Ariete @ 12.03.2026 15:40Es nefanoju par O, jo viņš ar tādu stulbeni nodzīvoja diezgan ilgi. Bet nu tik zemiski kā minhauziene viņš neuzvedas.
Ariete @ 12.03.2026 13:25Kāpēc domā ka tā nav? Jeļa taču ir tāda minhauzeniete, nemaz nebrīnos ka sastāstīja ka ir Fiļa biznesa partnere. 🤣 Ir taču tāds Rolands Alpe kas visas kāsa uz naudu, iespējams tas kotiks nav labāks. Katrā gadījumā normāli virieši nestaigā ar 4 rokassprādzītēm un kliedzošiem brendiem.
loija @ 12.03.2026 16:26
Tak sākumā noteikti bija puslīdz adekvāta, ja neskaita to, ka pati krāpa savu vīru. O vienkārši ļāvās, gan jau daudzi veči ļautos. Un ja Jeļa piecieta kā O stalko Santu, tad pati vainīga, ka atļāva sev būt plāksterim tik daudzus gadus.
akul12 @ 12.03.2026 16:33
Ļaušanās vai neļaušanās parāda raksturu, nez kas notiktu, ja sievietes ļautos, katram flirtētājam... Tas, ka bija iespēja, nenozīmē, ka bija jāizmanto...
Paša izvēles un paša atbildība...
loija @ 12.03.2026 16:30
Varbūt. Jo aizvedis šo nav vēl nekur, ne Maldīvas, ne Parīzi. Bet ja ir gultas prieki, tāpat labi, bučoties var arī lielveikalā. Baigais kritiens atpakaļ. bet varbūt viss vēl priekšā? Lai jau tiek meitenei.
sokoladeszemene @ 13.03.2026 11:02
Bet es nesaprotu to, ka visi saka, ka kritiens atpakaļ, vajadzēja ar Oļegu palikt, būtu muižas saimniece utt. Tas ir tik nežēlīgi, ka mēs sabiedrībā tā domājam. Teorētiski vajag palikt ar vīrieti tikai tāpēc, ka viņš ir ir miljonārs un ja satiek kādu jaunu, tad tam arī obligāti jābūt miljonāram un ne centa mazāk nedrīkst pelnīt? :D Protams, Kristīne ir cits gadījums, bet es kopumā par to domāju. Vai nauda tiešām ir top 1 un, piemēram, izšķiroties no turīga vīrieša man ir jādoma, ka mani aprunās, jo vairs nedzīvoju tādu dzīvi kā iepriekš?
CF @ 13.03.2026 15:43Kādas domas par Vavilovas Patricijas jaunāko postu? 😵
Bet es nesaprotu to, ka visi saka, ka kritiens atpakaļ, vajadzēja ar Oļegu palikt, būtu muižas saimniece utt. Tas ir tik nežēlīgi, ka mēs sabiedrībā tā domājam. Teorētiski vajag palikt ar vīrieti tikai tāpēc, ka viņš ir ir miljonārs un ja satiek kādu jaunu, tad tam arī obligāti jābūt miljonāram un ne centa mazāk nedrīkst pelnīt? Protams, Kristīne ir cits gadījums, bet es kopumā par to domāju. Vai nauda tiešām ir top 1 un, piemēram, izšķiroties no turīga vīrieša man ir jādoma, ka mani aprunās, jo vairs nedzīvoju tādu dzīvi kā iepriekš?
Pirms neilga laika arī pamanīju, ka par tālu tievēšana aizgājusi.CF @ 13.03.2026 15:43Kādas domas par Vavilovas Patricijas jaunāko postu? 😵
Villanelle @ 13.03.2026 19:20Pirms neilga laika arī pamanīju, ka par tālu tievēšana aizgājusi.
Esmu pirms diezgan daudz gadiem ar viņu sastrādājušies un toreiz gan viņa bildes fotošopēja, jo dzīve nebija tik slaida.
Ir arī runājusi par tievēšanu utt Šoreiz izskatās, ka fotošops vairs nav un rezultāts īsts.
Traki.
Viņas personība vispār atbilst ED cilvēkiem. Cerams līdzcilvēki laikus spēs palīdzēt pirms sākas nopietnas veselības problēmas
Tā meitene taču ir ļoti slima. Nebiju redzējusi krietnu laiku. No piemīlīgas apaļvaidzes galīgi nekas nav pāri palicis, tikai skelets. ŠausmīgiCF @ 13.03.2026 15:43Kādas domas par Vavilovas Patricijas jaunāko postu? 😵
CF @ 13.03.2026 15:43Kādas domas par Vavilovas Patricijas jaunāko postu? 😵
Dita.D @ 14.03.2026 02:11Līva Goba ir jaunā Beitika. Visu laiku čīkst par savu meitu. Un pat Beitika vairs neko par bērniem neliek, viss tikai par sportu un izrāvienu.
Ok, mēs jau pēc trešās reizes sapratām, ka viņa jānes tikai pa rokām, nevajag to atkārtot katru otro dienu.