tam ar ko visātrak un vieglāk ir vienoties par tikšanos vai sūtīšanu. Pamatā sūtu ar omniva, jo es netērēju laiku un naudu ceļam - ja kāds grib var atbraukt pie manis pakaļ, ja negrib - omniva.
Pormifē @ 19.02.2020 10:26
Mani kaitina, ka piesakās, pajautā kaut ko, un tad vienkārši stāv tas pieteikums, meiča neliekas ne zinis. Nu ja preci neņemsi, atsakies. Citreiz nesaprotu - ņems vai neņems tad??♀️
Pormifē @ 19.02.2020 13:05Skatoties reizēm par kādām naudām pārdod reāli “lupatas”, gribas pat uzrakstīt, vai nepāršauj par strīpu.? Bet nu protams neesmu rakstijusi..
Leora @ 19.02.2020 12:53Man tie pieteikumi nekaitina. Reizem ta ir, ka tas tiesi pievilina pirceju, interese lieta.. bet doma, k bus letak. Redz, ka ir pieteikumi, tad ashi megina paspet pieteikties pats nopirkt!
blacke @ 19.02.2020 13:10
Es gan esmu komentējusi komentāros par to. Mani tracina, ka ir cilvēki, kas nesaprot lietu vērtību, tak jau iznesot preci no veikala viņa zaudē savu vērtību, nu un ka tikai 2x uzvilki vai ka tikai neredzams defektiņš, nu nevar likt par pilnu cenu atkal tirgot tālāk. Nē, nu var, bet tas man šķiet debīli(sorry).
Vai kad 2000. gada firmas drēbes tirgo par nez kādam summām, veiksmi. :D