Inelle @ 16.01.2025 21:08Ābelu gimenenīte iedomīga un zvaigznītēm acīs.
Marta laikam stšvoklī.
heygirll @ 16.01.2025 22:19
Ir stāvoklī
To pašu varētu teikt par Sandiju Šteinbergu 😃Dainuviete @ 16.01.2025 20:53
Super mākslīgs, uzspīlēts. Viņai šķiet velk uz tādiem bipolārajiem traucējumiem? Vienu dienu sevi mīl, nākamā dienā kauc kamerā punķainu degunu!
Hermiine89 @ 16.01.2025 20:19Pārējā laikā, kad Kristīne Beitika neraud kamerā, viņai piemīt toksisks pozitīvisms.
Ja viņa ekrānā nerunātu, smaidītu ar aizvērtu muti, varbūt vēl būtu ciešami.Mākoņu Dejotāja @ 17.01.2025 02:07
Es teiktu, ka galvenā Beitikas problēma nav tieši viņas izskatā(kā, te daudzas minēja). Bet viņas ļoti kaitinošā un nepatīkamā uzvedībā. Kā arī tās mūžīgi pārspīlētais pozitīvisms un lētas drāmas, kā arī mākslīgi radītas problēmas (ne no kā). Izskatās vairāk pēc cirka.
SantaC @ 17.01.2025 18:01Ķimene visiem "neuzkrītoši" grib parādīt, ka viņai ir AP pulkstenis. ?
Atceros viņas Ziemassvētku dāvanu unpacking storijus. Nu, tādus zīmuļus vēl jāpameklē. ?
Villanelle @ 13.01.2025 22:47Interesanti vai LV jaunais kavalieris neatbalsta aktīvu influencēšanu, jo vairs tiešām nav aktīva, lai gan no NU gan jau būtu ko likt.
Kate9 @ 17.01.2025 18:21
Tas ir fake
SantaC @ 17.01.2025 18:01Ķimene visiem "neuzkrītoši" grib parādīt, ka viņai ir AP pulkstenis. ?
Atceros viņas Ziemassvētku dāvanu unpacking storijus. Nu, tādus zīmuļus vēl jāpameklē. ?
Vilciņš @ 17.01.2025 23:22
Šo raksti TU, kas pērk andelemandele replikas!!!!? ?
Un zīmējas es Lux? ???
Ķimenei noteikti ir iespējas nopirkt jebko, vel jo vairāk ja viņai ir X blakus… kas naudu viņai nežēlo! ???
Vina brauc ar pedejo BMW kamer tu sēdi un jēli visus apliec! ?
Jaunu parūku jau andelemandele iepirki 2025.g ???
un ja parādītu, ka ziedo, tad jūs te ķērktu, ka ar beigušos derīguma termiņu atdod citiem utt.Skandalalert @ 18.01.2025 10:53Jushka padrushka bija ielikusi briesmīgu reel, kur revide savu nasku skapi un met ara visu pec kartas, bija daudz heita komentari, ka var taču atdot taja fb grupa ‘atdod edienu pirms izmet’ vina atbildēja, ka pec derīguma beigu termina ir bīstami ēst. Nu nez galu, zivis, piena prod Jaa, bet saldumus, cepumus? Toc vareja ielikt taja grupa. Man ari bija bedigi redzot, ka tiek vieglu roku izmesta pārtika
bmw kreditaa 🤣 vai op lizingA.Vilciņš @ 17.01.2025 23:22
Šo raksti TU, kas pērk andelemandele replikas!!!!? ?
Un zīmējas es Lux? ???
Ķimenei noteikti ir iespējas nopirkt jebko, vel jo vairāk ja viņai ir X blakus… kas naudu viņai nežēlo! ???
Vina brauc ar pedejo BMW kamer tu sēdi un jēli visus apliec! ?
Jaunu parūku jau andelemandele iepirki 2025.g ???
Skandalalert @ 18.01.2025 10:53Jushka padrushka bija ielikusi briesmīgu reel, kur revide savu nasku skapi un met ara visu pec kartas, bija daudz heita komentari, ka var taču atdot taja fb grupa ‘atdod edienu pirms izmet’ vina atbildēja, ka pec derīguma beigu termina ir bīstami ēst. Nu nez galu, zivis, piena prod Jaa, bet saldumus, cepumus? Toc vareja ielikt taja grupa. Man ari bija bedigi redzot, ka tiek vieglu roku izmesta pārtika
MatildeR @ 18.01.2025 16:31Kate9 teksts @ 18.01.2025 15:12[/quote
Nu vispār viņas mašīna maksā ap 100k, ja ņem līzingā, tad maksājums ir ap 1500€/mēn + pirmā iemaksa. Lai saņemtu šādu līzinga apstiprinājumu no bankas ir jāpelna vismaz 4000-5000€/mēn (pieļaujot, ka nav citu kredītu). Es neesmu ne Ķimenes fane, ne anti fane, bet nu drusku reālu aci arī jāskatās pirms aplej ar sūdiem. Mani vispār kaitina šīs bļāvējas “kredītā paņemt nav māksla”, kas dzīvo 20 gadus vecā pagātnē kad tā bija. Bankas sen jau neko nefinansē pa labi, pa kreisi, patiesībā pat ar visu lielo algu un teicamo kredītvēsturi ir jālūdzās finansējums. Ne velti arī ieviesa banku nodokli, lai ar valsts iesaisti veicinātu (liktu bankām) paaugstinàt kreditēšanu.