IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1156
Reģ: 02.08.2022
Kirbis32 @ 16.09.2025 13:54
Putniņi pačukatēja,ka Vasiļevska stāvoklī ir.
Super. Viņa tiešām ir forša mamma. Lai veicas 💞💞💞
17.09.2025 12:28 |

Reitings 1079
Reģ: 17.06.2024
Vivian10 @ 17.09.2025 12:28
Super. Viņa tiešām ir forša mamma. Lai veicas ???

Man interesē, kas liek domāt, ka viņa ir forša mamma?
17.09.2025 12:33 |

Reitings 685
Reģ: 09.06.2023
Inna86 @ 15.09.2025 22:34
Kā juriste teikšu, ka sievietei var būt tieši tik bērni, cik viņa var viena atļauties uzturēt. Un jā, dzīvē diemžēl no mīļotājiem līdz ienaidniekiem ir viens solis.

Mans novērojums ir tāds, ka parasti problēmas ir tām sievietēm, kam nav sava dzīvokļa, mājas vai kāda reāla nekustamā īpašuma, ko var pārdot vai izmantot.
Vienmēr šokējos, kā var būt tāda bezatbildība un laist pasaulē bērnus, ja nav savu māju.
17.09.2025 13:05 |

Reitings 161
Reģ: 24.09.2024
Elizabeteeee @ 17.09.2025 13:05

Mans novērojums ir tāds, ka parasti problēmas ir tām sievietēm, kam nav sava dzīvokļa, mājas vai kāda reāla nekustamā īpašuma, ko var pārdot vai izmantot.
Vienmēr šokējos, kā var būt tāda bezatbildība un laist pasaulē bērnus, ja nav savu māju.

Ja mes tagad gaidisim lai dzemde tikai tas kuram ir savs dzivoklis, tad demografija bus vel lielaka dirsa, ir dazadas situacijas tacu
17.09.2025 14:44 |

Reitings 7451
Reģ: 10.01.2023
Valdet @ 17.09.2025 12:18
Valdmaņi īrēja dzīvokli gadu gadiem. Dzīvokļa īpašnieki paziņoja, ka pārdos dzīvokli un tā nu šie izdomāja pārcelties pavisam uz Bali.
Iesmeju to, ka pārdevuši visu ? mašīna vispār bija viņiem? Liekas, ka Gints tikai ar ričuku pārvietojās.
nu sieva arī ar ričuku braukāja. Varbūt nemaz auto nevajadzēja. A Bali ar rolleri- aiziet
17.09.2025 15:09 |

Reitings 2990
Reģ: 11.04.2023

Par valsts piedzimšanas pabalstu, kuru vairums izmanto ratiņu pirkumam, sirds mieram var nopirkt mazdārziņu, kādā bijušajā kooperatīvā dziļi laukos. 😁
Problēmas ir tikai tām sievietēm, kuras sadomājušās, ka uzdzemdējot turīgam vecim sīko viņām luksus dzīve nodrošināta uz mūžu neko nedarot.
17.09.2025 15:16 |

Reitings 2695
Reģ: 10.09.2021
Lai jau brauc ar ričukiem, nekas pret to. Es par to , kā izklausās, tas ka visu iedzīvi pārdevuši. Izklausās tā it kā nekustamo īpašumu, mašīnu utt vērtīgas lietas pārdevuši.
Patiesībā tas pat ir drosmīgāk 😀 bet ko var zināt, mazums tiešām iekrājumi lieli
17.09.2025 15:19 |

Reitings 685
Kirbitis @ 17.09.2025 14:44

Ja mes tagad gaidisim lai dzemde tikai tas kuram ir savs dzivoklis, tad demografija bus vel lielaka dirsa, ir dazadas situacijas tacu

Īpašumi ir dažadi un attiecīgi to vērtība, bet labāk, ka tomēr ir tāds, kāds sanāk, nevis nekas.
Ja galvenais mērķis ir uzlabot demogrāfiju, bet vienalga kā dzīvos bērni, tad apsveicu, ar tādu loģiku mums tiešam izmirs valsts. Brīžiem no sievietēm ir tāds bezatbildības līmenis, ka man trūkst vārdu.
17.09.2025 17:50 |

10 gadi
Reitings 16
Reģ: 03.04.2012
akul12 @ 17.09.2025 15:16

Par valsts piedzimšanas pabalstu, kuru vairums izmanto ratiņu pirkumam, sirds mieram var nopirkt mazdārziņu, kādā bijušajā kooperatīvā dziļi laukos. ?
Problēmas ir tikai tām sievietēm, kuras sadomājušās, ka uzdzemdējot turīgam vecim sīko viņām luksus dzīve nodrošināta uz mūžu neko nedarot.
Diezgan muļķīgs teksts ! Tur "dziļi laukos " neviens tev nepārdod nelielus zemes gabaliņus par 421 eiro . 😀
17.09.2025 17:50 |

Reitings 2990
Guncha @ 17.09.2025 17:50
Diezgan muļķīgs teksts ! Tur "dziļi laukos " neviens tev nepārdod nelielus zemes gabaliņus par 421 eiro . ?

Tikpat muļķīgs, kā teksts... Bez NI nevajag dzemdēt 😁
Un ja nedzīvo bomžu pašvaldībās, tad piedzimšanas pabalsts ir lielāks par 421 eiro 😁
Brīžiem no sievietēm ir tāds bezatbildības līmenis, ka man trūkst vārdu.

Pirmais varbūt jāsāk ar laulībām, cik daudz civillaulībā esošu sieviešu ir ar bērniem Latvijā?
17.09.2025 18:52 |

Reitings 121
Reģ: 08.09.2025
akul12 @ 17.09.2025 18:52

Tikpat muļķīgs, kā teksts... Bez NI nevajag dzemdēt ?
Un ja nedzīvo bomžu pašvaldībās, tad piedzimšanas pabalsts ir lielāks par 421 eiro ?
Pirmais varbūt jāsāk ar laulībām, cik daudz civillaulībā esošu sieviešu ir ar bērniem Latvijā?

Ja ir vīrietis, uz kuru var paļauties, tad bieži nav nozīmes, vai sieviete ar viņu ir precējusies.
Savukārt, ja izdarīta slikta izvēle un nākas šķirties no bērnu tēva, tad bieži arī nav nozīmes, vai sieviete ar viņu ir precējusies.
17.09.2025 19:26 |

Reitings 121
Elizabeteeee @ 17.09.2025 17:50

Īpašumi ir dažadi un attiecīgi to vērtība, bet labāk, ka tomēr ir tāds, kāds sanāk, nevis nekas.
Ja galvenais mērķis ir uzlabot demogrāfiju, bet vienalga kā dzīvos bērni, tad apsveicu, ar tādu loģiku mums tiešam izmirs valsts. Brīžiem no sievietēm ir tāds bezatbildības līmenis, ka man trūkst vārdu.

Vairums latviešu šobrīd dzīvo tik labklājīgāk nekā vairums latviešu jebkad ir dzīvojuši. Īres tirgus arī ir diezgan attīstīts, ja kas.
17.09.2025 19:28 |

Reitings 2990
Law9 @ 17.09.2025 19:26

Ja ir vīrietis, uz kuru var paļauties, tad bieži nav nozīmes, vai sieviete ar viņu ir precējusies.
Savukārt, ja izdarīta slikta izvēle un nākas šķirties no bērnu tēva, tad bieži arī nav nozīmes, vai sieviete ar viņu ir precējusies.

Vispār laulība uzliek savas saistības pret laulāto un šādus tekstus, ka nav obligāti precēties, ka tik labs cilvēks, parasti bīda joberi.
17.09.2025 21:00 |

Reitings 121
akul12 @ 17.09.2025 21:00

Vispār laulība uzliek savas saistības pret laulāto un šādus tekstus, ka nav obligāti precēties, ka tik labs cilvēks, parasti bīda joberi.

Es noteikti labāk esmu precējusies😀. Tīri simboliskā nozīmē. Taču vienlaikus laulības nozīme nereti ir pārvērtēta.
Starp citu, tieši visādi jākļi ļoti labprāt precas. Viņi ir labi sieviešu psihologi, tādēļ tādā veidā cenšas stingrāk piesaistīt kādu, kura audzinās bērnus, taisīs ēst, kops māju, kamēr paši jājas apkārt.
Zinu pat vairākus gadījumus pēdējo gadu laikā, kad laulātas sievietes gatavojās šķirties no tādiem jākļiem, kad krāpšana nāca gaismā, tomēr nesaņēmās un neiesniedza tiesā pat jau sagatavotu pieteikumu par laulības šķiršanu, jo ķēpa, kopīgi bērni, manta, ērtāk dzīvot, kā ir. Šīs sievietes acīmredzami nav laimīgas un starojošas.
Tādas tās saistības, kuras uzliek laulība...
17.09.2025 21:30 |

Patīk
Reitings 2915
Reģ: 03.11.2023

Tu, acīm redzot, dzīvo kaut kādā pasaku burbulī :D
18.09.2025 00:09 |

Reitings 685
Džinga @ 18.09.2025 00:09

Tu, acīm redzot, dzīvo kaut kādā pasaku burbulī :D

Es labi apzinos, ka mans uzskats ir tālu no reālās dzīves. Mani tik nomoka jautājums, vai tiešām daudzām sievietēm nebija ko citu dzīvē vairs darīt, ka izdomāja laist pasaulē bērnu, neskatoties uz to, ka nav vispār nekādu savu māju?! Tāda pārliecība par savu darbu, tāda pārliecība par savu vīrieti? Blakus diskusijā jau tiek apspriesta viena, kurai ar bērniem jāguļ virtuvē, jāmaina dzīves vietas un jāizdomā sazin kādas shēmas, lai savilktu galus. Šajā diskusijā cik reizes nav bijis, ka kādai pēkšņi jādomā, kur dzīvot ar bērniem, jo vīrs nogriezis visu. Nu, ir jānodrošina sev kaut kāds pamats, pirms laist pasaulē bērnu! Nevajag man stāstīt, ka ārprāts, mēs gribējām demogrāfiju uzlabot. Kā tad. Bezatbildība. Tas, ka uzrodas bērni un ir domas, kas viss nokārtosies pats par sevi, citreiz tas nostrādā, citreiz ne. Ja ir vēlēšanās pēc tam ar pliku pakaļu sūdzēties par vīriem, raudāt, ka nav kur dzīvot, tad var droši tā riskēt.
18.09.2025 06:36 |

Reitings 121
Elizabeteeee @ 18.09.2025 06:36

Es labi apzinos, ka mans uzskats ir tālu no reālās dzīves. Mani tik nomoka jautājums, vai tiešām daudzām sievietēm nebija ko citu dzīvē vairs darīt, ka izdomāja laist pasaulē bērnu, neskatoties uz to, ka nav vispār nekādu savu māju?! Tāda pārliecība par savu darbu, tāda pārliecība par savu vīrieti? Blakus diskusijā jau tiek apspriesta viena, kurai ar bērniem jāguļ virtuvē, jāmaina dzīves vietas un jāizdomā sazin kādas shēmas, lai savilktu galus. Šajā diskusijā cik reizes nav bijis, ka kādai pēkšņi jādomā, kur dzīvot ar bērniem, jo vīrs nogriezis visu. Nu, ir jānodrošina sev kaut kāds pamats, pirms laist pasaulē bērnu! Nevajag man stāstīt, ka ārprāts, mēs gribējām demogrāfiju uzlabot. Kā tad. Bezatbildība. Tas, ka uzrodas bērni un ir domas, kas viss nokārtosies pats par sevi, citreiz tas nostrādā, citreiz ne. Ja ir vēlēšanās pēc tam ar pliku pakaļu sūdzēties par vīriem, raudāt, ka nav kur dzīvot, tad var droši tā riskēt.

1. Sabiedrību veido dažādi cilvēki- gan tie, kas "pliku pakaļu", gan tie, kas tādi nav.
2. Man, piemēram, drošības sajūtu rada ienākumu plūsma. Man ir laba izglītība un kopš universitātes beigšanas vienmēr esmu pelnījusi vairāk par vidējo statistisko latvieti. Līdzīgi klājas arī citām manām studiju biedrenēm.
3. Uz lielu daļu vīriešu var pat ļoti labi paļauties. Savukārt, runājot par tām, kuras šķiras, līdz pat apmēram 95% gadījumu to riska momentu, kas ir sakne šķiršanās iemeslam, varēja redzēt jau partnera izvēles brīdī. To es zinu gan no apkārtējo pieredzes, gan no savas profesionālās pieredzes. Ja izdarām sliktas izvēles, ilgtermiņā nevajag gaidīt labu rezultātu.
18.09.2025 07:56 |

Reitings 83
Reģ: 26.07.2025
Elizabeteeee @ 18.09.2025 06:36

Nu doma jau laba. Bet ja vien nav mantojums atstāts - kā var nopirkt NĪ?
Var hipotēkā paņemt, bet kamēr tas tiks izmaksāts - reproduktīvais vecums būs jau garām.
Tikai bagātnieki laiž pasaulē bērnus?
18.09.2025 08:01 |

Reitings 685
Visas tik labi pelna, bet nevar līdz 30-35 gadiem nopirkt dzīvokli pa 30 -40tūkstošiem? Ja visām tik labi darbi, tad kāpēc dzīvot īres dzīvoklī? Protams, ir tiešām tas zemais sabiedrības slānis, kuriem ne darba, ne izglītības, ne mērķu, attiecīgi arī netiek padomāts ne par nekustamo īpašumu, ne arī bērnu nākotni. Tad vēl jo vairāk rodas jautājums - kā tā var būt, ja mums ir tik gudras, realizējušās sievietes, ar labu finanšu stabilitāti, bet izvēle tomēr laist bērnu pasaulē ir svarīgāk, nekā vispirms nodrošināties uz to saucamo “melno dienu”.
18.09.2025 08:28 |

Reitings 121
Daudzas apprecas ar vīriešiem, kuriem jau ir dzīvoklis...
Savukārt, ja normāli ienākumi, tad jebkurā brīdī var noīrēt dzīvokli. Nesaku, ka neliels dzīvoklis padomju laika mājā ir galīgi garām, taču vienlaikus neuzskatu tāda dzīvokļa esamību īpašumā par kaut ko obligātu.
18.09.2025 08:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits