Jāsāk strādāt ar sevi. Pirms 5 gadiem es pilnībā izmainīju savu personību, jo pieņēmu lēmumu, ka sevi nekad nešaustīšu. Tas, ka tu jūties slikti, ka visu laiku jādomā, ko citi domā, norāda uz to, ka tu sevi šausti par to, ko izdarīji, kā izdarīji, ko pateici, kā pateici, ko nepateici un kā nepateici, ko liki netīšām kādam padomāt vai tīšām kādam padomāt utml. Izbeidz to. Ikreizi, kad tev pakrūtē atkal ienāks tā mazā nepatīkamā sajūta, ka kaut ko atkal izdarīji ne tā, un galvā sāks šaudīties urdošā vainas apziņa, apzināti dzen šīs domas prom un skaļi pasaki sev - Es nekad sevi nešaustu, lai arī kas notiktu!! Dzīvo ar šo domu, bāz acu priekšā sev šo domu Ikreizi, kad nepieciešams, un ar laiku tu vienkārši pārtrauksi uztraukties par to, ko citi domā, jo būsi šo apziņu uztrenējusi kā muskuli. Uzstādi sev to kā dzīves likumu nr. 1. - nekad un nevienos apstākļos sevi nešaustīt!
P. S. Es cenšos dzīvē apzināti nepieļaut kļūdas, taču pēc šīs apņemšanās ir bijušas 2 reizes, kad esmu rīkojusies citu priekšā nu tiešām ļoti nepareizi, ko pati sapratu. Tad es paskatījos spogulī, pateicu sev pāris skarbus un nopietnus vārdus un secināju, ka mācība ir gūta, jo savu kļūdu esmu apzinājusies, un tad momentā izslēdzu atkal ārā to sevis šaustīšanas pogu, lai dzīvotu atkal tālāk.