Mathilde @ 18.05.2026 19:46
ah, šīs bagatās latvietes, kurām tā riebj vīra nauda! Visu laiku domā kā tās citas ar pliku pakaļu paliks. Nē, ir līgumi, fondi, pensijas iemaksas un ģimenes konta uzkrājumi.
Realitāte- neko labu nespēj atrast kā tikai UGF papildinātājus, nespēj dzīvot ilgi kopā un vairot ģimenes finanses.
Kārena @ 18.05.2026 20:59Ja te diskutētu veči, tad es teiktu, ka te ar krāniņiem mērās, bet nu vecenes laikam ar pupiem.
Un es arī tagad pieliku pūles drukājot absolūti nevajadzīgu komentāru. Sorry not sorry! Varbūt vajag diskusiju “a man vairāk naudas kā Tev!”? 😂
Atgādināja tās dāmītes no filmām, kas ir smagā krīze, bet iepiš Xanaxu, noskalo ar vīnu un cenšās laimīgi smaidīt. Tomēr joprojām interesanti, no kādas naudas viņa dzīvo?Draudzenīte @ 18.05.2026 20:07
Nesekoju viņai, aizgāju paskatīties, sorry bet viņa taču izskatās kā tikko pirms nervu sabrukuma, bet vēl uztur sevi pie saprāta ar alko. Tie dejošanas video laikam domāti, lai redz ka viņai viss super, bet rezultāts ir pretējs, izskatās samocīti un neveseli. Pati izskatās nekopta un iereibusi. Tā ka pat žēl palika viņu 😕
Mathilde @ 18.05.2026 19:46
ah, šīs bagatās latvietes, kurām tā riebj vīra nauda! Visu laiku domā kā tās citas ar pliku pakaļu paliks. Nē, ir līgumi, fondi, pensijas iemaksas un ģimenes konta uzkrājumi.
Realitāte- neko labu nespēj atrast kā tikai UGF papildinātājus, nespēj dzīvot ilgi kopā un vairot ģimenes finanses.
Annar @ 18.05.2026 21:26
Neviens jsu nesaka, ka slikti tas, ka vīrs pārsteidz un aizved ceļojumā😀, tas pat ir forši👏, bet es ļooooti atvainojos - es negribētu, ka mani kaut kur ved, vai man ko dāvina par līdzekļiem, ko pati stradājot esmu nopelnījusi🫣😁
Mathilde @ 18.05.2026 21:52
vīrietis mīl, novertē un paliek ilgtermiņā ar sievieti, kurai viņš ir vajadzīgs, kurā ieguldījies un dara daudz lietas, kuras viņam bez sievas nafig nav vajadzīgas.
Ceļ māju, nodrošina ģimeni, ved ceļojumos, taisa remontu, rūpējās par bērniem, apmaksā venīrus, mašīnu utt.
Ja neko no viņa nevajag kā tikai sexu, tad negaidi, ka būsi kopā ar viņu ilgi.
Mathilde @ 18.05.2026 21:52
vīrietis mīl, novertē un paliek ilgtermiņā ar sievieti, kurai viņš ir vajadzīgs, kurā ieguldījies un dara daudz lietas, kuras viņam bez sievas nafig nav vajadzīgas.
Ceļ māju, nodrošina ģimeni, ved ceļojumos, taisa remontu, rūpējās par bērniem, apmaksā venīrus, mašīnu utt.
Ja neko no viņa nevajag kā tikai sexu, tad negaidi, ka būsi kopā ar viņu ilgi.
Annar @ 18.05.2026 22:48
A vot šīs nu gan ir īstas padomju laika atskaņas🤭
Skandalalert @ 18.05.2026 16:09Noskatijos jauno seriju laimīgie laikus neskaita, nu reali neticu, ka burnickis ar martu taja maja dzivo, viss tik tukss, perfekts un smuks un tad pie durvim nomesti apavi un soma. Neticuuu. Un ta ņemšanas ar tiem suniem nu wtf . Sapelejusie tomāti ari nenormals kontrasts ar to smuko maju. Ja jau nav ko ēst vai viss vecs, tad wolt bolt
ja paskatās statistiku viņas reeliem (pie viņas virs 36k sekotājiem) - praktiski visiem video kādi 60-100 like. Neteiktu, ka viņai kāds baigi “seko”! Par sponsoriem vēl jo interesantāk, jo nešķiet, ka viņa spēj sasniegt auditoriju.Hermiine89 @ 18.05.2026 15:52Šī būtne man izraisa absolūtu apetītes zudumu. Tiešām nesaprotu, kas ir tie viņas sekotāji? Un vēl sponsori! Kopš vēl sākusi tās dīvainās dejas ar to plecu raustīšanu un mutes šķobīšanu, vispār šausmas. Tiešām izskatās pēc psihiskiem traucējumiem.
Annar @ 18.05.2026 22:43
Ja par mani, tad esam kopā jau gandrīz 20it gadus🥳
Abi strādājam, abi pelnam un spējam viens otru gan iepriecināt, gan pārsteigt😀
Viņam nav manī nekas jāiegulda, tāpat kā man viņā🤣
Ja kaut kur abi ieguldām, tad tie ir tikai kopīgie bērni🫠
Priecājos, ka spēju un varu kaut vai ikdienišķās higiēnas lietas nopirkt sev pati🫣, ko daža glauna influencere noteikti nespēj🤭
Rietumusawle @ 19.05.2026 01:50
Un Jus abi tā ari baigi daliet..vira/sievas nauda?
Oriona @ 18.05.2026 23:57
Tas šovs ir tik, pat nemāku atrast īstos vārdus... neveikls??
Žigajeviem liek rakāties veļas kaudzē un izskatīt seksa rotaļlietas, lai būtu kontents?? Lelde visu sēriju krāso sienu.
Ahh un Martiņa un Ronalds. Vienkārši skaties un brīnies. Nu pilnīgi, kā cimdiņš ar rociņu abi. Ko var gaidīt no 20 gadīgas meitenes, bet Ronald, es nezinu, ko tu par sevi domā, bet stāstīt pasaulei, kādas operācijas esi darījis ar savu seju NAV vīrišķīgi.
Kirbis32 @ 19.05.2026 03:55Līvas Gobas story kur Tālija sēz uz tēta muguras. Akdievs .
Annar @ 19.05.2026 06:09
Nedalam tā baigi🫡Viņa darba alga ieskaitās viņa kontā, mana - manā kontā😀Un ja vēlos varu sev visu nepieciešamo pati nopirkt, tāpat pārsteigumam vai dāvanai nav jāprasa kādam citam😂
Tas, kurš dodas uz veikalu ikdienas pirkumus apmaksā un ja pie mēneša beigām paliek knapāp - skatamies, cik nu kuram atlicis un liekam kopā, lai visam pietiktu. Nu kā visās parastās un normālās ģimenēs😀😁
Elizabeteeee @ 19.05.2026 10:30Ja kādai sievietei nav pat tik daudz savas naudas, lai savam vīram nopirktu dāvanu svētkos vai nopirktu sev kādu nieciņu un pamatvajadzību, tas neliecina neko citu, kā tikai to, ka sieviete ir tik slinka cik slinka vispār var būt. Punkts.