Viss notiek pa ķēdīti.
Vēl cilvēkam ietekmē tas, cik emocionāli spēcīgs viņš ir, bet arī spēcīgākajiem reiz var uznākt vēlme.
Pa pieredzei, cilvēks ārpus mājas ne par ko neliecina, ka viņam, kas tāds būtu prātā.
Vēlāk pēc notikuma atrodas tā teikt dienasgrāmata. Lasot nav bijis brīnums kāpēc ir šāds iznākums. Tik daudz sāpes, par kurām viņš vai nu nav gribējis vai ir kautrējies runāt... tad Tu jūties vainīgs, ka Tu to neesi redzējis!
Bet ir pagājuši jau 5i gadi, tā pat reizēm es saskaros ar grūtībām, kuras bija šim cilvēkam un es viņu saprotu! Un ir tik žēl, ka nevarējām redzēt to jau pirms laika!
Bet vai nu dēļ tā gadījuma vai kā, pašai ir bijušas reizes, ka tūlīt, tūlīt! Un viss ir tikai tādēļ, ka visas vēlmes/iespējas/notikumi iedzen izmisumā. Un Tu nezini kā no tā visa izkļūt ārā.
Man personīgi pašai, bet tas ir man! Katram jāmeklē savs, lai sev palīdzētu. Man palīdz izrakstīt visu uz lapas, noraudāties saprast cik visss ir dirsa. Un tad zīnēt shēmu ar iespējamajiem iznākumiem, kas ir labvēlīgāki man, protams ir lietas, kuras ietekmēt nevaram, bet ir lietas kuras var! Tad Tu saproti, ka no 10mit lietām Tu pats vari ietekmēt 3! Jau cerīgāk viss izskatās.
Un tad es pa vienai lietai cenšos izlabot.
Ir kas sanāk ir kas nesanāk. Bet ja atstās pašplūsmā. Kaut kāda dzīves momenta tas viss uzvelsies virsu un tad nespēsi redzēt izeju kā pabeigt savu dzīvo šajā pasaulē.
Un. Pēc sevis zinu, ja kādam teiktu kaut ko. Nespētu viņi man izmainīt domas, ja vien es pati nevēlētos. Bet es vēlos! Es strādāju ar sevi!