nu tu esi dauns. Tu lido kad biji- 2000. gadā. Pa 15 var paēst uz diviem tikai tad kad nāka ar domu neko neest, un ņemt pasu lētāko, lai maža maksāt un arī dzeramo neņemt,,... nu ja parasti ir ūdens pudele... 7,5 uz cilveku lido var kaut ko iekost ... bet paēst zaķīt aiziet uz restorānu tomēr sakitās, ka ēd 3 course meal ... un tas nav kartupeļi ar kotleti un minerālūdens kuru nopirki veikalā... lido ja paņem labāku ēdienu .. uz tev mierīgi var izmaksāt 50 eiro mūsdienās ..bulta @ 20.12.2019 14:39Jautājums, ko Tu uzskati par restorānu.
Max Cekot, Vincents, Barens, etc, kur bez 200eur uz diviem nav pat jēgas iet
Vidusmērs, kur diviem var iekļauties 50eur + pudele vīna
vai normāls, mājīgs Lido tipa krodziņš, kur par 15-20Eur var divatā paēst un mājīgi pasēdēt?
Tas pēdējais ir ļoti ok, kur ik pa laikam aiziet, tas pirmais ir kas tāds, kur es noteikti negribētu iet, jo nespētu novērtēt pavāru darbu. Otrais retu reizi ir ok.
hany_sany @ 20.12.2019 19:31nu tu esi dauns. Tu lido kad biji- 2000. gadā. Pa 15 var paēst uz diviem tikai tad kad nāka ar domu neko neest, un ņemt pasu lētāko, lai maža maksāt un arī dzeramo neņemt,,... nu ja parasti ir ūdens pudele... 7,5 uz cilveku lido var kaut ko iekost ... bet paēst zaķīt aiziet uz restorānu tomēr sakitās, ka ēd 3 course meal ... un tas nav kartupeļi ar kotleti un minerālūdens kuru nopirki veikalā... lido ja paņem labāku ēdienu .. uz tev mierīgi var izmaksāt 50 eiro mūsdienās ..
Susanne @ 20.12.2019 19:52Nu lido mierīgi var paēst divi cilvēki pa 20 eiro. Un ņem visu ko gribas. Kartupeļu salmiņus, karbonādi, mērci, salātus, sulu un vēl saldo ēdienu. Un tad knapi var paest
Susanne @ 20.12.2019 19:52Nu lido mierīgi var paēst divi cilvēki pa 20 eiro. Un ņem visu ko gribas. Kartupeļu salmiņus, karbonādi, mērci, salātus, sulu un vēl saldo ēdienu. Un tad knapi var paest
a es gribu lasi un garneles ...Susanne @ 20.12.2019 19:52Nu lido mierīgi var paēst divi cilvēki pa 20 eiro. Un ņem visu ko gribas. Kartupeļu salmiņus, karbonādi, mērci, salātus, sulu un vēl saldo ēdienu. Un tad knapi var paest
jā es nebadojos... un esmu tieva... ēst jau iet ēst nevis kūku ar fafiju dzert jo draudzeni satika ja skatās kā tikai lētāk tak ptotams var pa 10 eir uz cilvēku ielikties ... var jau vispār paemt kafiju (1,8) un sēdēt pie kafijas un pļāpāt un neko citu neņet .. var atī tā .. es neko nesakuMjau123 @ 20.12.2019 19:37
:D :D :D
Tu laikam normāli rij, ja vari norīt 50 EUR Lido divatā. :D mēs četri cilvēki paēdām par to naudu mēnesi atpakaļ. :D ā un jā, vēl bērns bija - kā piektais. :D
hany_sany @ 20.12.2019 20:04jā es nebadojos... un esmu tieva... ēst jau iet ēst nevis kūku ar fafiju dzert jo draudzeni satika ja skatās kā tikai lētāk tak ptotams var pa 10 eir uz cilvēku ielikties ... var jau vispār paemt kafiju (1,8) un sēdēt pie kafijas un pļāpāt un neko citu neņet .. var atī tā .. es neko nesaku
Stādā lido? a kapēc kad es ņēu salātus pēdējo reizi .. tie maksāja 3,6 eur... nu tur kur tu salasi visādus kādus gribi... tu paņēmi lasi .. un tad pašas lētakās opcijas... nevis tās... kuras cilvēks izvēlētos, ja nebūtu uzlikta cena virsū... un ir starpība 3 course meal pie sevis mājās vai ēdnīcā... un cipa ejot uz restorānu... pirmais ēdiens ir apetaizers... nu galīgi ne obligāti zupa ( Eiropā lielākoties ne zupa) nu kam iet uz lido ēst ēdnīcas ēdienu.... tad ja lido ir balakus bet ēdnīca nav ... Daily Mail ir lētaka ēdnīca un ļoti labs piedāvājums... burtiski ilgojos pēc vecajiem univeristates laikiem .. un man liekas ka lasis ar piedevām tur bija zem 5 eur pusdienu piedāvājumā .... un tas ka kārtīgi paēst lido un ne to pašu lētako nav lēti un bieži izmaksā tikpat cik lētakajos restorānos .. tas gan ir fakts ....Mjau123 @ 20.12.2019 20:22
LIDO -
Lasis maksā 6,80 EUR
dārgākās piedevas 2,60 EUR kaut kāds sacepums
Salāti 0,90 EUR
Zupas 1,70 EUR
Deserts max 2,60 EUR
dzēriens max 2 EUR
= 16,60 EUR, ņemot visu dārgāko, kas tur ir. Ja abi cilvēki tā ēd, tad tas ir 33,20 EUR nevis 50 EUR. :D
Bet ņemot vērā, ka visi neēd Lido lasi un sacepumus, tad par tādu naudu nezinu, kas tur ir jāņem, lai paēstu pa 50 EUR. :D varbūt ņemt var, bet apēst ir diezgan nereāli, ja vien neiet uz turieni izbadējies un ne reizi dienā neēdis.