Amii @ 26.01.2020 16:08
Mēs gatavojamies kāzām nākošgad.
Līgavainis uzskata, ka kāzas ir jānosedz abiem, līdzīgās daļās, jo viņam vienam tas nav jāuzņemas.
Tad nu, es nezinu kā sakrāšu to daļu, kura man ir jāpieliek. ?
kopš kura laika līgava par kāzām samakšā kaut vai 1 centu. Vispār kāzas pēc tradīcijām no vietas no kuras es nāku nerīko ne līgava ne līgavainis, bet gan viņu vecāki visu apmaksā. Abu pušu vecāki. Bet līgavainis sagādā gredzenus, apģeŗbj sevi, sagadā mašīnu tās dekorācijas līgavas pušķi apģērbj uz sedz visus pārējos līgavas izdevumus. Par dāvanām visiem ģimenes locekļiem vedejiem utt.. hmmm tur gan nezinu vai tikai līgavainis vai līgavainis kopā ar līgavu.
... bet situācija ir sekojoša... ja es precētos 20 gados..... būtu tā ka par manām kāzām maksātu vecāki..... ( un vispār tā mums ģimenē un vispār reģonā ir pieņemts)... bet tā kā esmu jau cienījamā vecumā ... un neprecēšos ar 20 gadnieku... zinu ka par manām kāzām nemaksās... un taklāti sakot neuzdrošinātos prasīt un neviens tādām lietām nekrāj un nekrāj naudu vispār. ...
ja mums tiesām būtu tikai 20 gadi ... piekristu uzrīkot kāzas par ļoti lētām naudiņām .... bet līgavainim paša būtu jāsakrāj nauda kāzām ... arī situācijā, ja nāktu no ļoti nabadzīgas ģimenes ... viņam pašam nāktos to kompensēt.... un es kā līgava nepirktu par savu naudu pat apakšveļu vai netaisīt pat frizūru kāzām ... vienīgā pretimnākšana būtu tiešām izvēēties nevis visgreznāko ... bet pieņemamāko par naudiņām....
bet 20 gadi man nav ... prasības man tagad ir pavisam citas... un kāzu līmeni gaidu pavisam citu ....
un padoājiet taču metenes loģiski ... a kas tālāk būs... ja jau par kāzām prasa, lai jūs pati maksātu .. tāpat prasīs lai jūs par bērnu pati maksātu .... pat tad kad nemaz nevarēsit to atļāuties .. un ja izšķirsities .... par bērnu vispār aizmirsīs... un varēsit kā muļķes vienas vikt vezumu....
ja cilveks vēlas un tas viņam ir svarīgi.... viņš var atrast variantus.... kādam prioritāte ir tev kāzās nopirkt kleitu kuru tu gribēji ( un vispār līgava izvēlas kuru grib kleitu .. pat ja maciņš neatļauj) .. bet kādam jaunas krosenes... veču vakars bārā un vēl visādi sūrdi ... ja alga neatļauj .. nu var taču piestrādāt ... darbadiena ir 8 h nevis kā senos laikos 14 vai 16 un 2 brīvdienas... tas viss ir attieksmes un vēŗtību jautājums nevis naudas....
un ar attieksmi abi maksājam ... man vienkārši uzreiz ir tas red flag ....un arī visi pāri kur no sievas tas un tas prasīts (vai viņas vecākie) .... vīri ir bezkauņas un sievas vel to ģimenes vezumu arī visu laulības laiku ( kamēr vīriņš sev jaunu masīņīti pērk) ... nav jāprez vīrietis, kurš prasa, lai Jūs pati maksātu par kāzām... šāds vīrietis ir jāpamet .... un par to es pārliecinos atkal un atkal....