Labdien!
Man ir radusies situācijā ,kurā ,lai ir līdz galam izdomātu pareizo lēmumu ir vajadzīgs skatījums no malas.
Esmu jauna darba meklējumos. Man ir problēmas ar veselību, kuru dēļ grūti veikt 8h darbu..It kā var veikt, bet ir dienas, kurās ar mokām izturu tās 8h.
Vai Jūs labāk manā vietā ietu strādāt pilnu slodzi, saņemtu algu ar kuru varētu sevi pilnībā nodrošināt, iekrāt un nākotnē cerēt uz dzīvokļa iegādi, vai arī ietu uz nepilnu slodzi ,labāk justos, bet atkrīt iespēja iekrāt lielāku naudas summu, sapnis par dzīvokli , ceļojumi, lielāki pirkumi kā tādi ,lai sevi iepriecinātu. Būtībā ar pusslodzi varēšu atļauties daļēji nopirkt pārtiku ģimenei, kosmētiku, kaut ko no apģērbiem ,segt mob.rēķinus, aiziet kādreiz uz kādu filmu vai kādu lētāku kafejnīcu pasēdēt kopā ar draudzenēm un viss. Lielāki izdevumi 80eur un vairāk būtu jāplāno, jākrāj laicīgi.
Dzīvoju kopā ar vīrieti, tā ka nav tā ,kad man jānosedz visi rēķini par dzīvokli, pārtiku jeb attiecību modelis ir tāds, kur es varētu atļauties strādāt nepilnu slodzi. Es ieguldu kopdzīvē tik daudz naudas, cik pati vēlos, bet vīrietis vēlas, tomēr , lai es arī ,kaut ko ieguldu kopdzīvē.
Nākotnē plānojam bērnu..Arī ir pārdomas vai strādāt pilnu slodzi un būs lielāka dekrēta nauda, spēt nodrošināt pilnvērtīgi visu sev, bērnam , vai arī strādāt pusslodzes darbs, mierīgi sagaidīt dekrētu bez stresa, liekām ciešanām, bet tajā pašā laikā būs jāsamierinās ar mazu dekrēta naudu. Es arī vēl nezinu vai lielāks svars, palikšana stāvoklī neiespaidos vēl vairāk manu veselības stāvokli. Pēc būtības man patīk būt neatkarīgai sievietei, pašai sev visas pamatvajadzības nodrošināt nevis kādam prasīt, lai man, ko nopērk, bet no otras puses nevēlos arī regulāri just ciešanas.