bulta @ 14.12.2019 22:35Atkārtošos - vīrietim jādāvina laiks, mīlestība un zelts. Pārējo viņš pats nopirks.
Ja nu ļoti gribās ko taustāmu dāvināt, tad es teikšu, ka vīrietim jādāvina ļoti labus mehāniskos rokas instrumentus. Tādus, kuri ir mūžīgi un kuri tiks nodoti no paaudzes paaudzē.
bulta @ 14.12.2019 23:02Blanche, jo vecāks palieku, jo mazāk spēj iepriecināt materiālas vērtības.
Trāpīt pareizajā materiālajā vērtībā būs praktiski neiespējami, lai, personīgi es, šo dāvanu atcerētos. Es noteikti atcerēšos burvīgi pavadītu dienu kādā muižā vai skaistā viesu namā ar burvīgu ainavu, bet kaut kādu sporta pulksteni?
protams, ja vīrietis ikdienā nēsā uzvalku, tad var nopirkt kasti šlipsēm, ja tāds nav, vai pašas šlipses, ja vēl ir brīva vieta tām. ja vīrietis nesā pulksteņus, tad pulksteni gan lab;āk nedāvināt, ja vien precīzi nav zināms kādu pulksteni vīrietis vēlas, var uzdāvināt pulksteņu uzgriešanas kasti. Ja vīrietis ciena vīnu, var uzdāvināt sudraba korķu viļķi. Jādāvina ir lietas ar pievienoto vērtību. Paliekošas lietas. Taču atkārtojos - būs ļoti grūti trāpīt ar pareizu dāvanu. Ļoti.
Kartiņas ir fine, tās pieskaitam pie mīlestības ;)
bulta @ 14.12.2019 23:02Blanche, jo vecāks palieku, jo mazāk spēj iepriecināt materiālas vērtības.
Trāpīt pareizajā materiālajā vērtībā būs praktiski neiespējami, lai, personīgi es, šo dāvanu atcerētos. Es noteikti atcerēšos burvīgi pavadītu dienu kādā muižā vai skaistā viesu namā ar burvīgu ainavu, bet kaut kādu sporta pulksteni?
protams, ja vīrietis ikdienā nēsā uzvalku, tad var nopirkt kasti šlipsēm, ja tāds nav, vai pašas šlipses, ja vēl ir brīva vieta tām. ja vīrietis nesā pulksteņus, tad pulksteni gan lab;āk nedāvināt, ja vien precīzi nav zināms kādu pulksteni vīrietis vēlas, var uzdāvināt pulksteņu uzgriešanas kasti. Ja vīrietis ciena vīnu, var uzdāvināt sudraba korķu viļķi. Jādāvina ir lietas ar pievienoto vērtību. Paliekošas lietas. Taču atkārtojos - būs ļoti grūti trāpīt ar pareizu dāvanu. Ļoti.
Kartiņas ir fine, tās pieskaitam pie mīlestības ;)
Jetta @ 14.12.2019 23:38
Un korķa viļķis būs ar pievienoto vērtību?
Zeķes ar haizivi ir foršas, bet dāvināt datorspēles? Vīrietim? Zini, tie brīži, kad biju ilgākās attiecībās kopā ar sievieti parasti bija pārāk labi lai būtu laiks datorspēlēm. Vīrietim jābūt tik aizņemtam, ka brīvajos brīžos viņš laiku velta tikai sievietei vai ģimenei
bulta @ 15.12.2019 02:02
Sudraba jā.
Saproti, dāvana manā izpratnē ir personīga lieta. Ja ir runa par materiālām vērtībām.
Redzi, elektriķis gribēs Fluke.
Mežcirtējs gribēs Husquarna XP
Audiofīls gribēs Shure austiņas
Pulksteņu pazinējs gribēs Omega Speedmaster pre-moon
Moto entuziasts gribēs Schuberth ķiveri
Kāpēc es tā aizrunājos? Tāpēc, ka vīriešiem ir hobiji vai lietas, kuras viņš novērtē. Un tās ir specifiskas lietas, kuras vīrietis var nopirkt tikai sev. ja vīrietis skaidri pateiks ko precīzi vēlas - tā jau vairs nebūs dāvana. Mēs ar čomiem tās lietas apspriežam. Mums ir skaidrs, kāpēc vajag apzeltītus audio kabeļus, kāpēc ir naži, kuri maksā vairākus simtus un kāpēc sevi cienoši vīrieši nevalkā pulksteņus ar apakšbikšu brendiem. Nevajag mēģināt dāvināt lietu tikai tāpēc, ka tā visi dara. Kāpēc es minēju zeltu pie manām trīs lietām? Jo tā ir paliekoša vērtība. Zelts atgādina par cilvēku, kurš to ir dāvinājis.
Zeķes ar haizivi ir foršas, bet dāvināt datorspēles? Vīrietim? Zini, tie brīži, kad biju ilgākās attiecībās kopā ar sievieti parasti bija pārāk labi lai būtu laiks datorspēlēm. Vīrietim jābūt tik aizņemtam, ka brīvajos brīžos viņš laiku velta tikai sievietei vai ģimenei.
Nu tas kā kuram, es arī, piemēram, nebūtu kopā ar vīrieti, kuram patīk datorspēles, jo uzskatu, ka tā ir velta laika izšķiešana.
Kiskismau @ 15.12.2019 09:50
Es nebūtu kopā ar vīrieti kuram interesē tikai mašīnas vai sports. Vai arī mans vīrietis nevariet būt kopā ar sievieti kura sēž instgaram un aprunā citus. Kurai galva ir tikai kurpes un drēbes, kosmētika. ?
Ir dažādi cilvēki un ne visiem patīk vienas lietas. Tāpēc pataisīt kāda dāvanu par labāku vai sliktāku jo tas ir/nav zelts ir stulbi.
Un šeit tika meklētas idejas dāvanai nevis kaut kāda spriedelēšana.
Kiskismau @ 15.12.2019 08:48
Khem. Tas ir mans vīrietis un ja viņam vai mums abiem patīk datorspēles tad tev nebūs spriest vai tā ir laba dāvana. Datorspēle ir kā pieredze, kā ceļojums, kā laba garāmata. Un datorspēles nav lētas. Tiem cilvēkiem kuri nav geek vai iekš gaming community nesaprast.
Priecājos ka neesi mans vīrietis, jo redzu, ka nebūtu nekā kopīga. Man zelts neinteresē, viņu arī nē. Un mums ir daudz laika ko pavadīt kopā . Ir arī spēles kuras spēlē uz multiplayer vai online kā komanda. Nesen viņš man uzdāvināja switch konsoli un spēli kuru gribēju. Manuprāt ideāla dāvana. Spēlēju spēli un stāstu viņam cik forši un kas tur notiek. Viņam prieks. Visi vīrieši nav kā tu bulta.
Vienmēr klāt dāvanai dāvināju pašas zīmētu kartīti un pašsacerētu pantiņu, kas atbilst mums. ? un nav mums 20 gadu. ?
bulta @ 15.12.2019 14:03
Nesauc puišeli par vīrieti.
15 gadu vecumā Quake2/3 vai UT2k4 es praktiski jebkuru spēli uzvarētu. Bez jautājumiem. Lanpārtijos spēlējām.
Nesaprast? Ko tieši man nesaprast?
Es visu saprotu lieliski. Ir brīdis, kad puišelis pārtop par vīrieti. Un acīmredzot Tavam puišelim šis brīdis nav pienācis.
Zelts nav ķēdīte. Zelts ir materiāls. Zelts var būt plāksnēs. Var būt zelta aproču pogas. Zelts ir paliekoša vērtība.