Jā, aizdomājos gan. Tieši šodien ar draugu diskutējām par šo. Laiks ir sācis skriet jau pēdējos 3 gadus noteikti un tgd vēl ātrāk. Atceroties kādus notikumus vai situācijas, bieži aplaužamies pie ''paga....tas nebij šovasar? Nē, pirms diviem gadiem.... vāks'' Liekas, ka viss vēl tepat bija, bez maz vai vakar. Runājot par vecumu(arī tuvojas 30), pēdējā gada laikā pieķeru sevi pie domas, ka, skatoties spogulī, it kā nočekoju ''hmmm, izskatos šorīt vecāka jau vai vēl nē..?'' :D
Piemēram, 1,5 gadu atpakaļ pat prātā kaut kas tāds nenāca. Bieži vien, ejot pa ielu, pavēroju sievietes un tās, kurām, manuprāt, varētu iedot apm 35 gadus, liekas, ka izskatās jau ''pavecas'' (ne tā, ka ir grumbas vai augums nav tik slaids vai kā, bet drīzāk laikam sejas izteiksmē, skatienā...nezinu..), bet tad es apjaušu, ka mani 35 pienāks ļoti nemanot un vnk vienā dienā tu spoguļa priekšā taisīsies un savā būtībā jutīsies tāpat kā tagad(tikai cipars būs 35), tikai uz to laiku vairs nebūs tas 25gadnieces ''glow''.... Nesaku, ka sieviete 35 gados nevar būt mirdzoša un superīga, bet kaut kas noteikti vairs nebūs atgriežams. Vispār es par dziļu iegāju vecuma tēmā :D
Tikko bija ziemassvētki un tūlīt būs jau vasara.....nu reāli :D