Jā, es arī cenšos atrast balansu jau vairākus gadus. Šobrīd visvairāk, kad esam pārcēlušies uz savu māju ārpus Rīgas, studēju maģistros, braukāju uz dzimto pilsētu uz dejām, esmu biedrībā valdē un, protams, strādāju pilna laika. Papildus nosauktajām lietām tomēr nāk klāt vēlme regulāri satikt ģimeni un atrast laiku mini treniņiem un pastaigām, lai tomēr būtu enerģija.
Grūti pateikt, kā lai to visu paspēj. Man noteikti ļoti palīdz tas, ka darbu sāku jau no septiņiem/pus astoņiem, kamēr citi vēl guļ, esmu jau daudz darbā izdarījusi un kaut desmit minūtes no rīta mājās pavingrojusi.
Papildus noteikti ik pa laikam atgādinu, ka šis grūtais posms ir pārejošs un tikai uz laiku. Kā arī ar māsu vienojāmies doties ceļojumā pirmo reizi divatā pēc tam, kad pabeigšu maģistru - tas kaut mazliet motivē.
Tomēr pats svarīgākais ir katru dienu izvērtēt prioritātes. Citreiz vakarā atstāt mazu nekārtību mājās vai netīrus traukus izlietnē, ja ir jau vēls vakars, jo miegs noteikti ir vajadzība, lai visam pietiktu enerģija!