Tad jau labi, ka ir vēl citi iemesli, nevis tikai viens iemesls- ka jālauzī galva, vai neesmu palikusi stāvoklī no vesela, nenoslīdējuša prezervatīva. :)andie @ 19.11.2019 22:11Jup,var un tam varbūt 999 iemesli.
SamSamantha @ 12.11.2019 17:11Kā tad lai lieto medikamentus/alkoholu/rentgenu taisa, ja visu laiku ir jāpieļauj iespēja "a varbūt esmu stāvoklī"?!
ak dievs tev pie psihiatra jāiet 100 %. Paranoja, ka iestāsies grūtniecība wtf? Ja taisa rentgenu/mrt 10x pārprasa vai neesi stāvoklī un piedāvā testu uztaisīt.
Nu, alkohols? Iedzersi pudeli vīna tas bērnam nekaitēs un tāpat tas laika posms no grt.iestāšanās līdz uzzināšanai nebūs ilgs.
Jā, protams. Es pat pēc sajūtām varu saprast, kad ovulācija notiek. Kad šīs raksturīgās sajūtas ir, uzreiz precīzi zinu, ka tagad var rēķināt 14 dienas līdz MR.Bordo @ 20.11.2019 09:09Tu vispār saproti, kā rodas bērni? :D Ja Tu esi 11 dienas pirms mēnešreizēm, tad apmēram cikla vidū, un tikai nesen bijusi ovulācija. Nav iespējams neko sajust tik ātri, pat, ja esi apaugļojusies.
Varētu jau tā, vienīgā problēma, ka man ir ļoti garš un neregulārs cikls (32-40 dienas). Citreiz tās auglīgā perioda pazīmes stiepjas 2 nedēļas ?? Atpazīstu tikai pašu OV dienu un tā pienāk negaidīti.Kakju.tante @ 20.11.2019 09:55Ja reiz tik precīzi zini, kad ir ovulācija, atturies no mīlēšanās ovulācijas laikā, pārējā laikā ar prezervatīvu un būsi neplānotās grūtniecības iespēju samazinājusi līdz minimumam
Bordo @ 20.11.2019 09:09Tu vispār saproti, kā rodas bērni? :D Ja Tu esi 11 dienas pirms mēnešreizēm, tad apmēram cikla vidū, un tikai nesen bijusi ovulācija. Nav iespējams neko sajust tik ātri, pat, ja esi apaugļojusies.