Ani23 @ 30.03.2026 21:22
Jeez… mans pieņēmums bija tikai par viņu kā tēvu, pamatojoties gan uz Leldes teikto, gan ka regulāri ņem bērnus pie sevis un piedalās audzināšanā. Pats kā vīrietis man viņš vispār nešķiet saistošs un tā svingošana un filmēšana vēl jo vairāk. Ņemot vērā visus bērnu pametējus un tos, kas aizejot no ģimenes, aiziet arī no bērniem un to audzināšanas, alimentiem utt., viņš, šķiet, nav tas variants. Tas, ka viņam putni galvā uz krāpšanu un svingošanu, automātiski nenozīmē, ka nerūp savi bērni. Uzticība sievai- nerūp, jā.
cacaolatte @ 30.03.2026 23:30Apspriežam tad arī otru medaļas pusi. Māmuļas, kuras bērnam/iem grib pirkt visu dārgāko, brendīgāko, sūtīt uz vairākiem dārgiem pulciņiem un tad lepni piestāda čekus, ka tik un tik izmaksā viņu kopīgais bērns. Tiesa nekad tās nenormālās summas neapstiprina, piespriež adekvātu summu, kas ir varbūt nedaudz lielāka par minimālo, atkarīgs no apstākļiem.
Jo tieši tādām izlepušām mātītēm pašām patīk iedzīvoties uz to pametēju rēķina un izzīst naudu, aizbildinoties ar tik "nepieciešamām" lietām bērnam. Nav jāpērk tikai lētāko, bet nav arī jāpērk dārgāko. Ir zelts vidusceļš.
Džinga @ 30.03.2026 23:31
Un cik bieži tā reāli notiek? Es nevienu tādu nepazīstu. Tie noteikti nav normāli cilvēki, kas tā uzvedās.
Law9 @ 30.03.2026 23:43Krāpnieki parasti nav pametēji. Šķiršanās iniciatores parasti ir sievietes, kuras beidzot ir sapratušas, ka viņu krāpnieki patiešām ir krāpnieki.
Krāpnieku dzīves modelī parasti ir tā, ka viena sieviete pilda pavarda sargātājas, bērnu mātes, funkcijas un ir pieejama arī seksam brīžos, kad citas nav. Viņi šīs sievietes netaisās pamest, bet vienkārši laiž ar citām paralēli.
Ani23 @ 30.03.2026 21:22
Jeez… mans pieņēmums bija tikai par viņu kā tēvu, pamatojoties gan uz Leldes teikto, gan ka regulāri ņem bērnus pie sevis un piedalās audzināšanā. Pats kā vīrietis man viņš vispār nešķiet saistošs un tā svingošana un filmēšana vēl jo vairāk. Ņemot vērā visus bērnu pametējus un tos, kas aizejot no ģimenes, aiziet arī no bērniem un to audzināšanas, alimentiem utt., viņš, šķiet, nav tas variants. Tas, ka viņam putni galvā uz krāpšanu un svingošanu, automātiski nenozīmē, ka nerūp savi bērni. Uzticība sievai- nerūp, jā.
Law9 @ 30.03.2026 22:13
Ir nācies dažādos jautājumos pastrādāt ar uzturlīdzekļu nemaksātājiem. Jāsaprot, ka tā pamatā ir cita sociālā grupa. Absolūti lielākā daļa no viņiem pieder 10-20% sociāli zemāko slāņu. Pārsvarā visādi dzērāji un narkomāni, no kuriem daļa nestrādā, daļa reizēm strādā primitīvu darbu par aploksni. Tie nav vidusmēra latvieši. Uzskatīt vīrieti par kaut ko labu, ja vien viņš nepieder tādiem, ir komiski.
No darba prakses arī zinu, ka tieši starp vidusslāņa krāpniekiem netrūkst tādu, kuri uzturlīdzekļus maksā tuvu minimumam, tā, it kā būtu nabagi, lai pašiem vairāk paliktu skaistākai dzīvei ar nākamajām draudzenēm. Ar bērniem tiekas, komunicē un sabiedrības acīs ir lieliski tēvi. Ja bērnam kas svarīgs papildus materiàlā ziņā vajadzīgs, bèrna màti pasūta, sakot, ka jāpietiek ar to (minimumu), ko viņš maksā. Bērnu mātes tikmēr kuļas pa dzīvi, ieguldās bērnos uz pilnu klapi, un bērniem vai publiski to nestāsta, lai nediskreditētu savu bērnu tēvu.
Tāda ir krāpnieku daba- izlikties krietni labākiem nekā patiesībā. Realitāte - ja cilvēks ir sūdabrālis vienā jautājumā, viņš parasti ir sūdabrālis arī citos (ne obligāti visos) jautājumos.
P.S. Šo lūdzu nesaistīt ar te apspriestajām personām. Nezinu, kas un kā viņiem. Es tikai atstāstu kādas tendences ir praksē.
MatildeR @ 30.03.2026 22:31
Nu tak ķeriet drusku lauku. Tā ir reklāma, Ķimenes mājā tirgo dzīvokli/ļus. Drusku jau aiziet sviestā, puķes izīrētas, Oļegs idializēts, Koķiks jau ir pametis Jeļu utt.