Sievietes, tāpat kā vīriešus, nevar iedalīt tikai divos tipos. Tāpat man liekas dīvaini, ka abu tipu gadījumā apraksti iet totālās galējībās. Ja labā meitene, tad uzreiz kautrīga, bikla, nevainīga, maiga, trausla un super duper jauka, bet, ja sliktā, tad tāda, kura internetā ievieto pusplikas bildes, vīriešiem atdodas par naudu, ir mantkārīga maita, kura pārgulējusi ar 100 večiem. Tas tā nopietni? Kāpēc jāiet tādās galējībās? Man vienmēr līdz šim bija šķitis, ka esmu sliktās meitenes tips (mīlu risku, adrenalīnu, nodarbojos ar ekstrēmu sporta veidu, staigāju kedās un klausos metālu), taču tagad, izlasot konkrēto aprakstu, saprotu, ka man neatbilst nekas no tajā pieminētā, ja nu vienīgi tas, ka patīk iepazīt jaunus cilvēkus, kas man, vismaz līdz šim, šķita laba iezīme. Izrādās, ka ne. Neesmu padauza, no vīriešiem naudu neņemu un kailbildes internetā neievietoju.
Pirms nākamreiz uzdot tādu jautājumu, iesaku mazliet piedomāt pie sieviešu tipu aprakstiem, neiet galējībās un rakstīt tā, lai ārā nespraucas personīgās emocijas, jo uz doto brīdi nolasās, ka iekšā kaut kāda sāpe pret tām sliktajām meičām, kuras, atšķirībā no labajām, baltajām un pūkainajām, noraksturotas kā sabiedrības padibenes, kurām dzīvē viss griežas par un ap naudu un seksu.