Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vannas sāls (želeja)

 
Reitings 1071
Reģ: 15.06.2016
Gribu sarīkot sev romantisko vakaru: vai vārāt ieteikt kādu, jūsuprāt, labu vannas sāli vai vannas želeju (nezinu vai tas ir viens un tas pats vai tomēr pastāv kaut kāda atšķirība starp šiem diviem jēdzieniem), kuru varētu nopirkt kaut kur šeit tepat Rīgā? Man ir svarīgi lai tā sāls ne tikai padarītu ādu maigu un zīdainu, bet lai viņa arī krāsotu ūdeni, veidotu putas un viņai būtu patīkama smarža (galu galā runa iet par romantisko

vakaru). ? Man ir sāls no Body Shop, bet, diemžēl, viņai nav augšminēto īpašibu. :( Zinu, ka priekš šādam lietam pastāv Shunga pulveris (esmu pat rakstījis par viņu te), bet viņš ir bišķin par dārgu (gandrīz 20 eiro par vienu vannas pieņemšanu man liekas nedaudz par traku). Varbūt ir kaut kāda lētāka alternatīva? ? Kādas vannas želejas patīk personīgi jums? :)

P.S. Vēl arī ir svarīgi, lai tā želeja vai sāls, ko jūs ieteiktu, varētu sastapt arī mazajos iepakojumos, jo man runa iet par vienreizēju pasākumu, respektīvi, 100 ml. pudeli nav aktuāla – tikai lieki aizņems vietu vannas istabā ?
28.11.2019 20:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits