Nu, pārdod par 100€. Es lietotu telefonu neņemtu vispār. Mūsdienās ne. Tāpat visas lietas, kas stāv aizņem kaut kādu vietu prātā un ja ir jau jauna lieta vietā, tad veco var atdot.ReginaKate @ 06.01.2020 19:20Nopirku sev jaunu telefonu un tagad ir problēma-ko darīt ar veco Iphone7? Protams,ka atdod kādam par brīvu negribās,bet,paskatoties ss.com,ir simts sludinājumu-pārdod telefonu par 150-200 euro.Tāpēc visticamāk nav pat vērts mēģināt čakarētie, neviens nepirks.Ko tad darīt ar telefonu?Varbūt ir kaut kādas firmas,kuras var to nopirkt to telefonu?
bulta @ 06.01.2020 21:13Man ir diezgan daudz telefoni, neesmu skaitījis, bet 5-10 varētu būt. Ikdienā tiek lietoti divi. Savā mūžā gan neesmu tērējis vairāk par 100Eur telefona iegādei, jo, tāpat kā skrūvgriezis, telefons ir instruments un 5x dārgāks telefons man neradīs 5x lielāku pievienoto vērtību manam darbam.
Protams, rezerves lietas vienmēr vajadzīgas, cenšos praktiski visu sadzīvē turēt x2.
bulta @ 06.01.2020 21:13Man ir diezgan daudz telefoni, neesmu skaitījis, bet 5-10 varētu būt. Ikdienā tiek lietoti divi. Savā mūžā gan neesmu tērējis vairāk par 100Eur telefona iegādei, jo, tāpat kā skrūvgriezis, telefons ir instruments un 5x dārgāks telefons man neradīs 5x lielāku pievienoto vērtību manam darbam.
Protams, rezerves lietas vienmēr vajadzīgas, cenšos praktiski visu sadzīvē turēt x2.
.Putns. @ 07.01.2020 11:33
Vēlviena nianse ir tā, ka sievietes ir materiālistes un viņām patīk vīrieši ar dārgām lietām. Tākā esi sievietes meklējumos un Tev vairs nav 25gadi, tad lieks prestižš auto, zolīdas kurpes, skaists pulkstenis, dārgs telefons(vēlams iphone) ir tās lietas, kas liks sev pievērst uzmanību un saskatīt Tevi kā fordu džeku. Trulas viņas gan ir...
.Putns. @ 07.01.2020 16:18pat skaņas čips lētajam telefonam ir lēts un skaņa nav tik laba.