Vai pirkt KASKO vai nepirkt? Ja pirmā mašīna. Ko domājiet? Biju rēķinājusies ar citu apdrošināšanas kompāniju, taču tā atteica, jo mašīna ir 2004. gada izlaidums. Nu lūk, cita dod, bet lielu summu! Nezinu! Ko iesakāt? Vai pa 89eur mēnesī ir tā vērts?
Protams ka nsv vērts, tas ir drausmīgi dārgi tik lētai mašīnai. Parasti es esmu tikai par kasko, bet ne šajā gadījumā. Labāk liec to summu katru mēnesi savā krājkontā.
Šajā gadījumā auto ir tik vecs, lēts un droši vien arī zagļiem neinteresants, ka es kasko vispār neņemtu. Arī sasišanas risks nav tā vērts. Un jā, konkrētais piedāvājums ir šausmīgi dārgs. Pajauna premium auto cenā.
Tā cena tāpēc kā tas ir pirmais auto un vēl kā par auto īpašnieku nekas nav zināms. Es arī neieteiktu ņemt jo mašīna ir veca, lēta un ja saisitīs vai kas cits notiks tad lētāk sanāk noprikt jaunu tādu pašu nekā remontēt.
Oi, tad noteikti nē. Tur par 3 mēnešu maksu jau var tam auto visu priekšu sataisīt ja nu kas. Neiespringsti, būs kas glaunāks tad arī domāsi, šajā gadījumā nav vērts. Veiksmi uz ceļa un brauc prātīgi!
Nav vajadzības. Auto vērtība ir zema. Un ganjau tāpat ir ar vizuāliem defektiem, ja nu kas gadīsies, švīkas vai kas - tas principā ir neizbēgami. Un vēl jo vairāk 89eiro mēnesī nav vērts