Labdien daiļās dāmas!
Esmu metis savu kaunu pie malas, un vēlo vai nu patērzēt ar Jums par manu tēmu vai uzklausīt Jūsu viedokļus! Esmu atvērts saņemt gan pozitīvus, gan negatīvus, jo tikai tā es sapratīšu kā rīkoties man tālāk.
Man ir draudzene, jau 8 gadus. Darbā iepazinos ar kolēģi, ļoti skaista, izglītota, jauka, sirsnīga. Gadu jaunāka par mani, bet tik pieaugusi savā prātā. Viņai esot draugs cik uzzināju kopā ir 7 gadus.
Man viņa tik ļoti pievelk, ka nespēju izmest viņu no galvas. Neko neesmu teicis, neko neesmu darījis un nekādi citādi neesmu devis tiešus mājienu viņai. Protams esmu paķircinājis viņu, esmu piedāvājis iepazīties ar klientiem, esmu pieskāries viņai, un esmu pat dabūjis viņas numuru. Ar kolēģiem esam apsprieduši viņu, un visi ar kuriem runāju viņa šķiet maģiska. Viņai esot klāt mēs jokojam un piedàvàjam viņai aiziet uz randiņu, protams es kad piedāvāju tad ne jau ar sevi, bet ar kolēģiem. Viņa nav piekritusi nevienam piedāvājumam.
Bet lieta tāda, es nespēju saprast, kas bet viņa man patīk, tik ļoti, ka neredzu nevienu trūkumu viņā, tik skaista, tik gudra, tik saprotoša un tik izpalīdzīga.
Pirmo reizi ir tā, ka sieviete man tik ļoti sajauc galvu, ka nespēju par viņu beigt domāt. Un viņa esot manā prātā, sāk traucēt mājas dzīvei. Es nedzirdu ko man saka draudzene. Es viņā nesaskatu to, ko redzu savā kolēģē.
Ko mana kolēģe domā par mani, es nezinu. Ir viņa pieskārusies man un smejās par jokiem, mums ir bieži un gari acu kontakti. Bet tas arī viss.
Daiļās dāmas, kā Jûs spējat sajaukt galvu tik ļoti vīriešiem?
Ko man darīt? Kā turpināt rīkoties!? Nerunāt?- neiespējami, esmu mēģinājis izvairīties, 1.5 dienu sanāca, protams ieraugot viņu elpa aizraujas. Neizturēju pats.