Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kritiskie brīži

Reitings 460
Reģ: 31.12.2018
Sveiki!
Šodien tā aizdomājos par šo tēmu. Kā jūs tiekat galā brīžos, kad viss brūk?
Pašlaik es tieši tā jūtos - veselības problēmas, nesaskaņas ģimenē un vēl parādi universitātē... zinu, ka gadās melnās strīpas dzīvē...
bet tomer...
kādas ir jūsu metodes?
06.11.2019 20:38 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Kaut kā spurojos uz priekšu. Man šāds melnais periods ir ievilcies kādu laiku.
Tūlīt notiks dzīvesvietas un darba maiņa, mašīnai starteris atteica vakar, līdz ar to uz darbu netieku, nesaskaņas ģimenē, veselības problēmas...
dzīvē nekas neies gludi. Daudz ko var plānot, bet notiek tā kā tam ir jānotiek. Galvenais ir nezaudēt galvu.
Mana sliktākā īpašība ir visu dramatizēt un bieži zaudēju pašsavaldīšanos, ja kaut kas neiet tā kā vajag. Tas ir slikti un tā nevajag darīt ?
06.11.2019 20:59 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Apzinies ka tas nav pats trakākais kas var būt, dzīvojot lielajā dzīvē saprotu cik nenozīmīgi agrāk stresoju par tādiem sīkumiem. Un domāju, paies gadi un arī par šī brīža melnajām svītrām vien nodomāšu, ka velti šķiedu nervus.
06.11.2019 21:03 |

Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Ir jāsaprot kā varētu būt sliktāk. Jāsaprot kā dzīve neapstājas un jādzīvo tālāk, jo visiem ir problēmas.
Kā arī ir cilvēki kuri ir dramatiski un ir tādi kuri ir chill. Ar to jārēķinās un ja esi tas stresainsais tips tad apzinies to. Pati centies relaksēties, veicināt pozitīvas domas, sevi iepriecināt utt.
06.11.2019 21:17 |

Reitings 460
Jā, es saprotu...
Bet man šķiet, ka esmu stresainākais cilvēks, ko pazīstu... Mani vismazākās lietas izsit no ierindas un kad šitā viss uzreiz šķiet vispār vāks... Turklāt savijumā ar perfekcionismu, vienmēr esmu darījusi visu maksimālo, tiekusies pēc tā... un tikko visnostabilizējās - panākumi studijās, jauna dzīvesvieta, jauni draugi.... un tad pēkšni problēmas ar veselību, ģimenē nesaskanas, tagad jau pa nedēļu parādi universitātē...
Es saprotu, ka šis pāries un varbūt būs tagad grūtāk, varbūt sekmes pasliktināsies... saprotu, ka veseliba dārgāka, bet tajā pat laikā paslaik viss škiet šausmīgi.... Nu nemāku es viegli dzīvot, nu nesaprotu es kā varbūt cilveki, kuri visu uztver ar vieglu pohujisma devu...ehhh
Bet paldies par viedokļiem! :)
06.11.2019 21:39 |

Reitings 460
Tweek @ 06.11.2019 20:59
Kaut kā spurojos uz priekšu. Man šāds melnais periods ir ievilcies kādu laiku.
Tūlīt notiks dzīvesvietas un darba maiņa, mašīnai starteris atteica vakar, līdz ar to uz darbu netieku, nesaskaņas ģimenē, veselības problēmas...
dzīvē nekas neies gludi. Daudz ko var plānot, bet notiek tā kā tam ir jānotiek. Galvenais ir nezaudēt galvu.
Mana sliktākā īpašība ir visu dramatizēt un bieži zaudēju pašsavaldīšanos, ja kaut kas neiet tā kā vajag. Tas ir slikti un tā nevajag darīt ?

Kā es tevi saprotu!
06.11.2019 21:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits