Atbraucu uz darbu, varu pieslēgties un atbildēt plašāk.
Jā, šeit es redzu tieši to problēmu. Izvēle.
Redzi, psiholoģiskās problēmas ir tāda pati lieta kā lauzta roka vai plaušu karsonis.
Ja vīrs salauž kāju - mainam vīru? Ja auto salūzt - pērkam jaunu? Ja kādam ģimenē uznāk depresija, jo ģimenē ienākuši bērni, darbā problēmas - uzreiz šķiramies?
Redzi, sieviešu psiholoģija strādā savādāk nekā vīrieša. Vīrietis pamatā lietas mēdz labot, sieviete mainīt.
Sievietēm klubos ieeja bez maksas. vīriešiem jāmaksā. Kāpēc? Jo sievietēm ir vieglāk iepazīties. Un tā iemesla dēļ sieviete vīrietī saskata problēmu un izlemj aiziet, jo ir taču milzīga izvēle. Bieži šādu lēmumu palīdz pieņemt draudzenes, radinieki.
Visās ģimenēs ir strīdi. Atklāšu noslēpumu - praktiski visās laulībās bijuši periodi, kad pāris ir dzīvojis šķirti. Pirms biju pie psihologa, man neviens to neteica un to es nezināju. Taču tā ir normāla prakse - strīdēties. Taču te ir divi ceļi - risināt strīdus kā pieaugušiem cilvēkiem, vai tēlot mazas, apvainotas meitenes un aizcirst durvis.
Man ir daudzu gadu attiecību pieredze ar cilvēku, kur bijs strīdi, kas pamatā radušies no tā, ka netiek runāts par problēmām, fiziskā tuvība divreiz mēnesī un nav man bijusi vēlme braukt uz savām mājām, jo attiecības bija kļuvušas kā brālim ar māsu. Taču zinot, ka cilvēks studiju gados uz randiņiem gāja kā uz darbu, tad tas viss atspoguļojas rīcībā - problēmu nerisinam, ejam prom, jo ir taču milzīga izvēle ar labākiem kandidātiem.
Atceramies, ka sieviete bieži vien atnāk "tukšām rokām" pie vīrieša, kuram ir darbs, mājas, auto. Vīrietis sievieti aplido, dāvanas, randiņi, etc. Rozā briļļu periods abiem beidzas, sieviete attopas, ka vīrietis taču strādā par daudz, bet mājās nav, neko mājas darbos nepalīdz. Te ir tas, ko Kiki007 teica - sievetei jākopj sevi, jābūt skaistai, labai seksā un sabiedrībā jāuzvedas kā vīrieša rotaslietai. Vīrietim ir jādara lietas, kas itkā pašsaprotamas - jāstrādā un jāuztur ģimeni. Bet vai kāds ir jautājis, ko nozīmē strādāšana? Stress, atskaites, nelaipni klienti, salūzis transports, kavētas piegādes, garas rindas, problēmas ar strādniekiem. Un viss tikai tāpēc, lai būtu ģimenei jumts virs galvas un silta māja ziemā. Taču sieva jau mājās gaida nikna un pārmet vīrietim, ka netīrās drēbes nav grozā iemestas vai durvju rokturis nsav nomainīts. Un protams, turpinās strīdi, kas beidzas ar šķiršanos. Tad sieviete kādu gadu, divus padzīvo viena, atrod citu veci, jau ar zemākiem standartiem, jo sieviete ar bērniem vairs nav "ejošākā prece", tad turpinās dzīve, bērni ik pa laikam aizbrauc pie īstā tēva, kurš arī ir nodibinājis ģimeni, visbiežāk labāku un veselīgāku, jo vīrietis galu galā pēc 35-40 tikai "uzzied" un paverās jauna pasaule, bērni paliek kautkur pa vidu.
Es nemīlu tos bērnus kuri aug bez
tēva skolotāja stāsta labvēlīgās mājās
Viņi bojā manas klases labo slavu man ar tādiem grūti klājās