uij, paskatījos. Izskatās tiešām ļoti kārna… kas visām te pēdējā laikā par modi - izkāmēt līdz pēdējam..Vārdotāja @ 11.02.2026 14:05viņa jau vēl speciāli sev to seju ietonē tā, ka pēc skeleta izskatās. Fuj
Ariete @ 12.02.2026 09:12Viņa ir tik sekla un tukša. Viss grozās tikai par un ap naudu. Sevi nosauca par bežšķirnes suni, bet vismaz viņas suņi ir šķirnes. ??
Ļoti bezkaunīga un prasta vecene. Visa viņa Insta life sastāv no Oļega finansētām izklaidēm. Bet viņa saka, ka viņai nekā neesot bijis.loija @ 12.02.2026 10:51
Pārskatot viņas instagramu un visus storijus, rodas jautājums, kā var sevi nosaukt par bezšķirnes suni, dzīvojot dzīvesveidu, kādu viņai Fiļs nodrošināja? Bezkaunība nekas vairāk.
krmmm @ 12.02.2026 13:20Nīmane jau galīgi aizrāvusies ar meitu izmantošanu reklāmās.
Sasmējos ,bet visiem labi nu ..😀Tuana @ 12.02.2026 15:06Es nevaru, Džilis ar tām savām sievām :D Filmas prezentācijā jaunā mīļotā pie sāniem, Binnija arī smaidīga blakus. Dzelme laikam netika šoreiz?
Tikmēr Inga bez maz katru dienu kaut kur iepozē ar savu “Sesto sievu” rociņās, tas diemžēl viss, kas viņai tagad palicis, kaut kā žēlīgi :D Kaut kāds harēms:)
Tuana @ 12.02.2026 15:06Es nevaru, Džilis ar tām savām sievām :D Filmas prezentācijā jaunā mīļotā pie sāniem, Binnija arī smaidīga blakus. Dzelme laikam netika šoreiz?
Tikmēr Inga bez maz katru dienu kaut kur iepozē ar savu “Sesto sievu” rociņās, tas diemžēl viss, kas viņai tagad palicis, kaut kā žēlīgi :D Kaut kāds harēms:)
Lai pamirdz slavas saulītē. Drīz visi viņu aizmirsīssaulespukje18 @ 12.02.2026 16:29Aiziet, Jelinska jau aizskrējusi ņaudēt raidījumam ??
Tuana @ 12.02.2026 15:06Es nevaru, Džilis ar tām savām sievām :D Filmas prezentācijā jaunā mīļotā pie sāniem, Binnija arī smaidīga blakus. Dzelme laikam netika šoreiz?
Sveiciens @ 12.02.2026 16:50Kādu pārtiku pirka Jelinska, ja viņai prasīja dokumentus? ?
Elemelekaramele @ 10.02.2026 13:43Forumam nekad nebūs labi - neesmu dzirdējusi, ka kāda būtu pietiekami laba tāda kāda ir, visas ir par tievu, par resnu, par īsu, par garu, deguns pilnīgi visām ne tāds, nu jūs sapratāt :) Bet Linda izskatās tā, kā izskatās parastas, 47-gadīgas sievietes, kas nebotoksējas, nefillerējas un arī nekrāso uz sevis kilogramiem kosmētikas. Visi pieraduši pie nereāliem skatiem sociālajos tīklos ar filtriem, nemaz nerunājot par modernās skaistumkopšanas dotajām iespējām. 47 gadi nav 30, pat ne 35! 47 gados mūsu mammām jau bija bariņš mazbērnu, 55os gados jau devās pensijā. 47 gados sievietei drīkst sejā parādīties grumbas, arī sejas ovāls nošļūk, dārgās dāmas. Linda Leen ir gandrīz 50 gadus veca sieviete. Jūs pieprasāt, lai viņa izskatītos pēc 30gadnieces, nu nav reāli. Novecošana ir dabisks process. Kolagēna sintēze ādā ir ģenētiski noteikta, tās, kurām kolagēna sintēze samazinās lēnāk, vienkārši ir saņēmušas dāvanā citu gēnu komplektu.
Bet kāpēc tāds uzskats, ka visām vajadzētu špricēties? Ja ar mēru, tad ok? Nē, kas vēlas, lai špricējas, kas nevēlas - nešpricējas, nu nav tas nekāds standarta sievietes komplekts, ja ar mēru. Un Linda savos 47 gados izskatās tā, kā izskatās sievietes, kas nešpricējas, ne ar mēru, ne bez mēra. Man pašai ir 45+, nešpricējos un bez kosmētikas un agros rītos izskatos apmēram tāpat kā Linda. Un?Kirbitis @ 12.02.2026 19:54
Ir sabojats prieksstats par filleriem un botoksiem, bet sejas ādá var durt tik loti daudz ko citu, un botoksu var ar meru un fillerus ar meru un neviens nepateiks, puse tv divu spricejas - verhaustinska, garklava utt… nevar patiekt jo to dara ar meru. Un nē, linda neizskatas ka tipiska 47 gadniece ipasi taja foto
Končas ar alko iekšā var pirkt pat nepilngadīgie. Gan jau tomēr Jeļa pa kluso turpina lietot, bet jaunajam štucerim tas nav jāzina.Mrs.True @ 12.02.2026 19:44
Prozit konfekšu kasti. Iekšā tomēr alkohols, kā nekā.
Tas nav no laimes noteikti. Doma ir, ja kļūšu tievāka, būšu smukāka, mani vairāk ievēros un mīlēs, pati sev patikšu vairāk. Sanāk gan diemžēl pretējais.He730 @ 12.02.2026 10:07uij, paskatījos. Izskatās tiešām ļoti kārna… kas visām te pēdējā laikā par modi - izkāmēt līdz pēdējam..