Uzdāvini laiku ar sevi. Viesu nams, teātris, kāds interesants pasākums.
Nedāvini lietas. Te min auto aksesuārus. Esmu vīrietis. Negribu auto aksesuārus. Apvainotos par tādu dāvanu, jo manā prioritāšu sarakstā mani auto nav pat desmitniekā. Draudzene gan būtu. Tāpēc labprātāk pavadītu laiku ar to, kas būtu manā prioritāšu sarakstā. Kādam hļupikam no mikrorajona ar nojātu e60 un piepurkšķētiem beņķiem gan noderētu wunderbaums un mitrās salvetes.
Te minēja IT lietas. Esmu cieši saistīts ar IT sfēru, agrāk tajā strādāju 9 gadus. Es prasti visu, kas saistīts ar IT dabūju vai nu par velti, vai ļoti lēti. Apvainotos ja draudzene dāvinātu lietu, kuru es varētu dabūt ievērojami lētāk. Vispār apvainotos par dāvanu, ja tā būtu saistīta ar sfēru, kurā gana labi orientējos pats.
Te minēja par austiņām. Shure, Audiotehnica, Sennheiser ir daži no brendiem, kurus izskatīt pērkot austiņas. Kādi JBL, kādi beats, beidz visādus draņķus pieminēt. Un izvēloties austiņas ir jāzin, vai vēlas slēgtā tipa, atvērtā tipa, in-ear, kur tās austiņas tiks lietotas, vai vajadzēs austiņām atsevišķu pastiprinātāju, etc.