varbūt padalies ar pētījumiem, kur melns uz balta rakstīts, ka izraisa? Tici man, ir daudz kaitīgākas lietas, kuras lietojam. Par sauli un solāriju pat nerunāšu, tā ka ja jāizvēlas, šī ir visdrošākā opcija.hany_sany @ 26.11.2019 09:49izraisa vēzi un spird
Viss, ko tu smērē uz ādas 30 sekunžu laikā nonāk asinsritē. Vai tu ēstu paštonējošo krēmu? Es labāk ietu uz solāriju
domāju smird. To arī apaubīsi? Izraisa vēzi.. un daudz vairāk ka salue .. saulē jau nav jāsēž visu dienu kaut kur ekvatoru tuvumā.... solārijs arī nav tik kaitīgs... bet kurš gan LV lampas mainīs... vīnīgā labā lieta pašiedegumam ir tas ka nesausina ādu līdzvērtīgi sauei un tāpēc mazāk krunkas veidojas.. bet pats taču esi netīrs un smirdīgs un smērē visu apkārt... un ja vēl svīsti viss tas derdzīgais pašiedegums nevienmēŗīgs palieks ....Crystal @ 26.11.2019 12:17varbūt padalies ar pētījumiem, kur melns uz balta rakstīts, ka izraisa? Tici man, ir daudz kaitīgākas lietas, kuras lietojam. Par sauli un solāriju pat nerunāšu, tā ka ja jāizvēlas, šī ir visdrošākā opcija.
Crystal @ 25.11.2019 21:52Visādi ir mēģināti, visvairāk patīk St Tropez, St Moriz (to pat Drogās var nopirkt) un Palmers, atkarībā, kādu efektu gribi sasniegt. Sejai lietoju Fake Bake Coconut tanning serum.
Kiki007 @ 26.11.2019 17:33
Kur Latvijā var nopirkt Fake bake?
Crystal @ 26.11.2019 20:05
Debenhams ?Un laikam Stockmann, bet neesmu pārliecināta. Bet zinu, ka Stockmanā var nopirkt St Tropez tādus mazos 50ml iepakojumus izmēģināšanai.