Es pirmo reizi par tādu dzirdu, bet atradu IG. Stiliste? 🤣 Es sajutos kā balerīna, ja tā izskatās stiliste.garsigs_persiks @ 13.12.2025 17:35Anetes Šteinas smejoši bezrūpīgie storiji par braukšanu dzērumā arī bija vienkārši wtf. Iedzēra pasākumā šampi, brauc mājās ar savu auto un ak, vai, policijas reids priekšā. Bet galvenais, ka visu caur savu numeroloģiju var izskaidrot ?
Queenyy199 @ 13.12.2025 22:18Jana bruk koncertā ar krūmiņu? Dîvains storijs, ka zvanīja bijušais vīrs
ķivere nespēj pasargāt ķermeņa traumas no alkohola braucējiem .Melleņkūka @ 12.12.2025 20:58
https://tv3.lv/degpunkta/degpunkta-satiksme/piecgadiga-berna-nave-uz-motocikla-smarde-degpunkta-skaidro-kas-notika-liktenigaja-bridi/
Moci stūrēja tēvs (runā, ka zem grādiem), bērns bija bez ķiveres.
MeltedCheese @ 13.12.2025 19:24Kāda zina, kāpēc Gobzems jau pat līdz UldonsTV ir aizracies? ??
Džinga @ 14.12.2025 12:58
Tāpēc, ka tos, par kuriem tiešām būti interesanti “nez kāpēc” nedrīkst aiztikt. ? kem, Armeņeva? Šlesers?
Aldi, viņi tiešām tik balti un pūkaini, nekā nekā nav??? Pastāsti, citādāk tu liecies nenopietns
kurš raksta- Uldis?Ani23 @ 13.12.2025 21:27
Es par Snikus darbībām pirmo reizi dzirdēju tagad no Gobzema, diezgan pretīgi. Sabojāja visu priekšstatu par viņu. Mazgadīgām meitenēm piedauzīgas bildes sūta un komentārus raksta. Un vēl pretīgāk, ka visus šos pedofilus neviens nesoda, kamēr nav pastrādāts noziegums…
kur kaut ko tādu var izdomāt. Tā sieviete strādāja NMPD un Gaiļezera toksikoloģijas nodaļā. Vispār nekāda sakara ar Bērnu slimnīcu!Dadaaa @ 12.12.2025 00:37viņš labāk varēja papētīs Bkus lietu par to mirušo bērniņu, pie mums pilsētā jau laiku runā ka šī lieta saistīta ar sievieti Daugavā. Domāju ka baumas, bet tad vakar sāka arī ziņas runāt ka bērns miris. Varbūt arī tikai sazvērestības teorijas.
ilūzija @ 14.12.2025 11:30ķivere nespēj pasargāt ķermeņa traumas no alkohola braucējiem .
Šis tikai apliecina, ka šo forumu apmeklē arī ļoti mentāli bojāti indivīdi, kas savās slimajās galvās kultivē visādas sazvērestības teorijas.Sakta @ 14.12.2025 17:09kur kaut ko tādu var izdomāt. Tā sieviete strādāja NMPD un Gaiļezera toksikoloģijas nodaļā. Vispār nekāda sakara ar Bērnu slimnīcu!
Krizdole @ 14.12.2025 21:24Tas Uresinas teksts: sieviete no Japānas, kurai ir sava juridiskā firma. Jau sajutu siltu enerģiju, ka tādu cilvēku vēlētos savā dzīvē - izskatās, ka ar kādu iepazīstoties, viņa uzreiz pajautā ar ko nodarbojas un, ja ir no "augstā plaukta" un redz sev izdevīgumu, tad arī siltās enerģijas uzrodas.
Happyminka @ 12.12.2025 21:57bija bija, jo Linda Krūze nokrāpa Daini ar Miku Dukuru ? bija ērti dzīvot neprecējušiem, tad kaut kā pēc sānsoļa viņa piespieda D precēties
Pinko @ 14.12.2025 23:43Agrāk Kristiana Lasmane likās ļoti forša un vienkārša-ar savu pieredzi, dalīšanos ig utt. Šobrīd nu tik ļoti pārspīlēti uzsver savas materiālās iespējas, ka obligāti vajag katru sūda brenda maciņu nopirkt, lai pec tam pārdotu lētāk, jo tas vairs nepatīk, brauc uz alpiem, pērk šmotkas, un visas kā minimums tādas, ka vederu var redzēt atsegtu. Vai man skauž? Nē, bet liekas too much …
Uzmetu aci, cik maksa kaut kads merino džempis, ko iesvērusi-jptv-340 eur?!!!!
Inna86 @ 15.12.2025 09:45
Kārtējā, kura ar naudu mētājas, īrē dārgu māju, pērk dizaineru šmotkas. Vispār uz priekš nedomā. Ka tik viss nebeidzas kā te dažām labām, ar nodokļu parādu un bloķētu kontu. Tajos izaicinājumos tiešām tik daudz sievietes piedalās, lai viņa spētu tādu dzīvesveidu nodoršināt?
Pinko @ 14.12.2025 23:43Agrāk Kristiana Lasmane likās ļoti forša un vienkārša-ar savu pieredzi, dalīšanos ig utt. Šobrīd nu tik ļoti pārspīlēti uzsver savas materiālās iespējas, ka obligāti vajag katru sūda brenda maciņu nopirkt, lai pec tam pārdotu lētāk, jo tas vairs nepatīk, brauc uz alpiem, pērk šmotkas, un visas kā minimums tādas, ka vederu var redzēt atsegtu. Vai man skauž? Nē, bet liekas too much …
Uzmetu aci, cik maksa kaut kads merino džempis, ko iesvērusi-jptv-340 eur?!!!!