loija @ 31.03.2026 22:08
Tad cik traki ir bijis laulībā, ka esot stāvoklī izšķīrās.
Dovana @ 31.03.2026 20:12Tak uzraksti viņam pastāsti lai liek galdā!
Angelette @ 31.03.2026 22:09
Vai arī vajadzēja tikai vīrieti, lai tiktu pie bērna 🤷♀️
Džinga @ 31.03.2026 22:21
Tad jau vieglāk iet uz spermas banku, nekā apprecēties ar visu balli un šķirties.
Bet nu šī jau foruma klasika, katru sievieti maksimāli norakt.
loija @ 31.03.2026 22:08
Tad cik traki ir bijis laulībā, ka esot stāvoklī izšķīrās.
Džinga @ 31.03.2026 21:54
Ui, nu izturību viņai! Kāds ārprātīgi traks posms dzīvē, izšķirties vēl stāvoklī esot.
Tikai to labāko!
Lilu5 @ 31.03.2026 21:39Meitenes, redzējāt Samantas Tīnas postu? Wow! Viņa gaida bēbi!
Ambulance @ 31.03.2026 23:04
klonētu sātana embriju
šī sektante iet pār līķiem
bafameda ragi uz muguras , lauzto kāju klubiņs , jūdaims ... ne to vēl redzēsim
ārprāc, šis pat priekš foruma ir vnk crazy😳 veseļojies!Ambulance @ 31.03.2026 23:04
klonētu sātana embriju
šī sektante iet pār līķiem
bafameda ragi uz muguras , lauzto kāju klubiņs , jūdaims ... ne to vēl redzēsim
cory @ 31.03.2026 22:33
Varbūt es to viņas postu nepareizi lasu, bet tur viņa min "šī jaunā dzīvība ir pieteikusies mīlestībā laulības laikā", ko man grūti ir salikt kopā ar viņas iepriekšējo paziņojumu par vardarbību attiecību laikā. Galvenokārt tāpēc, ka es nespēju iedomāties, kāpēc lai tev vēl būtu brīvprātīgs sekss ar vīrieti, kas tev emocionāli vai fiziski dara pāri, turklāt vēl bez izsargāšanās.
Ances866 @ 31.03.2026 23:28
Citkārt no mīlestības līdz naidam vai attiecību izbeigšanai ir tiešām viens solis, viena kļūda, viena situācija utml. Mēs varam tikai pieņemt, ka kāds ir ilglaicīgi dzīvojis varmācībā, tikpat labi tā var arī nebūt.
Katra gadījumā - bērniņš ir skaisti.
cory @ 31.03.2026 22:33
Varbūt es to viņas postu nepareizi lasu, bet tur viņa min "šī jaunā dzīvība ir pieteikusies mīlestībā laulības laikā", ko man grūti ir salikt kopā ar viņas iepriekšējo paziņojumu par vardarbību attiecību laikā. Galvenokārt tāpēc, ka es nespēju iedomāties, kāpēc lai tev vēl būtu brīvprātīgs sekss ar vīrieti, kas tev emocionāli vai fiziski dara pāri, turklāt vēl bez izsargāšanās.
Ieva12345 @ 31.03.2026 23:53
Man šķiet, ka viņa nav laulĩību un attiecību cilvēks. Varbūt kļūdos, bet tā liekas. Viņa aprecējās ar vienu domu, jo vēlējās bērniņu. Bērniņš pieteicās un viss, šķiršanās. Tas teksts tāds interesants. Es rūpēšos pati. Kur tad tēvs? Labi, šķīrušies, bet tas jau ir arī vīra bērns ne tikai viņas.
Viņa, kad bija slavenības bez filtra, teica, ka vēlētos bērnu. Un pulkstenis jau tomēr tikšķ.
Ances866 @ 31.03.2026 23:28
Citkārt no mīlestības līdz naidam vai attiecību izbeigšanai ir tiešām viens solis, viena kļūda, viena situācija utml. Mēs varam tikai pieņemt, ka kāds ir ilglaicīgi dzīvojis varmācībā, tikpat labi tā var arī nebūt.
Katra gadījumā - bērniņš ir skaisti.
Angelette @ 31.03.2026 22:30
Tas pats scenārijs, kas Binnijai..
Nu bet izlasi rūpīgāk postu, nevis kā vista kladzini. Ies prom no darba un viss. Kāpēc ne, ja vīrs uztur.selestine @ 31.03.2026 12:30Atkal Anete stasta,ka ies aprili pensija....nesaprotu kada pensija vina ies...vai tad vinai nav biski pari 50 tikai?
Man tas arī iekrita acīs! Būšu godība es Samantu nepanesu. Četri uz koferiem ar viņu nekad neskatījis. Dēļ tā ka Šitā pāraugusī mamzele mūžīgi cenšās runāt bērna balstiņā un niķojās gluži kā sedakova. Nezinu kā viņš viņu izturēt varēja. Puisim ir nauda un tagad viņai mūža maize modrošinātacory @ 31.03.2026 22:33
Dovana @ 01.04.2026 11:15Man tas arī iekrita acīs! Būšu godība es Samantu nepanesu. Četri uz koferiem ar viņu nekad neskatījis. Dēļ tā ka Šitā pāraugusī mamzele mūžīgi cenšās runāt bērna balstiņā un niķojās gluži kā sedakova. Nezinu kā viņš viņu izturēt varēja. Puisim ir nauda un tagad viņai mūža maize modrošināta