Pilnīgi normāli, tas pats kas ar lietotu mašīnu, kad apnīk tad jāmaina...
Pilnīgi normāli, tas pats kas ar lietotu mašīnu, kad apnīk tad jāmaina...LaurisF90 @ 30.11.2019 21:32Visas kuras jautā par draudzeni. Draudzene šķiet iesēņojusi. Piedāvāju aizbraukt kaut kur, negribot, auksts ārā, sliki ir, galva sāp, nogurusi utt. Atvedu mājās ziedus, vakariņas, sēź pidžamā, negribot to ēst, negribot sušī gribot picu. Un kam ziedi, kādai kas atteica. Un tā dienu no dienas, neko negrib. Nekas nepatīk.
Tu domā ka vecis iemīlās 1 meitenē un tad nodzīvo ar viņu līdz mūža galam, kā pasakās?Kiskismau @ 30.11.2019 21:33
Kuros gēnos tad tas ir ieprogrammēts? Tajos kuru jau ir pazuduši evolūcijas gaitā un simtiem paaudžu maiņās. Zini kas vēl bija mums gēnos? Visādas pretklības un mazas smadzenes. Kur tad tas ir pazudušas... Stulbība kaut kāda...
LaurisF90 @ 30.11.2019 21:32Visas kuras jautā par draudzeni. Draudzene šķiet iesēņojusi. Piedāvāju aizbraukt kaut kur, negribot, auksts ārā, sliki ir, galva sāp, nogurusi utt. Atvedu mājās ziedus, vakariņas, sēź pidžamā, negribot to ēst, negribot sušī gribot picu. Un kam ziedi, kādai kas atteica. Un tā dienu no dienas, neko negrib. Nekas nepatīk.
Tu domā ka vecis iemīlās 1 meitenē un tad nodzīvo ar viņu līdz mūža galam, kā pasakās?
LaurisF90 @ 30.11.2019 21:39A tur pretī kolēģe. Brauc ar draugu visur kur, izklaidējas kopā. Ceļo. Es savai saku “braucam uz jauno gadu uz citu valsti, divi vien” atbilde “es ar draudzenēm sarunājām svinēt kopā, es negribu”
Ja sestdienas vakarā saku, braucam paēst ārpus mājas, ja jūs redzētu to sejas izteiksmi ko viņa uztaisa un to skatienu un tekstu “negribu, man seriāls tūdaļ jāskatās” nu vai zini!
Es gribu tikai izklaidi un rozā briļļu periodu, rutīna un strādāšana pie attiecībām man neinterisē.Kiskismau @ 30.11.2019 21:38
Vidējam latvietim nav naudas lai mainītu mašīnu kad tā apnīk. Jabrauc ar to pašu kas vien un jācenšas pielāgoties. Bet nu jā tavos padomos normāla vīrietim kurš grib attiecības labāk neklausīties.
Es nemaz necenšos dabūt, man interesē tikai sekss.Kiskismau @ 30.11.2019 21:40
Mūsdienu sabiedrībā šādas attiecības sauc par pasakām tieši tādu cilvēku un pārliecību dēļ ka tu un MGTWO. Bet nu jā tu jau par attiecībām daudz zini, jo dzīvo kopā ar vecākiem, meiteni ilgāk par pāris dienām nevari dabūt. ?
Es gribu tikai izklaidi un rozā briļļu periodu, rutīna un strādāšana pie attiecībām man neinterisē
MGTOW101 @ 30.11.2019 21:41Es gribu tikai izklaidi un rozā briļļu periodu, rutīna un strādāšana pie attiecībām man neinterisē.
diemžēl reti, nesanāk pat reizi nedēļā. Pēkšņi tās dienas ir no 5ām pārtapušas jau 10mit. Tad ir dienas kad nevelk un dienas kad sāp uttPormifē @ 30.11.2019 21:41
Bet iespējams viņai ir tieši tāpat pret Tevi zudusi interese, kā Tev pret viņu! Cik bieži Jums ir sekss?
LaurisF90 @ 30.11.2019 21:42Ar savu draudzeni esmu runājis par visu šo. Esmu teicis, ka vajag kaut kur izrauties abiem kopā. Nevis darbs mājas, seriāli, ēst, gulēt. Piedāvāju atpūsties gan uz spā aizbraukt, gan ceļojumos. Bijām spā, tad nepatīk, šitais nepatīk, kāpēc vispār atbraucām.
Man jau 35, negribu ģimeni, vislabāk jutos viensPormifē @ 30.11.2019 21:43
Paliksi vecs un sāksi gribēt ģimeni, bet kas zin, varbūt esi izņēmums.?
protams ka nē. Pēdējā gada/divu laikā.Pormifē @ 30.11.2019 21:44
Vai vienmēr viņa tāda ir bijusi?
Kā lai to pasaka? Šodien aizgāja ar draudzenēm patusēt. Rīt būs viņai slikti, lai nerunāju tikai visu pienesu, bet pirmdien jau nogurusi no darba un tad atkal SestDiena klāt.Kiskismau @ 30.11.2019 21:46Autora ieteiktu aiziet pie draudzenes pateikt ka viņam ir sajūta par to ka attiecības ir stagnācijas periodā un kā kaut kas nav labi. Izsaki savas bažas par to, ka butu jāstrādā pie attiecībām. Paklausies ko viņa par to saka un tad domā tālāk. Tikmēr nedari muļķības un neraksti meitenei. Pienāks darba diena pasauc parunāt. Nopietni par to parunā un izstāsti savas jūtas. Bet pēc tava teiktā iespējas kā viņa ir laimīga ar savu draugu un nekas nesanāks.