Džinga @ 19.01.2026 10:53
Nu diez vai kāds pa kluso brauc uz svingeru ballīti ar logo apdrukātu firmas auto. :D
Prātiņ nāc mājās, cilvēki ir tiesīgi uz privāto dzīvi. Nu tur 1 no tiem 15 krāpj sievu, tāpēc arī visus pārējos jāpublicē?
selestine @ 19.01.2026 11:47skatos,ka Modris uz menesi brauks prom un pardomas ko darit talak dzive.Liekas,ka vins tos laukus pardos...bet nez vai kads pirks,kad tur balkus ta traka vecene
mans minējums - ne tikai suņu nāve, bet visa tā situācija ar policiju, dumjajiem kaimiņiem, visu to publisko drāmu un pārējo paņem no cilvēka emocionālus spēkus un, iespējams, tas viss vienkārši kopumā sakrājies cilvēkam un ir par daudz.smūtijs @ 19.01.2026 12:03
Viņam izskatās, ka ir kaut kādas mentālās problēmas. Jā, ir smagi, kad nomirst tev mīļi mājdzīvnieki un diemžēl šausmīgā nāvē, bet dēļ tā vairākus mēnešus no vietas raudāt sociālajos tīklos? Tas nav ok, ka dēļ šī cilvēks apstādina savu dzīvi.
Mangosaldejums @ 19.01.2026 17:49mans minējums - ne tikai suņu nāve, bet visa tā situācija ar policiju, dumjajiem kaimiņiem, visu to publisko drāmu un pārējo paņem no cilvēka emocionālus spēkus un, iespējams, tas viss vienkārši kopumā sakrājies cilvēkam un ir par daudz.
Man vienalga kā viņi tur ierodās, bet es kā ģimenes cilvēks tādus draugus un draudzenes savā mājā nevēlētos ielaist kur nu vēl trakāk ja kāds atvestulottinja @ 19.01.2026 09:55parasti svingeri ierodas pa pāriem. Tātad ar sievu vai draudzeni.
Ceriņš tak svingoja, diez ko klusi viņš to nedarīja. Vai tad viņš Leldi līdzi ņēma?Džinga @ 19.01.2026 10:53
Nu diez vai kāds pa kluso brauc uz svingeru ballīti ar logo apdrukātu firmas auto. :D
Prātiņ nāc mājās, cilvēki ir tiesīgi uz privāto dzīvi. Nu tur 1 no tiem 15 krāpj sievu, tāpēc arī visus pārējos jāpublicē?