Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāpēc latviesi ir tik slikti vīrieši?

Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
Kāpēc latietēm tik ļoti nepatīk latviešu vīrieši? Kāpēc latvietes nevēlas būt kopā ar latviešiem. Kas ir par iemeslu tam, ka latvietes kotējas ļoti augstu pasaulē kā sievietes, kamēr tajā pašā laikā latviešu vīrieši vispār netieks uzskatīti nekādā viedā pievilcīgi (lai gan ģenētiski iedzimtais izkats un intelekts bieži nav slikts). Vai tam par iemeslu ir latviešu necieņas pilnā attieksme pret sievietēm, zemais ienākumu līmenis vai kādi jūsuprāt ir iemesli?
05.11.2019 22:46 |

10 gadi
Reitings 136
Reģ: 29.01.2009
Kas teica, ka nepatīk? Latvijā ir daudz labu vīriešu, atkarīgs no Tavām prasībām. Varbūt nav nācies satikt sev piemērotu, kā arī pieņemu, ka daudzi labie jau ir aizņemti. Cilvēki ir dažādi, tāpat arī gaumes un prasības. Protams, ir daļa sieviešu, t.s. gold diggeres, kam ar vidējiem Latvijas ienākumiem pelnošu vīrieti nebūs gana, lai apmierinātu savu alkatību, tāpēc lūkojas pēc bagātajiem ārzemniekiem, kur bieži vien iegrābjas.
05.11.2019 23:12 |

Reitings 82
Reģ: 11.10.2019
Kaut arī troļļa izveidota tēma un attiecīgi pārspīlēta, pataisīta diezgan humoriska...
Nesen skatījos vienu ārzemnieka video no sērijas "kā nocopēt latviešu meiteni". Nekas baigi kvalitatīvs vai nopietns un diezin vai statistiski precīzs, bet kāda kripata taisnības mūsu valsts kopainā tur bija.
1. Latvijā ir vairāk sievietes ar augstāko izglītību nekă vīrieši, līdz ar to izglītotajām ir vīriešu deficīts, ja viņas sev vēlas arī izglītotu partneri.
2. Alkoholisms, azartspēles.
Bet šī ir lielāka mēra problēma Krievijā un līdzīgās valstīs. Kopumā tāda trenda, ka masveidā tiek izvēlēti ārzemnieki mums nav.
05.11.2019 23:17 |

Reitings 441
Marrakesh @ 05.11.2019 23:12
Kas teica, ka nepatīk? Latvijā ir daudz labu vīriešu, atkarīgs no Tavām prasībām. Varbūt nav nācies satikt sev piemērotu, kā arī pieņemu, ka daudzi labie jau ir aizņemti. Cilvēki ir dažādi, tāpat arī gaumes un prasības. Protams, ir daļa sieviešu, t.s. gold diggeres, kam ar vidējiem Latvijas ienākumiem pelnošu vīrieti nebūs gana, lai apmierinātu savu alkatību, tāpēc lūkojas pēc bagātajiem ārzemniekiem, kur bieži vien iegrābjas.
kādas gold digeres.. laikam esi latviesu vīrietis .. gandrīz visas latviesu sievietes tā saka diemžēl ....tā ir esošā sieviesu nostāja pret latviesu vīriešiem kuru viņi paši sev arī ir nopelnījuši
05.11.2019 23:25 |

Reitings 441
_Naomi_ @ 05.11.2019 23:17
Kaut arī troļļa izveidota tēma un attiecīgi pārspīlēta, pataisīta diezgan humoriska...
Nesen skatījos vienu ārzemnieka video no sērijas "kā nocopēt latviešu meiteni". Nekas baigi kvalitatīvs vai nopietns un diezin vai statistiski precīzs, bet kāda kripata taisnības mūsu valsts kopainā tur bija.
1. Latvijā ir vairāk sievietes ar augstāko izglītību nekă vīrieši, līdz ar to izglītotajām ir vīriešu deficīts, ja viņas sev vēlas arī izglītotu partneri.
2. Alkoholisms, azartspēles.
Bet šī ir lielāka mēra problēma Krievijā un līdzīgās valstīs. Kopumā tāda trenda, ka masveidā tiek izvēlēti ārzemnieki mums nav.
Ir. Tām kuras var dabūt ir kvalitātīvus ir. Diemžel. Statistika, šķirtās laulības- sievietes pašas pamet vīriešus. Alkoholisms jau kopš dzimtbūšanas laikiem bija LV problēma un tāda ir palikusi. Nekas īsti nav amianījies. Statistiski sievietes vairāk studē ppiem. LU kur arī nav budžeta vietu un nākotnē būs grūtak profesijā atrast labi apmaksātu darbu, vīriesi -RTU- bezmaksas mācības potenciāli labāk apmaksāts darbs. Diemžēl LV vīriešiem ir tāda attieksme kādas pasaulē nekur nav.. (labi āfrikā indijā ir ).. no tā izvaidojas nelegāgā situācija normālsadalījumā. Videju sieviešu ir daudz vairak nekā videju vīriešu (ne tas ka viņi ir nožēlojami idioti - vienk. necenšas un tāda attieksme). Vairum s sieviesu ir vidējas. Reti kura ir galīgi dumja un aplaidusies. Un ļoti reti kura ir virs videjā līmeņa. Lai gan vairums vīriešu ir aptuveni vieji ir daudz vairāk vīīriešu kas ir nu galīgi aplaidušies un daudz vairāk to kas ir ļoti konkurētspējīgi. Tāpēc nabaga vidējām sievietēm ir ļoti neapskaužama situācija... neskatoties ka vīriesi dzimst par 5 % vairāk ... tāpat viasas nekad neapprezēs pat sava līmeņa vīrieti LV ( un tad vēl tā drausmīgā attieksme un iedomas ka pret sūdu jaatiecas kā pret kaut kādu princesi, kaut gan nav pat sieviešu dzimumā) .. un proetams tas, ka ir negatīva ataudze situāciju saasina... Ja katru gadu piedzimtu arvien vairak cilveku situāciju atrisinātu... tas ka dzimst mazāk to proetams pārvērš ļoti skumjā katastrofā .. zēl ... bet vis sliktakā situācijā protams ir veiksmīgie vīriesi ... jo lai gan veiksmīgu sieviesu ir tikai 2-3 reizes mazāz, veiksmīgu jaunu sieviesu pirms maternitātes ir krietni mazāk. To varētu risināt ja katru gadu būtu lielāka ataudze.. bet ir otrādi ... no vienas puses tiešam zēl to vīriešu ... bet tad no citas ... visi iedomājas ka vieņiem pienākas vislabākā sieviete... un neviems nav gatavs paņemt vidēju sev par sievu un izturēties pret viņu kā pret princesi ... visi kaut kā iedomājas, ka viņiem pienakas līdzvēŗtīga sieviete... bet tas tā nav ... jābūt pieticīgam un jāmīl un jālolo tā ne tik saistā, ne tik gudrā, apķērīgā, fiziski veselā un interesantā ... bet kaut ko tas nenotiek ... tāpēc no otras puses... ļauns prieks ka tas tā ir .... neko vairak nav pelnījuši :D
05.11.2019 23:42 |

Reitings 82
Vīrieši līdz 39 gadu vecumam ir pat mazliet vairāk nekā sievietes. Tas pasaulslavenais latviešu sieviešu pārsvars pakāpeniski aug tikai no 40. Tā ka tas īsti neietekmē 25 gadnieču izvēles iespējas.
Sieviešu ar augstāko izglītību ir par apm 10% vairāk. Tas nekas, ka humanitārās zinātnēs. Nav jau runa par algu, bet to, ka tas labi pelnošais automehāniķis visticamāk savā ikdienā iekļaus vairāk lamuvārdus, alkoholu u.tml. nekā viduvējas algas biroja darbinieks ar "parastu" bakalauru. Nu ir tie vīrieši ar pabeigtu augstāko izglītību manierēs, ikdienas ieradumos savādāki un interesēs nekā vīrieši bez izglītības. Ne 100% visi, bet kopumā jā. Tādēļ humanitārās izglītības meitenei tomēr rakstura ziņā vairāk patiks vīrietis ar izglītību, kaut arī viņš mazāk pelnīs nekā lentzāģa operators, kurš nezina nevienu komatu.
06.11.2019 00:22 |

Reitings 72
Reģ: 27.08.2019
Interesantāks jautājums ir, kāpēc tēmas autore ir neaptēsta dura?
https://yourlogicalfallacyis.com/lv/pieladetais-jautajums
06.11.2019 00:47 |

Reitings 82
Un ja kāda puse no tiem 20% vīriešiem ar augstāko izglītību izvēlas ļoti izskatīgās meitenes bez bakalaura (frizieres, manikīra meistares, instagrammeres utt), tad izglītotajām nekas daudz tur nepaliek un vidēja paskata vai prāta asuma meitenēm tiešām konkurence ir liela, vismaz tīri teorētiski tā liekas :D Bet tāpat pārus jau veido un nav daudz tādu, kas vientuļas staigā un skrien pie ārzemniekiem. Vismaz manā paziņu lokā ir tikai divas, kas apprecējās ar sveštautiešiem.
06.11.2019 00:49 |

Reitings 441
_Naomi_ @ 06.11.2019 00:49
Un ja kāda puse no tiem 20% vīriešiem ar augstāko izglītību izvēlas ļoti izskatīgās meitenes bez bakalaura (frizieres, manikīra meistares, instagrammeres utt), tad izglītotajām nekas daudz tur nepaliek un vidēja paskata vai prāta asuma meitenēm tiešām konkurence ir liela, vismaz tīri teorētiski tā liekas :D Bet tāpat pārus jau veido un nav daudz tādu, kas vientuļas staigā un skrien pie ārzemniekiem. Vismaz manā paziņu lokā ir tikai divas, kas apprecējās ar sveštautiešiem.
dārgā nepārdzīvo, tu runā par tiem veiskmīgajiem kas apprecēja zem videjā ... un in gatavas no viņas škirties kaut šodien. Dauraudzene vēl nesen stāstīja, kā tad viņi pret viņām izturas un cik daudzas pēkšņi pamet un tad raudošas staigā apkārt. Bet kāpēec vispār sagāja kopā..... tāpēc ka sava līmaņa nevarēja dabūt un statistiski nekad nevarēs... un augta līmaņa dāmai jau prasību līmenis cits ... tas ātrāk tās zema līmaņa dāmas nocopēja tos bagātos un veiksmīgos pašas .. uz kaut kādu laiku... un viņi ļāvas
06.11.2019 08:17 |

Reitings 441
_Naomi_ @ 06.11.2019 00:49
manā paziņu lokā ir pilns ar sievietēm kas nav kopā, tieši vīriešu attieksmes un kvalitātes dēļ latvijā. un 35 gados ir vienas piemēram .... bet varētu tā nebūt ... bet diemžēl es viņas vērtētu kā viduvējas... kas īstenībā vēl ir arī jasasniedz ... bet LV nav labvēlīga situācija
06.11.2019 08:20 |

Reitings 686
Reģ: 06.02.2016
katram savs.
Neskatoties kada limena dama, kaut kas tiks ziedots vienalga.
Liela izglitiba, bagatiba, neprot majas gatavot.
Zema izglitiba videja alga sefpavarklase.
Viss ideali visur, betgulta nekada un otradi.
Katram savs ideals un visus + tiri fiziski nevar savakt
06.11.2019 08:21 |

10 gadiPatīk
Reitings 2456
Reģ: 20.07.2013
Tu aizsāki diskusiju par šveiciešiem un tagad pārmet, kāpēc latviešu meitens meklē citus? :D
06.11.2019 09:56 |

Reitings 347
Reģ: 27.12.2018
Kas ir par iemeslu tam, ka latvietes kotējas ļoti augstu pasaulē kā sievietes, kamēr tajā pašā laikā latviešu vīrieši vispār netieks uzskatīti nekādā viedā pievilcīgi (lai gan ģenētiski iedzimtais izkats un intelekts bieži nav slikts).

Vai latviešu sievietes ir skaistas? Jā.
Vai latviešu vīriešiem ir nauda? Nē.
Lūk arī atbilde uz jautājumu.
06.11.2019 11:49 |

Reitings 441
Funny @ 06.11.2019 08:21
katram savs.
kāpēc mums skolā beija meitenes kam bija 10 metemātikā 10 mājturībā u 9 sportā un kas bija skaistas ģenētiski un arī par sevi rūpējās un bij nepatīkamas pēc rakstura 2 matemātikā 4 latviešu un sportā .. rokas no pakaļas un ģenētiskā mutācija kas pat tīras drēbes apģērbt nevar ... un bija arī ļoti skaistas, bet jau pamatskoā 2 mat un latvlav.. sportā gan tā nebija ... un nevaru saprast kāpēc vīriesu dzimumam par loti iekārojamu neskaitījās arī tikai skaistā bet pastulbā? un pirmais priekš. lv ir tas vid līmenis... bet priekš pasaules augsts līmenis
06.11.2019 11:49 |

Reitings 441
Funny @ 06.11.2019 08:21
katram savs.
vīrieši ir labāki pavāri uzskatu ka vīrietim ir jāgatavo un māja jāuzkopj, lai sievietei paliek laiks sev un saviem hobijem un lai skaistumkopšanas procedūras var izsadīt mājās un tūkstosus netērēt par saloniem
06.11.2019 11:52 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Kur ir statistika šim apgalvojumam?. Jā, ir ļoti liela daļa kas saiet kopā ar ārzemniekiem un aizbrauc prom. Bet ir arī liela daļa, kuras apprecas un veido ģimeni ar vietējiem.
Man gan LV vīrieši šķiet pat ļoti simpātiski. Varbūt tāpēc ka man patīk tipiskais āriešu izskats ? nevarētu iedomāties sevi kopā ar kādu arābu
06.11.2019 12:14 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
nu manā paziņu lokā ir tikai viena sieviete, kura ar ārzemnieku. pārējām visām patīk latviešu vīrieši. un tai skaitā man. es nemūžam nevarētu saieties arar ārzemnieku. un ne visiem galvenais ir vīrieša izglītība, nauda utt. man un lielākai daļai man pazīstamu sieviešu toč tās lietas nav galvenās.
06.11.2019 12:46 |

Reitings 307
Reģ: 15.09.2019
Slimības nāk pēkšņi, jā
06.11.2019 12:49 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Es esmu kopā ar Latviešu Krievu :D
Teikšu godīgi- manas labākās attiecības.
Ir viņam cita mentalitāte! ❤
Kādreiz, kad tikos ar latviešiem ( varbūt,ka tikos ar neīstajiem) bija gan situācijas, kad ir problēmas ar naudu, gan varēja mani krāpt / apčakarēt.
Cik esmu no malas novērojusi, latvieši var uztaisīt bērnu un tad pamest ģimeni. Tā pat latvietis var saieties ar drauga meiteni. Tiem pašiem krieviem drauga meitene ir tabu uz visiem laikiem.
Nesaku, ka visi liekami vienā maisā, protams, nē. Šie ir tikai mani novērojumi.
06.11.2019 13:38 |

Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Cik esmu no malas novērojusi, latvieši var uztaisīt bērnu un tad pamest ģimeni. Tā pat latvietis var saieties ar drauga meiteni. Tiem pašiem krieviem drauga meitene ir tabu uz visiem laikiem.

Un man ir tieši pretējs piemērs. Krievu vecis savu mieteni vazāja aiz deguna un krāpa un viņa krievu draugi piebalsoja, ka pareizi dara.
Nevajag cilvēkus dalīt krievs, latvietis, bet ziemeļnieki pret dienvidniekiem. Vot tie kuri dzīvo dievnidos tiem tiešām krāpšana ir retums. Tas vai nu dēļ reliģijas un ciešajām ģimenes saitēm, vai nezinu.
Vai aŗī vispār nevaig dalīt ne pēc rases ne pēc dzīves vietas. Katrs vīrietis ir citādāks un tas ir atkarīgs no viņa vērtībām.
06.11.2019 13:50 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Man ir latvietis, bet esmu bijusi ar arzemniekiem, krieviem, ja godigi, man loti patik krievi. vini tadi dveseliski cilveki. Es isti nezinu no kurienes rodas ta doma, ka arzemnieki ir turigi, ir dazadi, ir paratsi un bagati, tieis ta pat ka latviesi.
06.11.2019 13:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits