bulta @ 16.12.2019 16:37Šeit ir koks ar diviem galiem.
Ir situācijas, kad vajag un kad nevajag pirmo randiņu izmaksāt.
Teiksim tā, man ir sanācis doties randiņos ārpus pilsētas un meitenes uzstāj par to, ka jāsamaksā par "degvielu". Man degviela ir teju par velti. Meitene jau ir samaksājusi ar savu laiku un kompāniju un izbrīvējusi savā dzīvē laiku man.
Sen, sen atpakaļ uzskatīju, ka jāizmaksā pirmie randiņi. Tagad uzskatu, ka ja pirmajā randiņā dodamies uz kādu kafejnīcu, parasti katrs maksā pats, atsevišķas lietas var izmaksāt. Protams, ir izņēmumi.
Ja randiņš pie manis, tad protams, pārtika/uzkodas, vīns, etc. no manis. Pat tad, ja meitene nevēlas, tas ir nopirkts un stand by režīmā gaida ledusskapī.
Pirmais randiņš ir vienkārša "proverka pasportof" kas tas ir par cilvēku. Atkal - ir izņēmumi. Ja ir iepriekš bijušas garas sarakstes, vai ir sajūta, ka esi norāvis džekpotu, iepriekš veicis due diligence un saproti, ka She's the one*, tad protams, var uztaisīt mega neaizmirstamu randiņu, perfekti izplānotu pasākumu, restorāna, čoma kā vallet šofera plānu un izmaksāt visu no savas kabatas. Bet vienkāršs vakara ašais randiņš? Nav vērts baigi iespringt. Ja pirmais ašais randiņš sanāk labs un meitene ir piece de resistance materiāls, tad otro var uztaisīt ar ķirsīti.
*Though the sea will be strong
I know we'll carry on
'Cause if there's somebody calling me on
She's the one
Tagad uzskatu, ka ja pirmajā randiņā dodamies uz kādu kafejnīcu, parasti katrs maksā pats, atsevišķas lietas var izmaksāt.
Kiskismau @ 16.12.2019 17:31
Ja man pirmajā randiņā būtu pašai jāmaksā tad 100% padomātu ka vīrietis skopulis un vairāk netiktos. Pirmais randiņš jau ir tas kur tieši vīrietis var maksā. Tālāk jau ja vēlās veidot attiecības var runāt par rēķina dalīšanu .
Ja man pirmajā randiņā būtu pašai jāmaksā tad 100% padomātu ka vīrietis skopulis un vairāk netiktos. Pirmais randiņš jau ir tas kur tieši vīrietis var maksā. Tālāk jau ja vēlās veidot attiecības var runāt par rēķina dalīšanu .
Ņemot vērā, ka Tu nevēlies bērnus, vest Tevi uz randiņu vispār ir lieka laika izšķiešana. Tāpat kā audzēt cūku, kuru nedrīkst nokaut.
Es saprotu, bet tas ir tad, ja tev pašai būtu jāmaksā un nav izvēle. Bet ja vīrietis piedāvā un es vēlos pati? Tas taču neparādītu, ka vīrietis ir skopulis
Ņemot vērā, ka Tu nevēlies bērnus, vest Tevi uz randiņu vispār ir lieka laika izšķiešana. Tāpat kā audzēt cūku, kuru nedrīkst nokaut.
Kiskismau @ 16.12.2019 18:27
Un vispār tas teikums aizskar visas sievietes. Sanāk ka sieviete ir derīga tikai lai dzemdēt bērnus? Tieši tā pat kā cūka tikai gaļai...par vīrieti sevi sauc...
Un vispār tas teikums aizskar visas sievietes. Sanāk ka sieviete ir derīga tikai lai dzemdēt bērnus?
Madde @ 16.12.2019 19:33
Nevajag jau pārspīlēt. Liela daļa vīriešu vēlas dzimtas turpinājumu, līdz ar to neveidos nopietnas attiecības ar sievieti, kura kategoriski nevēlas bērnus.
Tādas derēs vai nu vienas nakts sakariem, vai nenopietnām attiecībām.
Starp citu, ir arī daudz vīriešu, kuri nevēlas bērnus. Bērnu negribētājām nopietnas attiecības izveidot tik un tā būs vieglāk par vieglu.