Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zelta sastāvdaļa

 
Reitings 2
Reģ: 29.01.2009
Labvakar!
Kādas atsauksmes par Paulas Freimanes pavārgrāmatu " Zelta sastāvdaļa"?
Vai receptes ir viegli un ātri pagatavojamas un no parastam latvietim pieejamām izejvielām?
Paldies!
09.01.2020 00:03 |
 
Reitings 83
Reģ: 24.11.2019
Pirmā pavārgrāmata, kas tiešām tiek pielietota! Receptes nav sarežģītas, sastāvdaļas arī nav dārgu dārgās. Lai būtu veselīgāk viņa cukuru aizstāj ar stēviju, kas tāda īpatnēja lieta, ko tad vajadzētu noteikti turēt skapītī. Bet nu domāju var aizstāt ar to pašu cukuru, ja gribi pa vienkāršo. Tur tiešām labas receptes, ko gatavot pēc sirds patikas katru dienu.
09.01.2020 00:47 |
 
Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Man kā ēst gatavot nemīlētajai receptes liekas supervienkāršas
09.01.2020 00:54 |
 
10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Ļoti foršas receptes! Gaumīgas, garšīgas un es teiktu, ka lielāko daļu nereāli vienkārši pagatavot ?
09.01.2020 01:25 |
 
Reitings 4718
Reģ: 23.11.2014
Receptes tiešām diezgan vienkāršas, un grāmatas dizains ļoti skaists. Forši, ka ir minēts cik porcijas sanāk un cik kalorijas ir porcijā. Kā arī katrā receptē apraksts par vienu zelta sastāvdaļu.
Neko vēl neesmu mēģinājusi, bet visu grāmatu izšķirstīju - vērtīgi!
Ja gribas iegādāties ar atlaidīti - pērciet internetā! :)
09.01.2020 08:06 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Tur ir arī veg opcijas vai visur ir tikai gaļa?
Respektīvi vai veģetārietim ir vērts pirkt šo grāmatu?:)
10.01.2020 12:08 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Grāmatu esmu paškirstījusi, liekas laba, bet Facebook bija atsauksmes ka daļa recepšu ir nepilnīgas, dažas arī nesanāk. Šķiet runā bija par vienu kūku kur interneta bija saldinatājs receptē, bet grāmatā tas nebija pieminēts. Tāpat daļa recepšu ir tik vienkāršas un daudz reizes interneta redzētas un līdzīgas šķiet našķoties Zanes receptēm, vienīgi nomainīta viena sastāvdaļa. Bet pozitīvi ka grāmata ir daudz recepšu un bez reklāmām. Ir arī viedoklis ka edunsporto.lv receptes esot labākas.
10.01.2020 13:22 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Par to vai receptes ir vegānas, veģetāras nepateikšu, bet kur problēmas receptes pārveidot? Ja piemēram dots sautējums ar gaļu, var taču to nelikt vai aizvietot piemēram ar pupiņām. Katrā ziņā tur recepšu bez gaļas ir pietiekoši.
10.01.2020 13:26 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
bet kur problēmas receptes pārveidot?

Saprotams, ka to var darīt un ir darīts.
Katrā ziņā tur recepšu bez gaļas ir pietiekoši.

Paldies, tieši šo atbildi arī gaidīju.
10.01.2020 13:34 |
 
Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
No divām receptēm, kuras mēģinājum tieši divas man neizdevās. ?
13.01.2020 13:55 |
 
Reitings 78
Reģ: 04.11.2019
Receptes tiešām labas un grāmata skaista, gaumīga. No 4 receptēm kuras esmu mēģinājusi visas ir sanākušas lieliskas. ?
13.01.2020 14:10 |
 
Reitings 53
Reģ: 24.02.2018
Pamēģināju soļanku un siera kūku- fui ?
06.03.2020 21:53 |
 
Reitings 83
Reģ: 24.11.2019
cy @ 13.01.2020 13:55
No divām receptēm, kuras mēģinājum tieši divas man neizdevās. ?
kuras tās bija? ?
06.03.2020 22:49 |
 
Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
Pamēģināju soļanku

Es arī uztaisīju šo zupu, mans draugs pateica, lai es labāk to pavārgrāmatu izmetu laukā. Tā zupa bija pretīga.
Visu laiku gribu uztaisīt to mutē kūstošo liellopu, bet savā mikrorajonā nevaru atrast liellopa fileju un uz Centrāltirgu slinkums braukt.
Doma bija uztaisīt arī siera kūku, bet ja te ir atsauksmes, ka labāk ne, tad taisīšu tradicionālo siera kūku :D
Bet nu Bonty ir ļoti garšīgs
07.03.2020 08:01 |
 
10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Šī grāmata nepatīk, man labāk naskotiesZanes
07.03.2020 08:11 |
 
10 gadi
Reitings 2363
Reģ: 05.08.2010
kuru sieras kukas variantu mèginajat?
07.03.2020 14:44 |
 
Reitings 52
Reģ: 04.03.2020
Jums stēvija garšo?
Man tā šķiet pretīga un salkana, bet negribas tomēr to cukuru tik daudz izmantot.
07.03.2020 15:10 |
 
Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
Jums stēvija garšo?

Nav vēl sanācis stēviju nopirkt, bet ikdienā ēdu šokolādi ar stēviju, šokolāde kā šokolāde.
Es tagad cukuru esmu ar medu aizstājusi.
07.03.2020 16:29 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Interneta laikmetā neredzu jēgu pavārgrāmatām kā tādām ?
Es no internetā saseivotā varētu super biezu grāmatu salikt kopā ??
08.03.2020 20:20 |
 
Reitings 83
Reģ: 24.11.2019
man pavārgrāmata drusku saistās arī ar kā tādu dekoru virtuvē. Paņem, pašķirsti, rada tādu iedvesmu kaut ko gardu pagatavot, izmēģināt
08.03.2020 21:12 |
 
Reitings 798
Reģ: 14.05.2019
Mani izbrīnīja tas, ka Paula receptes "it kā" ir pati radījusi, pārbaudījusi un to darīja arī vēl kādi 5 citi cilvēki, bet gatavojot tiramisu pie sastāvdaļām ir piens un kafija, kas pagatavošanas procesā vispār nav pieminēti. un tā nav vienīgā recepte ar šādu kļūmi.
Arī man bija receptes, kas neizdevās gluži tā kā paraugā.
09.03.2020 07:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits