Es esu gan mājās sēdētāja.. tāda kurai nekad nekur negribas iet .. gan arī skopa... un tam visam tagad nāk klāt tas ka šobrd naudas nav vispār nekādas. Pirmais jautajums ir tas, kas ir restorans? Kaut kas ļoti dārgs vai kaut kāda kafejnīca? Ir ļoti labi restorāni par zemām cenām un ir drusciņ labāki 3 un vairāk reizes dārgāk. Nemaz neruājot par to, ka ja ir iespēja kur aiziet darba dienās līdz 4 .. tad bieži ir pusdienu piedāvājumi, un tie Tev izmaksās tikpat cik kaut ko labāku paņemt lido. Ja restorāns vai kafejnīca ir ir ar labu ēdienu, bet par samērā zemām cenām labprāt ietu vismaz reizi nedēļā. Ar visu savu mājās sēdēšanu un skopumu. Tāpat, arī ko garšīgu mājas pagatavot ir diezgan dārgi un 1- 2 cilvekiem neatpaksājas īsti gatavot. Un pat kaut kas elementārs vienmēr aizņem 1-2 h lai pagatavotu. Ēdot ārpus mājām arī speļos idejas, ko vēlētos pagatavot pati. Ja restorāns skaitās, kas ļoti dārgs... Tad man tās naudiņas vienkārši būtu žēl.. un pati justos slikti par to aiziešanu uz restorānu... ... jo piemēram pati to naudu būtu tērējusi somiņai, kurpēm kuras ļoti gribēju, bet neatļāvos vai nopiku ''prātīgo'' variantu. Ja ar vārdu restorāns domāts kas vienkāršāks tad reizi nedēļā tiešām nav bieži... un reizi mēnesī tiesām ir reti ( ja nu vienīgi abi strādājat 2 slodzēs) ... bet man piemēram nepatiktu iet visu laiku uz restoraniem ar vienu un to pašu cilvēku ... man patīk aiziet ar dažādiem cilvekiem un arī uzzināt viskautko jaunu .. ar vienu cilveku tiešām negribētu iet.... ja meitene ir taupīga un uzskati ka tas ie par iemeslu, kāpēc viņa nevēlas iet .. tad padomā vai nav situācija, ka vina labprātāk to naudu izmantotu kaut kam citam... piemēram staigā vecā mētelī un nevar atļāuties jaunu nopirkt .. vai uz ziemassvētu balli nopirkta lētāko keleitu nevis to kuru visvairak gribēja. Sieviešu pasauē ir tik daudz visādu sīku sūdu... .. un visi tie maksā ... un nav tāds restorāni vai citas izklaides ir 101. opcija no kā izvēlēties. .. un var negriēt iet un tērēt naudu restorānos na tikai tāpēc ka pēc tam nav ko ēst... bet arī tāpēc ka labāg gribas nopirkt sev jaunu somiņu. Ir ļoti daudz meiteņu, kuras iegādājas labākas mantas sev un pēc tam sēž visu mēnesi bez naudas ... vēl aktuālāk tas bija pirms 2008. gada krīzes. ... Un lieta ir tāda, ka sieviete citu sievieti vērtē pēc tā, kāda kleita viņāi ir mugurā nevis pēc tā, kas ir tajā kleitā ieksā vai galvā... diemžēl tas tā ir.. es arī tāpat daru .. un salīdzina... kura ir labāka par viņu un kura sliktāka... sievietes vispār daudz salīdzina. Painteresējies, kāpēc tieši viņa nevēlas iet uz restorāni. Cilveki nav taupīgi taupības pēc. Cilvēki ir taupīgi, jo ir spiesti vai tapēc, ka plāno kaut ko citu darīt ar to naudu... varbūt tiešām tu viņu ved uz dārgu restorānu un pēc tam uz Zsvētku balli viņa iet pagājušā gada kleitā un beigās jūtas vīlusies par visu to padarīšanu....