Pīķene @ 17.02.2026 21:46Jūs pirktu 3m dīvānu par 2.3k? ?
krmmm @ 17.02.2026 21:33
Ja palasa komentārus pie viņa Bali bildēm, tur karsējmeitenes tāpat ir sajūsmā. Saka, ka viņš ir to pelnījis un visādi citādi sajūsminās. Tā kā tāds tādu atrod. Šīs sievietes ir sava veida sugar mommas.
selestine @ 17.02.2026 22:39un tad ja Modris mazums uztaisitu pasnavibu,tad visi teiku kapec nez ta,ko tad neko necentas tikt ara no melnas stripas...fui pretigi lasit tas svetas ziedotajas...
Modrim ir olu bizness,sadarbibas,cik saprotu vins ari taisa pasakumiem citreiz kautko dekore,nezinu vai ari vel piestrada taja ziedu veikala,kur agrak
kaa jus zinat,ka vinam radi vai draugi neuzdavinaja atputu...kur ir teikts,ka ta ir kaitkada izedojumu nauda
un vinam ir konts,kur var nosutit naudu kafijai utt ikdienas prieciniem un cilveki ari tur suta,,tikpat labi ta nauda ir no turienes...jo vins planpja kautkad senak pirkt jaunu masinu,iespejams iztereja masinai iekrato naudu
skaidrs ir viens.lai ko kads cilveks daritu,sabiedribai nekad nebus labi
selestine @ 17.02.2026 22:39un tad ja Modris mazums uztaisitu pasnavibu,tad visi teiku kapec nez ta,ko tad neko necentas tikt ara no melnas stripas...fui pretigi lasit tas svetas ziedotajas...
Modrim ir olu bizness,sadarbibas,cik saprotu vins ari taisa pasakumiem citreiz kautko dekore,nezinu vai ari vel piestrada taja ziedu veikala,kur agrak
kaa jus zinat,ka vinam radi vai draugi neuzdavinaja atputu...kur ir teikts,ka ta ir kaitkada izedojumu nauda
un vinam ir konts,kur var nosutit naudu kafijai utt ikdienas prieciniem un cilveki ari tur suta,,tikpat labi ta nauda ir no turienes...jo vins planpja kautkad senak pirkt jaunu masinu,iespejams iztereja masinai iekrato naudu
skaidrs ir viens.lai ko kads cilveks daritu,sabiedribai nekad nebus labi
Pīķene @ 17.02.2026 21:46Jūs pirktu 3m dīvānu par 2.3k? ?
GlorijaGrevcova @ 18.02.2026 09:34
Man patīk tādas stulbenes kā Tu. Kad nebūs, ko darīt, publicēšu patētisku stāstiņu par to, ka vajag piķi slimam papagailim, noslīkušām zemenēm vai gudrības zobam, plus vaimanāšu, ka esmu depresijā un gatavojos lekt no tilta. Kad tādas naivas aitas saziedod, tad nopirkšu kādu Dior domu vai aizlaidīšu uz Jaunzēlandi un pateikšu, ka man to vajadzēja manai mentālajai veselībai. Nav jau slikti būt dullu aitu sabiedrībā, piemēram, Gobzems var nestrādāt, izpaust savu klaču veča un stāstnieka talantu, tūkstoši nāk griezdamies. Vistu audzētājs tagad arī uzķēris dullos aitu, sugarmāmiņu nišu, nākamais kliedziens, kad visu notrieks Bali, būs saziedot vistu barībai vai jaunam šķūnim ???
GlorijaGrevcova @ 18.02.2026 09:37
Protams, bet es gribētu, lai man tam saziedo. Kontu publicēt te vai gofundforme un iemest linku?
Izlasīju par tādu dīvānu un sāku slikti justies, ka man nav. Nāk panikas lēkmes un sliktas domas, dzīvei zūd jēga ?
bet tev taču neviena neliek ziedot . Tie ir tikai jūsu pieņēmumi . Nu aizlidoja uz Bali . Atpūtīsies ,atbrauks ,turpinās iesākto . Kur teikts ,ka viņš necīnīsies pat dzīvnieku tiesībām? Pēc visas suņu sāgas varbūt labāk ir atpūsties ,uzņemt spēkus un doties tālāk stiprākam . Es arī šito nesaprotu , nu lūdza cilvēks ziedot , viņam saziedoja . Vēl jau nav nekur teikts ,ka neko nedarīs . Arī par Amuna un Jāni . Es saprotu ,ka visi grib atskaiti un čekus ekrānā ,bet atkal ,kur teikts ,ka to naudu viņš nedod Jānim rehabilitācijai ? Vai ,ka nemaksā par dzīvokli Jānim ,nepērk produktus .Jo to nerāda ?GlorijaGrevcova @ 18.02.2026 09:34
Man patīk tādas stulbenes kā Tu. Kad nebūs, ko darīt, publicēšu patētisku stāstiņu par to, ka vajag piķi slimam papagailim, noslīkušām zemenēm vai gudrības zobam, plus vaimanāšu, ka esmu depresijā un gatavojos lekt no tilta. Kad tādas naivas aitas saziedod, tad nopirkšu kādu Dior domu vai aizlaidīšu uz Jaunzēlandi un pateikšu, ka man to vajadzēja manai mentālajai veselībai. Nav jau slikti būt dullu aitu sabiedrībā, piemēram, Gobzems var nestrādāt, izpaust savu klaču veča un stāstnieka talantu, tūkstoši nāk griezdamies. Vistu audzētājs tagad arī uzķēris dullos aitu, sugarmāmiņu nišu, nākamais kliedziens, kad visu notrieks Bali, būs saziedot vistu barībai vai jaunam šķūnim ???
krixis3 @ 18.02.2026 10:39bet tev taču neviena neliek ziedot . Tie ir tikai jūsu pieņēmumi . Nu aizlidoja uz Bali . Atpūtīsies ,atbrauks ,turpinās iesākto . Kur teikts ,ka viņš necīnīsies pat dzīvnieku tiesībām? Pēc visas suņu sāgas varbūt labāk ir atpūsties ,uzņemt spēkus un doties tālāk stiprākam . Es arī šito nesaprotu , nu lūdza cilvēks ziedot , viņam saziedoja . Vēl jau nav nekur teikts ,ka neko nedarīs . Arī par Amuna un Jāni . Es saprotu ,ka visi grib atskaiti un čekus ekrānā ,bet atkal ,kur teikts ,ka to naudu viņš nedod Jānim rehabilitācijai ? Vai ,ka nemaksā par dzīvokli Jānim ,nepērk produktus .Jo to nerāda ?
Es varu teikt tikai to, ka ,ja tu neziedo ,tad nečīksti. Ja tu ziedo ,arī nečīksti . Gribēji ziedot ziedo , bet pēc tam nemeklē konspirācijas teorijas ,ka tavus 20 eiro Iztērēja Bali .
Elemelekaramele @ 18.02.2026 10:27Ak jel. Modernā ubagošana, jūs taču Origo stacijas tuneļa ubagiem neprasat atskaitīties, kur iztērēja saziedoto? Pilns taču ar tādiem ubagotājiem, ko nu kuram tur vajag - kaķu glābēji, vēdera ādas noņemšanai pēc bariatrijas, komunālo apmaksai, bērnu mācībām Spānijā un kam tik neprasa naudu. Modris ar saviem ziedojumiem ir tieši tāds pats ubagotājs. Un to tā arī būtu jāuztver - noziedoji un aizmirsti. Negribi, ka saņēmējs izmanto kam citam, neziedo. Tieši tik vienkārši.
loija @ 18.02.2026 11:08
A ko Gobzim neviens neliek atskaitīties par katru saziedoto centu? Vispār tas ir tik nožēlojami, kad vīrieši spēka gados kļeņčī naudu kā ziedojumus. Saprotams ir, kad veselībai, vai kad kāda liela nelaime notikusi, bet ikdienas dzīvošanai tas ir nožēlojami.
Gobzis manās acīs ir tāds pats ubagotājs kā Modris. Ne ar ko neatšķiras.loija @ 18.02.2026 11:08
A ko Gobzim neviens neliek atskaitīties par katru saziedoto centu? Vispār tas ir tik nožēlojami, kad vīrieši spēka gados kļeņčī naudu kā ziedojumus. Saprotams ir, kad veselībai, vai kad kāda liela nelaime notikusi, bet ikdienas dzīvošanai tas ir nožēlojami.
Origo tuneļa ubagotāji arī prasa dažādām lietām, dažiem tak pat suņi, bērni blakus sēž visu dienu, bet tas nenozīmē, ka viņi tam tiešām arī tērē un pat to nenozīmē, ka dzīvo slikti. I mean, ziedojumus par saturu drīkst prasīt jebkurš, gan Gobzis, gan Modris, gan Jeļa, vienalga, kurš. Un tieši tāpat kā es eju garām Origo ubagotājiem, es varu izvēlēties arī nevienam no viņiem neziedot.smūtijs @ 18.02.2026 11:20
Par ko atskaitīties? Viņš lūdz ziedojumus par saturu, ko taisa. Vismaz nemelo par ko nauda.
He730 @ 18.02.2026 11:20Nu ko, Jeła atrāda savu laimi Cartier dāvanās ? saņemiet skaudigās forumnieces ? aaaa un apakšā iniciāļi - J.P. Nu nemaz nebij draudzenes vīrs. ? melo tā ka deguns aug griezdamies ?
Elemelekaramele @ 18.02.2026 11:41Origo tuneļa ubagotāji arī prasa dažādām lietām, dažiem tak pat suņi, bērni blakus sēž visu dienu, bet tas nenozīmē, ka viņi tam tiešām arī tērē un pat to nenozīmē, ka dzīvo slikti. I mean, ziedojumus par saturu drīkst prasīt jebkurš, gan Gobzis, gan Modris, gan Jeļa, vienalga, kurš. Un tieši tāpat kā es eju garām Origo ubagotājiem, es varu izvēlēties arī nevienam no viņiem neziedot.
Tur nav starpības, kādu mērķi kurš no abiem raksta storijos, kam tieši lūdz ziedot. Mērķis ir paredzēts Tevis uzrunāšanai, tas ir mārketings. Viens tikai vairāk spiež uz jūtām, otrs - es pūlos jūsu labā, enerģijas apmaiņai. Neredzu vispār nekādu atšķirību. Un kā jau teicu, arī Origo ubagi sēž ar plakātiem, kam lūdz ziedojumus. Dažādi veidi, bet mērķis pilnīgi visiem ir vienāds.smūtijs @ 18.02.2026 11:58
Izskatās, ka šeit nav jēgas pat skaidrot ?
Pēdējais teikums Gobzems ubago par saturu, ko publicē, bet Modris par advokātiem suņu lietā, bet izrādās, ka ir aizceļojis uz Bali.
P.S. Nesaku, ka tas, ka Gobzems prasa ziedojumu ir ok.