nekausies visās muļķībās. Ja rodas iespēja noteikti dodies pie kosmetologa noskaidrot savu ādas tipu un stāvikli. Tad arī zināsi ko vari, ko nevari darīt. Neviena no šejienes komentētājām nevar noteikt tavu ādas stāvoklis. Daudzas kosmetoloģes (nu vispār LVC ir tikai padsmit vai pāris demiti tādu

) noteiks tavu ādas stāvokli par nelielu samaksu. Tas ir viens. Tās dārgās procedūras nemaz nav jātaisa katru nedēļu un tā kosmetika vai aparatūra nemaz nav brīnumlīdzekļi. Zinot ādas stāvokli var kopt savu ādu arī mājas apstākļos ļoti labi.
2. Nepāŗcenties ar sejas mazgāšanu. Ninimāli un ar ļoti maigiem mazgāšanas līdzekļiem.
3. mazgā seju ar remdenu ūdeni vai beidz mazgāt seju ar aukst ūdeni (ja kapilāri nav tuvu sejas ādai savādāk var novest pie kapilāru plīsumiem uz sejas).. tas strādās kā bezmaksas toniks.
4. Svarīgāk par krēmu ir tonizēt ādu. Toniks ir must un pats svarīgākais. Noteikti klāj toniku arī uz kakla un dekoltē ādas. Ne velti saka ka sieveites vecumu nosaka pēc kakla ādas

. Ir pilns ar vidējās cenu kategorijas sejas košanas tonikiem ar ļoti labu sastāvu un iedarbību. Ja nav nepieciešams brīnumlīzeklis, bet tikai lai tonizē ādu, nenodara ļaunu un aizsargā no ārējās nelabvēļīgās iedarbības šādu līdzekli atrast vidējā cenu kategorijā nebūs grūti. Man laikam visvairak patīk Lumene,Nivea pure nature, tad iet Dzintars un Oriflame love nature kombinētai ādai. Uz nakit ja nav taukaina āda var arī nelikt naksts krēmu.
5. Sajas krēms .. uzskatu ka ir daudz superīgu sejas līdzekļu vidējā un videji augstā cenu kategorijā... visvairak patika stenders sejas eļļa.. arī Lumene sejas krēmi.. patika oriflame optimals atjaunojošā līnija- bet oriflame uzskatu vairāk par sintētisku kosētiku un esmu pret sintētiku. Neizvēlies pavisam lēto galu .. tur viena sintētika un pamatā ir glicerīns... tas ir tāpat kā smērēt lētāko roku krēmu uz sejas. Vispār izlasīt saturu nebūtu slikti... un protams zināt ko ka nozīmē un dara... un to lielākoties zin kosmetologi (nejaukt ar kosmētiķēm) sejas kremu ieteiktu klāt no rīta pēc mazgāšanas (vai sajas noskalošanas) un obligati tonika..
6. sejas aizsardzība... ļoti svarīgi lai seja netiktu bojāta... saules stari sausina un fotonovecošanās... tātad jāsmērē sejas krēms.. tāpat daudzas aizmirst par auksto laiku ... man piemēram par ne - grādos seja apsalst.. tas nozīmē tiek bojāta sejas āra... āda ir sausa... ( ja neesmu uzklājusi kosmētikas kalnu.. tā arī aizsargā pret aukstumu) .. apsalšana vai kāraršana arī var novest pie kapilāru plīsumiem un tos jau var noņemt tikai sarežgītās procedūrās ..un uz sejas to noteikti nevēlies....
... lai grumbas neveidotos galvenais ir sausa āda.. .. taukaina ādā veidoja spumpas... bet tad atkal samazinās grumbu veidošanās.... .. tādat ar kosētikas līdzekļiem ir jāpanāk nosmāls ādas stāvoklis... ( bet noteiti nepārcenties ar spirtu pārpildītiem tonikiem ... kas tevi no taukainas ādas ātri vien novedīs sausā ādā)
... un vispār uz ādu lieliski iedarbojas visas spa un pirts procetūras. Man jau liekas, ka nav nekā labāka sejas ādai kā turku pirts!
Vaiksmi atrast sev piemērotakos produktus!