Protams! Tikai tā ir ar praktiski visām. Man Tinderī krīt meitenes, kuras ir līdzīgas man(loģiski!). bet tās arī ir tās, kas meklē ilgtermiņa attiecības un ir šausmīgi piesardzīgas un izvēlīgas. Tik ļoti, ka Tava saruna ir kā balansēšana uz šaura dēļa virs dziļa purva. Es varu būt tik ļoti punktuāls un precīzs kā piece de resistance šveices pulkstenis, bet varu bliezt jokus tā, ka vairums stand-up komiķu man pienesīs ūdeni un jā, meitenēm tas patīk, taču tā gaidīšana un piedāvāšana mani tracina. Nu tā, ka to nevaru izturēt. Man gribās cilvēku iepazīt, nevis bakstīt taustiņus. Un tā nu tie džeki brīžiem palaiž garām kādu labāku potenciālu, jo pēc ilgākas sarakstes vienkārši nolaižas rokas.
Cik būs meitenes, kurām es pateikšu - rīt būs skaidrs rīts, ņemam paklājiņus un segas, bliežam uz cenu tīreli sagaidt saullēktu. Bez liekiem jautājumiem. Bez jokiem un ironijas.
Protams, daļai no meitenēm liksies nenormāli spontāns piedāvājums un gan jau džeks tikai pagramstīties grib. Varam taču pirms tikšanās pat līgumu noslēgt, ja tas nepieciešams.
Tāpēc arī šis vakars būs pie kamīna ar filmu līdz diviem naktī, nevis laicīgu došanos gulēt un kafiju termosā, jo sešos no rīta jāsatiek kāds burvīgs cilvēks, lai ar burvīgām sarunām sagaidītu saullēktu burvīgā ziemas rītā.
Manā vecuma kategorijā 30+ tās sievietes jau kļuvušas pārāk patstāvīgas, savukārt 20-25 vēl ir bērna prātā.