Rudens @ 03.02.2020 22:02
Man jāpiekrīt, ka šis vairs nebūs ne puisis, ne čalis - ja domā šajā kategorijā, tad varbūt pat nav jēgas iespringt. Šis jau būs vīrietis, pietam ir ļoti liela varbūtība, ka vīrietis, kas zin ko grib. Un 27+ zinu vairākus, kas tiešām ir apzīmējami ar vārdu "vīrietis", vienkārši līdz šim nav bijusi prioritāte attiecību vai ģimenes veidošana, iespējams nav gadījusies īstā sieviete, līdz ar to principā šajā vecumā jau vairs neiespringst un no sievietes sagaida adekvātu reakciju.
Šis, iespējams, viens no piemēriem. Vīrietis zin, ko grib, bet pieļauj dažādas reakcijas uz savu piedāvājumu un pielāgojas (cik var saprast no tālākā komentāra?).
Bulta, st.c. ir tomēr arī sievietes dažādas, ir kas var bez nevajadzīgiem jautājumiem un klīrēšanās piekrist izbaudīt mirkli - šajā gadījumā saullēktu un nemeklēs tajā zemūdens akmeņus...
Redzi, ir tādas kā Ketija, kurām ir komunikācijas problēmas. Tās ir tās, kuras randiņa laikā skrien uz tualeti zvanīt draudzenei. Skaidri pateikt džekam - paldies par rītu, Tu esi lielisks, bet zini, man ir nedaudz cita gaume/redzējums uz pasauli/etc. Var, protams, piespēlēt kādu draudzeni, kurai šāds džeks varētu patikt.
Satiekoties pirmo reizi, galvenais ir parādīt to, ka esi labs un patīkams cilvēks. Mēs nevaram izmainīt mūsu raksturu lielos vilcienos, bet man, personīgi, neinteresēs cilvēka raksturs, ja viņš ir laipns un patīkams sarunu biedrs, pat ja man nebūs vēlme likties ar viņu gultā. Kā minimums tas būs jauki pavadīts rīts un, protams, būtu patīkami, ja tas būtu pirmais no ļoti daudz kopīgi pavadītiem rītiem.
Pie manis katru dienu nāk desmitiem klientu, kuriem gribās runāt par visu un ap visu, bet es esmu iemācījies jauki smaidīt un runāt arī tad, kad tiešām mani neinteresē paveci cilvēki, kuri stāsta, ka pasaule ir plakana. Taču tā ir nauda, ko es pelnu un es apzinos spēles noteikumus. Satiekoties ar meiteni es apzinos spēles noteikumus labāk nekā kādam varētu šķist. Taču man ļoti nepatīk, ja meitene pēdējā brīdī atceļ randiņu bez nopietna iemesla. Man patīk +/- saplānot savu laiku.