IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 42
Reģ: 27.12.2025
Senebe @ 15.02.2026 19:38
Man bērnībā vecāki un arī manas draudzenes vecāki negāja strādāt divos darbos, lai tikai bērniņiem būtu pulciņi, apple datori, austiņas un vēl koncerti un citi pasākumi. Un no vienas algas nevarēja pavilkt mājokli ar maksājumiem un ēšanu un vēl berniem nodrošināt 10 pulciņus gadā. Realitātē ir cita šādās ģimenēs, takā jūs variet fantazēt cik gribat par dārgiem pulciņiem un aktivitatēm simtos un tūkstošos. Te nav nekādi miljonāri tie bērnu vecāki, lai nodrošinātu šādu dzīves līmeni. Un pat daudzi miljonāri un ļoti turīgi cilvēki netaisās izsķērdēt savu grūti pelnīto naudu , lai tikai anniņa vai jānīts varētu skolā padižoties ka bija ceļojumā uz Āfriku vai ASV. Daudzi vecāki ir turīgi bet ļoti skopi un taupīgi un pat saviem bērniem nedos zelta sķivi ar zeltta karotēm no kura ēst zupu, daudzi vecāki ir skopi līdz pēdējam, un par saviem bērniem nedomā tāda limenī lai sniegtu tiem pašu labāko un dārgāko, tāda ir arī daudzu pieredze bērnībā ,ka vecāki varēja atļauties, to bet vini nepirka jo domāja par citām lietām vajadzībām, nevis par bērnu kaprīzēm. Bagāti vecāki nenozīmē automātiski ka viņi saviem bērniem dod visu to labāko un jaunāko. Ir arī tie kas domā tikai par sevi un savu labumu nevis par bērniem. Ļoti daudz tēvi pēc sķiršanās doma tikai par savu pašlabumu, jaunām vecenēm, nejau par to kā viņa dēls vai meita izaugs

Acīmredzot, nemaz nav izpratne par to, cik mūsdienās maksā elementāras lietas, lai bērns neaugtu mucā! Salīdzināt ar savu bērnību un mūsdienam. Vai tiešām?!
Nevajag iphonu, lai telefona rēķins 2 bērniem jau būtu gana liels! Jo skolā ir eklase, telefons ir vajadzigs. Vienalaga kāds, bet pieslēgums tak maksā..
Pusdienas skolā nav ekstra, bet nepieciešamība. Pats parastākais sporta pulciņš, lai bērns attīstītos maksā vidēji 100€ mēnesi. Un tas ir viens pulcins. Ir tikai okey, ja bērni apmekle vairākus pulciņus.
Nerunājot par hokeju vai cita veida “dārgo sportu”.
Un nereti bērnam nepieciešams logopēds vai kāds cits speciālists un tur summas labāk nesaukšu..
Un piemēram mūsu ģimene neraujās 5 darbos, lai to nodrošinātu. 2 strādājoši vecāki to var atļauties un nodrošināt. Problēmas sākas tad, kad šķiras un pēkšņi viss jānodrošina vienam!
15.02.2026 23:26 |

10 gadi
Reitings 10244
Reģ: 17.09.2009
Aurora22 @ 15.02.2026 21:01

Adrianai ir tas, ka viņai ir ļoti izteikts upura sindroms. Visās dzīves nebūšanās, pat tajās, kur viņa pati būs ļoti pielikusi roku klāt, lai sanāk viss slikti, viņa ieņems upures un cietējas lomu. Tāpēc drošvien arī atkarība, parādi, un tagad, kā izskatās, pārmešana bijušajam draugam, ka viņš dzīvo tālāk pēc viņu attiecību beigām.
Novēlu, lai Adrianai izdodas savest savu dzīvi kārtībā.
Jā. Pārmest Zabirko ka turpina dzīvi ir ļoti bērnišķīgi. Īpaši ja pati vainīga bija pie šķiršanās. Zabirko FB bildes ar bērniem Zakopanē, gan jau sieviete līdzi kāda bija un Adrianai norāva jumtu. Teātris Instagramā nenostrādāja. Zabirko tak nav tik stulbs lai noticētu ka viņai pēkšņi viss labi
15.02.2026 23:51 |

10 gadi
Reitings 10244
Jelinska ir īpaši nepateicīga netīrele. Oļegs viņu paņēma brīdī kad viņa mammīte nomira. Iedeva viņai skaistu dzīvi. Es būtu mūžīgi pateicīga tādam vīrietim vai nu vismaz publiski viņu nepazemotu. Bet viņa tikai čīkst ka viņai nav bijuši helihopteru izbraucieni. Nu kā var būt tik nepateicīgs cilvēks? Es to nesaprotu.
15.02.2026 23:56 |

10 gadi
Reitings 10244
Jelinska ir īpaši nepateicīga netīrele. Oļegs viņu paņēma brīdī kad viņa mammīte nomira. Iedeva viņai skaistu dzīvi. Es būtu mūžīgi pateicīga tādam vīrietim vai nu vismaz publiski viņu nepazemotu. Bet viņa tikai čīkst ka viņai nav bijuši helihopteru izbraucieni. Nu kā var būt tik nepateicīgs cilvēks? Es to nesaprotu.
16.02.2026 00:01 |

10 gadi
Reitings 10244
Hermiine89 @ 15.02.2026 22:13
Uzvedas kā Kivičiene. Izdomā sev visādus amatus un pašpasludinātus panākumus. Traki! Domāju, ka Oļegam tagad varētu būt maigi sakot kauns, ka ar tādu Minhauzeni sapinās.
Tieši manas domas- nu riktīga minhauzene kā Kivičiene 😂 Galīgi tukšs būris
16.02.2026 01:09 |

10 gadi
Reitings 10244
Adriana, ja šo lasi, tad aizmirsti to veci. Tev ir dēls, kurš ir vissvarīgākais vīrietis Tavā dzīvē. Vīrieši nāk un iet. Ir jāmāk palaist un nepieķerties katram saldu vārdu mētātājam. Visa dzīve priekšā, novērtē to, kas Tev ir. Nelasi akmeņus kad Tev blakus ir dimanti. Biļetes uz Īriju piedāvāšana bija skaidra zīme, ka viņam Tu neesi vajadzīga. Tādi veči sievietes maina kā zeķes, jo paši pusmūža krīzes skarti un kompleksaini. Nelasi akmeņus kad Tev blakus ir dimanti. Neskaties atpakaļ un dzīvo savam dārgākajam - sev un dēlam.
16.02.2026 03:12 |

10 gadi
Reitings 10244
https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/468827-kristine-jelinska-par-skarbo-skirsanas-pieredzi-apedu-10-kotletes-5-minutes.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button
Jeļa, cik kotletes apriji kad kotjiks neaizveda nekur Valentīndienā? 😁 Vai tā tūska sejā arī ir kotlešu vaina? 😁 Izlaid savas balonlūpas, savādāk jau pati vairs neredzi savu tūskaino seju.
Storijs par kopēšanu, attiecās uz tevi pašu, jo Tu Santu arī izmisīgi kopēji. 🤡
Vispār nu tik pretīgi- nav izņemtas bildes ar Oļegu, bet storijos jau cits ar seju aizmālētu. Lēti. Pieaudz.
16.02.2026 06:12 |

Reitings 461
Reģ: 29.11.2022
Lorra @ 15.02.2026 20:58

Viņa nav atsākusi dzert? Liekas visi tie story dzērumā likti..

Gan jau, ka nemaz nav pārtraukusi dzert. To nevar tā hops un pārtraukt. Un tas story par alkoholismu, ka tie nav alkoholiķi, bet cilvēki kuriem sāp, visu pasaka. Žēl, viņai vajadzētu apsvērt nopietnu ārstēšanos.
16.02.2026 07:43 |

Reitings 461
Reģ: 29.11.2022
Inelle @ 15.02.2026 16:37
Kas notika ediite mellenai, ka ātrie atbrauva uz majām?

Kas ir edite mellena un kāpēc man vajadzētu zināt, kas viņai notika? Kaut kāda random beibe?
16.02.2026 07:45 |

Reitings 1786
Reģ: 23.01.2024
Jurgita908020 @ 15.02.2026 23:26

Acīmredzot, nemaz nav izpratne par to, cik mūsdienās maksā elementāras lietas, lai bērns neaugtu mucā! Salīdzināt ar savu bērnību un mūsdienam. Vai tiešām?!
Nevajag iphonu, lai telefona rēķins 2 bērniem jau būtu gana liels! Jo skolā ir eklase, telefons ir vajadzigs. Vienalaga kāds, bet pieslēgums tak maksā..
Pusdienas skolā nav ekstra, bet nepieciešamība. Pats parastākais sporta pulciņš, lai bērns attīstītos maksā vidēji 100€ mēnesi. Un tas ir viens pulcins. Ir tikai okey, ja bērni apmekle vairākus pulciņus.
Nerunājot par hokeju vai cita veida “dārgo sportu”.
Un nereti bērnam nepieciešams logopēds vai kāds cits speciālists un tur summas labāk nesaukšu..
Un piemēram mūsu ģimene neraujās 5 darbos, lai to nodrošinātu. 2 strādājoši vecāki to var atļauties un nodrošināt. Problēmas sākas tad, kad šķiras un pēkšņi viss jānodrošina vienam!

100% piekrītu. Mūsdienās izaudzināt veiksmīgu bērnu maksā ļoti dārgi un arī ļoti laikietilpīgi. Bet bērni jau visos laikos ir bijis luksus un liela atbildība. Vecākiem vajag ne tikai pietiekami daudz naudas, bet vajag arī smadzenes, lai saprastu, ko vajag tieši savam bērnam, viņa individuālās vajadzības. Viss kopumā izmaksā ļoti dārgi. Tās, kas te mēģina to visu apstrīdēt - vai nu melo sev vai vēl nav sastapušās ar realitāti.
16.02.2026 08:03 |

Reitings 1874
Reģ: 17.06.2024
Mashka Kakashka @ 15.02.2026 22:50

Kas tur ko nesaprast?! Atvara un Paula Dukure. Talantīgas?! Manuprāt talants piemīt tikai vienai no viņām un tā nav Atvara. No Atvaras nāk kaut kāds ļoti nepatīkams “vaibs”. Prasta. Vai prot dziedāt, arī diskutabls jautājums. Supernovas dziesma totāls sūds. Dažas rindiņas un nesaprotama bļaušana.

Piekrītu, Atvarai nav nekāda talanta, balss nav nekas īpašs un vinnēja tikai dēļ stāsta, kas ir apakšā. Cik ātri uzleca, tik ātri arī norietēs.
16.02.2026 08:15 |

10 gadi
Reitings 123
Reģ: 19.09.2012
Ariete @ 15.02.2026 23:56

Tāpēc jau Oļegs tā arī neapprecēja viņu 🤷‍♀️
16.02.2026 08:18 |

Reitings 1874
Reģ: 17.06.2024
Jau paspējusi sataisīt sev Wikipedia lapu.
https://lv.wikipedia.org/wiki/Atvara
16.02.2026 08:26 |

Reitings 123
Reģ: 10.06.2024
Atvaras dziesma man liekas ļoti aizskustinoša un kvalitatīva. Pat ārzemnieki youtube raksta komentārus, ka valodu nesaprot, bet skudriņas skrien klausoties. Nekā labāka tur arī nebija par viņu šoreiz, bet te raksta, ka vispār nav talanta. OK😀
Tā tīri statistikai, man 3 bērni, iet dažādos pulciņos un mākslas skolā. Neviens pulciņš neizmaksā vairāk kā 5-10 eur mēnesī. Brendu drēbes arī nepērkam, jo viņiem tās vienkārši neliekas stilīgas. Izvēlas sev meklēt unikālus apģērbus humpīšos. Šausmīgi dārgi izmaksā viņus veselīgi pabarot un izklaides ārpus mājas, tas gan. Bērni izmaksā kosmosu, ja vecākiem ir ambīcijas, to nevar noliegt.
16.02.2026 10:08 |

Reitings 69
Reģ: 16.06.2023
Beizot Gobzems izklāstīja mums visiem nesaprotamo, kur Kramiņa dabū naudu savam fansī šmancī dzīvesveidam.
Sugar daddy😂
16.02.2026 10:11 |

Patīk
Reitings 3297
Reģ: 03.11.2023
smūtijs @ 16.02.2026 08:15

Piekrītu, Atvarai nav nekāda talanta, balss nav nekas īpašs un vinnēja tikai dēļ stāsta, kas ir apakšā. Cik ātri uzleca, tik ātri arī norietēs.

Ne jau visi, kas balsoja zina to stāstu. :D Es pat nezinu un es skatījos abus pusfinālus haha. Kas tas vispār ir par stāstu?
That said, man tā dziesma nepatīk, bet ja tik daudziem patīk (arī ārzemniekiem), varbūt jādod iespēju.
Par to meiteni kā par cilvēku es vispār nespriedīšu, man nav ne jausmas. Redzēju vienu viņas instagram reel, likās tāda vienkārša un rēcīga. Neko vairāk nezinu
16.02.2026 10:15 |

Reitings 2297
Reģ: 31.01.2023
Mashka Kakashka @ 15.02.2026 22:50

Kas tur ko nesaprast?! Atvara un Paula Dukure. Talantīgas?! Manuprāt talants piemīt tikai vienai no viņām un tā nav Atvara. No Atvaras nāk kaut kāds ļoti nepatīkams “vaibs”. Prasta. Vai prot dziedāt, arī diskutabls jautājums. Supernovas dziesma totāls sūds. Dažas rindiņas un nesaprotama bļaušana.
Jā, "prasta" ir tas, ko nodomāju, pirmo reizi ieraugot. Absolūti bez harizmas, nepatīkama. Visos foto acis aukstas, bez smaida. Izpildījums vājš, ar tādu spiegšanu sen vairs nevienu nepārsteigt. Ārzemniekiem patīk? To mēs redzēsim balsojumā, bet tālāk par pusfinālu netiks.
16.02.2026 10:21 |

Patīk
Reitings 3297
Reģ: 03.11.2023
Runājot par supernovu, kas bija jūsu favorīts?
Man Legzdiņas dziesma ļoti patika, viņa pati varbūt Latvijai pārāk nesaprotama, bet vispār ļoti profesionāla mūziķe. Pagājušā gada dziesma arī bija forša, ilgi vēl skanēja radio.
Kaut kaili ir manuprāt ir lieliski, bet ne Eirovīzijai
16.02.2026 10:39 |

Reitings 520
Reģ: 09.11.2023
Pīķene @ 15.02.2026 23:25

Vispār es te lasiju kaut kādus teikumus par Paulu, ka viņai unikāla balss un bijusi radīta lielai skatuvei. Pievienots video, klausijos un tā arī nesapratu, kur bijusi tā unikālā balss. Paulas nāve daudziem ir iekritusi sirdī, tomēr izbrīna tā pārspīlēšana. Žēl cilvēka, lai vai kā.

Grauds jau vispār izteicās ka bijusi pasaules līmeņa dziedātāja. Kur tad visi tie runātāji bija kad bija dzīva un neguva atzinību. Es vispār par tādu dziedātāju tikai tagad uzzināju.
16.02.2026 10:40 |

Reitings 323
Reģ: 07.04.2025
Ariete @ 16.02.2026 06:12
https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/468827-kristine-jelinska-par-skarbo-skirsanas-pieredzi-apedu-10-kotletes-5-minutes.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button
Jeļa, cik kotletes apriji kad kotjiks neaizveda nekur Valentīndienā? ? Vai tā tūska sejā arī ir kotlešu vaina? ? Izlaid savas balonlūpas, savādāk jau pati vairs neredzi savu tūskaino seju.
Storijs par kopēšanu, attiecās uz tevi pašu, jo Tu Santu arī izmisīgi kopēji. ?
Vispār nu tik pretīgi- nav izņemtas bildes ar Oļegu, bet storijos jau cits ar seju aizmālētu. Lēti. Pieaudz.

Īpaši uzkrītoši kopēja Santu, kas bija ļoti pamanāmi no malas visiem. No malas jau daudz ko redz, tikai viņa par to laikam nav aizdomājusies?
Meitenei vajadzēja būtu gudrākai un vairāk sagatavoties iešanai prom, lai sevi pasargātu. No kā viņa dzīvo tagad, darba tak nav? Bet nebūtu ieviesusi mīļāko un tik ātri atrādījusi pēc cieņpilnās šķiršanās, mož viss būtu savādāk. Tā lielā atklāsme, cik viss ir pakaļiņā atnāks vēl tikai. No kādas dzīves aizgāja un, ka tie sapņi par helikopteriem un jahtām īstenībā varēja arī būt turpmāk ar O, jo jahtas bija katru vasaru.Koķiks neizskatās baigi stabilais attiecībās. Tikai kamēr rozā brilles, ja pats savus sīkos pametis un nepalīdz.
16.02.2026 12:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits