Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu sakārtošana uz nakti

Reitings 178
Reģ: 16.10.2016
Varbūt šeit, mūsu starpā, ir kāda zinoša, kura varētu padalīties ar savām domām par faktu, ka ir labi uz nakti, ejot gulēt, matus sapīt bizē? ?
Un pie reizes pastāstīt, ar kādiem līdzekļiem periodiski pabaro savus matus (piem. kāda īpaša mājās veidota matu maska vai kāda eļļa u.c), lai mati augtu un matu gali nebūtu salmaini, nelūztu tik daudz? Un vitamīni, kā Jums ar vitamīniem? ;)
Paldies!
21.11.2019 12:15 |

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
DNC matu augšanas eļļinas. Drogās var nopirkt. 2 reiz nedēļā lieku. Tad vēl kokosriekstu eļļa matu galos kā maska.
Vienu brīdi taisīju matu augšanās masku -sinepju pulveris, olas dzeltenums, cukurs, 3 karotes olīveļļa. Un tad iesmērē saknēs, mati auga garāki.
21.11.2019 12:20 |

Reitings 218
Reģ: 17.11.2019
Prātīgākais ir uztaisīt analīzes un dzert tikai tos vitamīnus, kuri deficītā. Ja tomēr gribi kompleksos, varu ieteikt Pantogar, tie man vienīgie palīdzēja. Tikai rēķinies, ka mati augs ātrāk VISUR un ka efekts, visdrīzāk, būs īslaicīgs. Un, ka viņi ir dārgi.
Dnc eļļiņas un koko eļļa ir laba (dnc palīdzēja arī savulaik pret blaugznām), bet mani favorīti ir Macadamia maska un Joico Kpak intensīvais kondicionieris??
Bizē, domāju, ka ir labi uz nakti, tikai lai viņa ir vaļīga
21.11.2019 12:31 |

Reitings 178
Crystal @ 21.11.2019 12:31
Prātīgākais ir uztaisīt analīzes un dzert tikai tos vitamīnus, kuri deficītā. Ja tomēr gribi kompleksos, varu ieteikt Pantogar, tie man vienīgie palīdzēja. Tikai rēķinies, ka mati augs ātrāk VISUR un ka efekts, visdrīzāk, būs īslaicīgs. Un, ka viņi ir dārgi.
Dnc eļļiņas un koko eļļa ir laba (dnc palīdzēja arī savulaik pret blaugznām), bet mani favorīti ir Macadamia maska un Joico Kpak intensīvais kondicionieris??
Bizē, domāju, ka ir labi uz nakti, tikai lai viņa ir vaļīga

Kā ir ar eļļām? Man stāv prātā, ka kādu laiku atpakaļ man par eļļām, neatceros kas, teica, ka tā sausina matus, tāpēc man tādu lietot nevajadzētu, jo matu gali paši par sevi ir sausi. Vakar biju friezieres, apgriezu bojātos matu galus, tagad ļoti mīksti un veselīgi, jo dienu iepriekš arī nokrāsoju un ilgi iztirēju krāsai līdzi nākošo masku, izjautāju viņas un teica, lai nopērku diždadžu eļļu, ka tā esot ļoti laba?! Ierakstot google diždadžu eļļa, jau uzreiz izmet par matiem
21.11.2019 12:38 |

Reitings 178
Blanche @ 21.11.2019 12:20
DNC matu augšanas eļļinas. Drogās var nopirkt. 2 reiz nedēļā lieku. Tad vēl kokosriekstu eļļa matu galos kā maska.
Vienu brīdi taisīju matu augšanās masku -sinepju pulveris, olas dzeltenums, cukurs, 3 karotes olīveļļa. Un tad iesmērē saknēs, mati auga garāki.

Kāpēc izvēlējies smērēt tieši tādu paštaisītu masku? Viņas ir visvisādas, kas tev piesaistīja šajā, kaut kas konkrēts?
21.11.2019 12:39 |

Reitings 312
Reģ: 01.10.2019
Evonia ir labi matu vitamīni.
Noteikti palīdzēs “iekšu sakārtošana”- uztaisi analīzes, saproti kas organismam trūkst un to lieto. Plus veselīgs uzturs, daudz zivis uzturā.
21.11.2019 13:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits