Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecību krīze?

 
Reitings 3
Reģ: 03.02.2020
Vai Jums attiecībās bijusi krīze?
Ar puisi esam kopā 7 gadus. sajūta jau kā pensionāru pārim, bet no otras puses sajūta, ka neesam tik ilgi kopā.
Pensionāru pāris, jo mums ir 100% rutīna. Man ir garlaicīgi. Gribas, lai ir romantika, azarts, degsme, jautrība... mīlestība.
Problēma ir tā, ka puisis atsaka darīt kko kopā, nevēlas braukt izbraukumos, iet pastaigāties, brauk spēlēt biljardu, piemēram, jo visu laiku atrunājas, ka nogurums. Fiziska tuvības arī nav, jo labāk paskatīties Netflix seriālus, nekā pie manis..
Nav jau arī krāsas tik biezās, kā mālēju. Vins ir gadīgs, rūpīgs, zelta rokas, tikai otra puse man sāk kaitināt, jo gribas lai esam ka pāris, mīlošs pāris, nevis dzīvokļa biedri.
Ir runāts un esmu stāstījusi, kas uz sirds. Bet darbības nemanu.
Kā rīkoties šajā situācija? Ka uzlabot attiecības? Ka iedegt kaisli? Palikt kopā vai iet katram savu ceļu?
Kādas ir jūsu metodes, kad paliek rutīna vai garlaicīgi attiecības?
Paldies iepriekš jau par ieteikumiem : )
03.02.2020 22:43 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.01.2020
Izlasi 5 love languages, moš palīdzēs. bez jokiem.
03.02.2020 22:56 |
 
10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Ja galvenais attaisnojumus ir nogurums , tad varbūt ieplānot kaut ko brīvdienās, nevis darba dienu vakaros (ja tas ir attaisnojums nogurumam) . Nevis jautā , bet esi iniciatore - saki , ka , piemēram, sestdien brauksim kaut ko apskatīt , vai kaut kur izklaidēties . Jo ja ierosinājumi kaut ko darīt nepalīdz , iespējams viņu vajag vienkārši vienreiz burtiski izvilkt no mājas , lai viņš saprot, cik tomēr ir forši kaut kur aizbraukt vai kaut ko padarīt kopā . Ja tomēr tas nestrādā , tad ir vērts nopietni parunāt vai šis jūsu šī brīža modelis ir tas kā viņš vēlas redzēt jūsu attiecības arī turpmāk (visu atlikušo dzīvi ) .
Mēs dažreiz ar draugu aizbraucam kaut kur paliekam viesnīcā, apskatāmies nākamajā dienā pilsētu vai vietu , kur esam apmetusies - tas viss uzreiz izjauc rūtinu , un atbraucot mājās ir pavisam citas sajūtas .
Varbūt arī zini kaut ko , ko viņš gribētu izdarīt, kur aizbraukt , un kādā nedēļas nogalē to arī izdarat ( es ar savu pusi rudenī bijām iesākuši , ka katru nedēļas nogali kopā ar viņa brāli un brāļa draudzeni devāmies nelielos izbraucienos - izstaigājām kādu pastaigu taku , aizbraucam uz kādu pilsētu nu vienīgais kur , galvenais ka prom no ikdienas ).
03.02.2020 22:57 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ko tā grāmata dos? Tīrākā ūdens liešana vairāku lapušu garumā. Izlasi pēdējo grāmatas vāku, aprakstu un viss taps skaidrs. Visas grāmatas būtība saprast, ko otram vairāk vajag. Pieskārienus, vārdus vai tml. Dot to, ko otrs vēlas un ceri, gaidu, kad un vai otrs izdomās atpakaļ dot to, ko Tu vēlies.
Tev jāsaprot vai viņš dzīvē tāds, kuram patīk sēdēt mājās, vai arī attiecības galīgi apnikušas un ar Tevi īsti neko negrib darīt.
03.02.2020 23:15 |
 
Reitings 4
Reģ: 03.02.2020
Es teiktu, ka viņam ar tevi ir garlaicīgi, tāpēc ne seksu gribas, ne kaut kur kopā vl braukt, labāk padarīt to kas viņam pašam patīk savā brīvā brīdī. Iespējams tev mājas trenuškas jānomaina un ar draudzenēm jāiziet ārā, nevis jākauc katras brīvdienas puisim kaut ko darīt kopā. Vispirms kļūsti interesanta.
03.02.2020 23:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits