Studējot nodzīvoju diezgan daudz mēnešus pakārtās peles režīmā. Strādāju, studēju un nebija arī laika daudz gatavot. Ēdu ļoti neveselīgi, bet - izdzīvoju un man pat bija viduklis :D Vairāk aiz bada, nekā aiz rūpēm par savu veselību :D
Vārīju pelmeņus - konkrētu skaitu 10 vai 13, ja biju izsalkusi, un 15 - 20, ja bija sajūta, ka "esmu pelnījusi!!!". Liku pelmeņūdenim klāt daudz garšvielas, ēdu ar buljonu. Citreiz tam buljonam pieliku klāt karoti kausētā siera vai/un karoti kartupeļu biezputras pulvera (uz atlaidēm var dabūt pa labu cenu).
Roltoni + "buljons" (to eļļas paciņu metu ārā, liku klāt savas garšvielas) + kausētais siers, sinepes, un citas garšvielas.
Kad bija vairāk laiks, izvārīju vistu kaklsu (maksāja aptuveni eiro), sanāca buljons. Vai nu sataisīju zupu, piemetot dārzeņus (sanāca pat ļoti garšīgi), vai pielēju klāt kartupeļa biezeņa pārslām (arī sanāca garšīgi). Pašus kaklus noskrubināju (daudzi brīnās, bet man garšo - sajūta tāda pati, kā ēst saulespuķu sēklas, tikai labāka :D)
Saldajā - banāni. Vai tāpat, vai ar kanēli, vai samīcīti ar auzu pārslām.
Maizītes - var dabūt diezgan lētu maizi uz atlaidēm. Tā liekas, ka nekas īpašs un "ko es tur ēdīšu sausu maizi", bet, ja ir iespēja maizi uzsildīt, tad, uzliekot pat vislētāko desu, kečupu, sieru, cepeškrāsnī sanāks pat ļoti garšīgi.
Sīpoli - tas nu gan ir dievu ēdiens. Nevaru gan būt objektīva, jo man ļoti garšo sīpoli. Bet parasta rupjmaize, kurai virsū uzlikti cepti sīpoli - dievīgi.
Āboli - ja nomizo un sagriež daiviņās, ir daudz garšīgāk, nekā, ja kož veselu :D
Tagad paklausoties, šķeit diezgan "kreizī", bet nodzīvoju tā diezgan daudz mēnešus un dzīva esmu. Ja kaut kādu iemeslu dēļ ir nepieciešams ietaupīt, tad tā var arī izdzīvot, paliekot dzīvajos. Un tas viduklis!!! :D