Minny @ 22.11.2019 11:18Oi, ko tik man tās kursa biedrenes nedarīja - tā arī darīja - teica acīs, teica vadībai, pūta smaržas virsū, pūta visu istabiņu, kaunināja citu cilvēku priekšā (ar cerību, ka tad vsm sapratīs), nu, vsp nekas nelīdzēja.... vienīgais risinājums, kad aizgāja uz citu istabu, bet tas neatrisināja šīs meitenes smaku :D
Tur tā lieta - ar visiem vīriešiem un bērniem. Droši vien tādi paši, neticu, ka būtu mainījušās...
Kiki007 @ 22.11.2019 11:39Tā saruna varētu būt:”klau,es jūtu,ka Tu vairākas dienas neesi bijusi dušā! Man ir ļoti nepatīkami un neērti atrasties istabiņā. Saprotu,ka jūties nogurusi, bet vai Tu,lūdzu, varētu ieiet dušā? Es Tev tikmēr pagatavošu tēju,ok? Varam sarunāt,ka turpmāk Tu sekosi līdzi šim jautājumam,jo pretējā gadījumā es jutīšos tā it kà Tu mani necieni. Man paliek nelabi no sliktām smaržām un ir neērti par to Tev teikt, Tu taču saproti, vai ne?”
Funny @ 22.11.2019 12:20
Un ko tu dosi man? Kads man bus labums?
Kiki007 @ 22.11.2019 11:39Tā saruna varētu būt:”klau,es jūtu,ka Tu vairākas dienas neesi bijusi dušā! Man ir ļoti nepatīkami un neērti atrasties istabiņā. Saprotu,ka jūties nogurusi, bet vai Tu,lūdzu, varētu ieiet dušā? Es Tev tikmēr pagatavošu tēju,ok? Varam sarunāt,ka turpmāk Tu sekosi līdzi šim jautājumam,jo pretējā gadījumā es jutīšos tā it kà Tu mani necieni. Man paliek nelabi no sliktām smaržām un ir neērti par to Tev teikt, Tu taču saproti, vai ne?”
Kiki007 @ 22.11.2019 13:12
Sorry, neredzu loģiku Tavos jautājumos ?
Crystal @ 22.11.2019 13:35
Tu pati tā darītu? Vārītu tēju, kamēr smirdule mazgājas? ?Varbūt vēl pankūkas uzcept piedāvāt?
Ko darīt, es nezinu, ja nevarētu nomainīt istabu, sakārtu visur tās Wunderbaum egles, ko mašīnā karina, varbūt saprastu un kauns paliktu. Bet šaubos.