Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā justies?

Reitings 1
Reģ: 15.02.2020
Sveiki!
Atzinos puisim simpātijās. Bet viņš neteica, ka tas ir abpusēji. Viņš nepateica neko konkrētu. Iepriekš likās, ka tas ir abpusēji, tāpēc pateicu viņam to. Likās, ka vienkārši baidās atzīties arī man.
Gāja laiks, nekas man nebija skaidrs.Vēroju viņu. Katrā darbībā saskatīju patikšanu arī no viņa puses. Bet arī vienaldzību saskatīju. Nevarēju saprast neko.
Tad vienu dienu viņam pajautāju vēl jautājumu, ne īsti par patikšanas tēmu, bet savādāk izteicos. Viņš uzreiz jautāja ko es ar šo visu domāju un ko īsti vēlos. Jo viņš pret mani ir neitrāls un neko nevēlas, jo uztver kā vienkāršu paziņu. Bet to pateica tā ļoti laipni, bet es sapratu, ka tā ir atraidīšana.
Man uzreiz sirds salauzta gabalos. Iedragāta pašapziņa, nezinu kā justies. Tas cilvēks ikdienā ir jāredz gandrīz vai katru dienu. Man būs neērti.
Vai jūs kādreiz esat dabūjušas atraidījumu? Un kā jutāties pēc tā? Vai ātri sanāca pārdzīvot to?
15.02.2020 20:24 |

Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
Medūza @ 15.02.2020 20:24
Sveiki!
Atzinos puisim simpātijās. Bet viņš neteica, ka tas ir abpusēji. Viņš nepateica neko konkrētu. Iepriekš likās, ka tas ir abpusēji, tāpēc pateicu viņam to. Likās, ka vienkārši baidās atzīties arī man.
Gāja laiks, nekas man nebija skaidrs.Vēroju viņu. Katrā darbībā saskatīju patikšanu arī no viņa puses. Bet arī vienaldzību saskatīju. Nevarēju saprast neko.
Tad vienu dienu viņam pajautāju vēl jautājumu, ne īsti par patikšanas tēmu, bet savādāk izteicos. Viņš uzreiz jautāja ko es ar šo visu domāju un ko īsti vēlos. Jo viņš pret mani ir neitrāls un neko nevēlas, jo uztver kā vienkāršu paziņu. Bet to pateica tā ļoti laipni, bet es sapratu, ka tā ir atraidīšana.
Man uzreiz sirds salauzta gabalos. Iedragāta pašapziņa, nezinu kā justies. Tas cilvēks ikdienā ir jāredz gandrīz vai katru dienu. Man būs neērti.
Vai jūs kādreiz esat dabūjušas atraidījumu? Un kā jutāties pēc tā? Vai ātri sanāca pārdzīvot to?

Vai jūs kādreiz bijāt iedomājusies ka jūtas tas cilvēks kuram jūs atzinaties savas jūtas?
Man vispār no tādiem cilvēkiem kas parsapņojušies visādas nejēdzības ir stipri baili. Nekad nezināt ko no tādiem sagaidīt. Viņai tak salauzta sirds un kritās pašvērtējums. Tu jau pat nezini ka viņa Tev atriebsies par atteikumu.
Jums jānoņem rozā brilles un jāsāk domāt ar galvu. Attiecības ir jāveido ar tādu cilvēku ar kuru jums ir labi sadzīvē nevis jūsu sapņos.
Jums jāpārtrauc sapņot un jāiet jāmācas skolā. Jāatrod labu darbu un jāpelna savu pašu naudu. Jānopērk dzīvokli un tikai tad jāmeklē savam līmenim atbilstošu cilvēku.
Nevis spēlēties "jūtas spēli" ar citiem cilvēkiem un pēc tam sūkstīties ka jums atteica.
15.02.2020 21:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits