coconut_xoxo @ 13.12.2019 11:36Kas tieši atrisināsies, atrodot hobiju? Tas, ka tev aiz muguras sāks ko darīt? Zinu šādas situācijas! Pēc tam abi laikotāji sāk sarakstīties, satikties un tas viss virzās tālāk. Parunā ar to cilvēku un, ja sāk mest stulbus attaisnojumus, ka tas esot normāli un nepārtrauks to, tad izdari secinājumus pati!
Kādas sievietes krāpj? Laimīgas un apmierinātas ar dzīvi vai tādas,kuras čeko FB laikus? Nopietni?
Kiskismau @ 13.12.2019 12:07
Nopietni? Tātad sanāk ka sieviete pati vainīga pie tā ka vīrietis viņu krāpj. Ja tu esi sieviete tad ar ļot šķibu domāšanu. Jo pēc tādas loģikas sanāk ka sieviete pati vainīga ka viņu izvaroja...
Arī laimīgas sievietes tiek krāptas un hobija tur nav nekada sakara. Tur vainīgas ir vīrieša vērtības un domāšana.
Kā? Nu kā, Tu nonāci pie domas par izvarošanu? Un vēl pati vainīga!? ? Jesus!
Kiskismau @ 13.12.2019 12:27
Nu kā tu saki ka sieviete pati vainīga ka vīrietis krāpj,jo viņai nav hobiju, tātad ja sieviete iet viena pa ielu vēlu vakarā tad tā ir viņas vaina ka viņa ir viena un tur stāv nogribējies vīrietis... Tieši tā pat kā sievietes hobiji ietekmē to vai viņas vīrietis siekalosies un krāps viņu.
Kādas sievietes krāpj? Laimīgas un apmierinātas ar dzīvi vai tādas,kuras čeko FB laikus?
Padari savu dzīvi aizraujošu, iepriecini sevi ar izaugsmi un pārliecību par sevi. Atrodi hobiju ? Reāli atrisinasies viss
Kiskismau @ 13.12.2019 12:32Kiki007
Sāc to spēlīti- "kur tā ir rakstīts..."Ar tādiem vārdiem precīzi nav rakstīt, bet tāda ir tava doma.
Sāksi zīmēt vai dejot un vīrietis vairāk nespiedīs like citām sievietēm? Vai arī to nebūs laika pamanīt un kamēr būs deju trenniņā viņš mājāš vedīs citas sievietes un jūsu gultā nodarbosies ar seksu. Reāli muļķīgs padoms bet pati nevēlies to atzīt.
sla @ 13.12.2019 13:06Smieklīgi, domāt, ka man sēžot fb nav hobiju.
Man ir vairāk hobiju un darba nekā viņam, btw. Tādus sīkumus, kā šīs meitenes likes es pamanīju nejauši, nejau es sēžu speciāli un stalkoju kas, kam nospieda. Jo iepriekš es viņu nekad nebiju redzējusi viņa fb, protams, man kā meitenei interesanti redzēt, kas tā parādijusies. Intereses pēc tikai iečekoju. Tā, pirms šī gadījuma viņš nebija spiedis nevienai likes. Tapēc var arī saprast kinda kapēc es dīvaini mazliet jūtos par šo.