IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 1190
Reģ: 21.08.2012
Aldo @ 01.09.2025 21:08

Deklarē feikajās adresēs jau no dzimšanas.
Cik zinu, Kramiņa nekad centrā nav dzīvojusi. Viņiem vispār savs dzīvoklis nav, viņi īrē. Bez tam, Franču Licejs ir Dzemdību nama rajons, ne pats centrs.
Vienkārši influencere savus bērniņus grib laist ar biezajiem un krutajiem, tas arī viss.
Tāpēc nedirs.

Kādiem biezajiem un krutajiem? Katrā klasē mācās rajona bērni no dažādiem sociālajiem slāņiem. Ja rūpīgāk papētītu, redzētu, ka ne visas rajona skolas arī fiziski atrodas vistuvāk dzīvesvietai. Draudzene pa logu redz Franču liceju, bet rajona skola skaitās Hanzas vidusskola. Citai paziņai tuvāka un no loģistikas ērtāka ir 6.vidusskola, bet rajona skola skaitās 45.vsk.
Lai katrs sūta bērnu tur, kur vēlas, pats vadā un pats meklē tam risinājumu. Tā, it kā šī situācija nebūtu zināma jau gadiem.
04.09.2025 12:06 |

Reitings 119
Reģ: 19.03.2024
Pilgrim @ 04.09.2025 10:11
Kabaks ir latviešu literatūrā sastopams vārds. Klasiķus vajag lasīt, ne tikai forumu.
Tik daudz klasisko literatūru izlasījusi, cik es, Tu neizlasītu 10 savās dzīvēs - garantēju😃un vārda - kabaks - nozīmi, protams, zinu. Ar savu tēloto " nesapratni" tikai parādīju to, ka ar mietpilsonīgām, aprobežotām "muzejus un kultūras pasākumus" apsēstām būtnēm man nekad nebūs kopējs sapratnes punkts. Būt inteliģentam nenozīmē veikt konkrētus uzdevumus - iet uz muzeju, izstādi utt. - jo to vajag. Tādus es saucu par biorobotiem.
Dzīvot mierīgu dzīvi, baudīt to, būt saskaņā ar sevi. Vienmēr var izglītoties arī, guļot uz terases saulītē vai pludmalē, un bērniem nav nekas vērtigāks, kā dzīvot bērnību kopā ar vecākiem, kas ar viņiem sarunājas, spēlējas, māca ikdienišķas lietas, nevis spiež uz kaut kādiem obligātiem pasākumiem, tipa - tāpēc, ka tā vajag.
Pieslēdziet sev smadzenes un - baudiet dzīvi😜🥳
04.09.2025 12:24 |

Reitings 558
Reģ: 03.08.2022
MinkaMurrrrr @ 03.09.2025 21:55
https://www.santa.lv/plus/raksts/personibas/iveta-simsone-atklati-par-laulibas-krizi-man-briziem-gruti-armandu-atpazit-76809/?utm_source=threads.net&utm_campaign=news&utm_medium=admin
Varbut kādam ir Santa+ un redz visu rakstu?

Cik viņa ilgi čīkstēs par to Armandu? Jau gadiem viņiem tā krīze. Vai nu pieņem kā ir, vai šķiries.
04.09.2025 12:43 |

Reitings 1896
Reģ: 31.01.2023
Inna86 @ 04.09.2025 12:43

Cik viņa ilgi čīkstēs par to Armandu? Jau gadiem viņiem tā krīze. Vai nu pieņem kā ir, vai šķiries.
A ko viņa darīs bez Armanda? Ne izglītības, ne profesijas, ne prasmju.
04.09.2025 12:45 |

Reitings 7
Reģ: 04.09.2025
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/236249-sievietes-sievietem-sirsnigai-draudzibai-un-kopigiem-mirkliem/
Sveikas,ir izveidota jauna grupiņa.
Ja vēlies pievienojies.
04.09.2025 14:00 |

Reitings 2897
Reģ: 11.04.2023
Fleming @ 04.09.2025 12:06

Kādiem biezajiem un krutajiem? Katrā klasē mācās rajona bērni no dažādiem sociālajiem slāņiem. Ja rūpīgāk papētītu, redzētu, ka ne visas rajona skolas arī fiziski atrodas vistuvāk dzīvesvietai. Draudzene pa logu redz Franču liceju, bet rajona skola skaitās Hanzas vidusskola. Citai paziņai tuvāka un no loģistikas ērtāka ir 6.vidusskola, bet rajona skola skaitās 45.vsk.
Lai katrs sūta bērnu tur, kur vēlas, pats vadā un pats meklē tam risinājumu. Tā, it kā šī situācija nebūtu zināma jau gadiem.

Varbūt pirms 25 gadiem tā bija, tagad noteiktu rajonu skolas, ne tikai skaitas prestižas, bet biezo... Kaut uz papīra ir pašvaldības.
Prestižajos rajonos vairākos posmos vienkārši cilvēki ir gandrīz izslaucīti... varbūt kāds aizķēries mantotā vai īres mājoklī...
Bet piemērām franču licējā vai citās prestižo rajonu skolās neredzēsi tik nabadzīgu bērnu, kā no Folkmaņu ģimenes.
04.09.2025 14:43 |

10 gadi
Reitings 13350
Reģ: 15.03.2012
Fitnessbabe @ 04.09.2025 12:24
Tik daudz klasisko literatūru izlasījusi, cik es, Tu neizlasītu 10 savās dzīvēs - garantēju?un vārda - kabaks - nozīmi, protams, zinu. Ar savu tēloto " nesapratni" tikai parādīju to, ka ar mietpilsonīgām, aprobežotām "muzejus un kultūras pasākumus" apsēstām būtnēm man nekad nebūs kopējs sapratnes punkts. Būt inteliģentam nenozīmē veikt konkrētus uzdevumus - iet uz muzeju, izstādi utt. - jo to vajag. Tādus es saucu par biorobotiem.
Dzīvot mierīgu dzīvi, baudīt to, būt saskaņā ar sevi. Vienmēr var izglītoties arī, guļot uz terases saulītē vai pludmalē, un bērniem nav nekas vērtigāks, kā dzīvot bērnību kopā ar vecākiem, kas ar viņiem sarunājas, spēlējas, māca ikdienišķas lietas, nevis spiež uz kaut kādiem obligātiem pasākumiem, tipa - tāpēc, ka tā vajag.
Pieslēdziet sev smadzenes un - baudiet dzīvi??

"... kas māca ikdienišķas lietas" kā, piemēram, citā valstī jau 1. dienā atrast Zaru un šopingot līdz bezjēgai, tajā pat laikā nevar pašas sašķirot savus zīmuļus, tas jādara mātei līdz pārgurumam. Un ja neinteresē muzeji, tad var aiziet uz kādu koncertu, lai varbūt beidzot saprastu, ka Adrijai galīgi nav dziedātājas talants.
04.09.2025 15:18 |

10 gadi
Reitings 13350
Reģ: 15.03.2012
Inna86 @ 04.09.2025 12:43

Izlasīju interviju un vispār viņa nečīkst, bet gan dara visu, lai kļūtu finansiāli neatkarīga un cer, ka varbūt dzirksts atjaunosies un izdosies saglābt ģimeni.
04.09.2025 15:22 |

Reitings 789
Reģ: 26.07.2022
Danenbergsone stasta par summam kas jamaksaa par meiteneem; butu jau nokaunejusies, jo neko vina pati nepelna. Sveskaums!
Un drebes no shein
04.09.2025 15:35 |

10 gadi
Reitings 50
Reģ: 22.01.2014
Omniva55 @ 04.09.2025 15:35
Danenbergsone stasta par summam kas jamaksaa par meiteneem; butu jau nokaunejusies, jo neko vina pati nepelna. Sveskaums!
Un drebes no shein

Mmm, par ko tieši kaunēties?
No tevis naudu ņem vai tomēr ar vīru paši galā tiek?
04.09.2025 16:10 |

Reitings 119
Krizdole @ 04.09.2025 15:18

"... kas māca ikdienišķas lietas" kā, piemēram, citā valstī jau 1. dienā atrast Zaru un šopingot līdz bezjēgai, tajā pat laikā nevar pašas sašķirot savus zīmuļus, tas jādara mātei līdz pārgurumam. Un ja neinteresē muzeji, tad var aiziet uz kādu koncertu, lai varbūt beidzot saprastu, ka Adrijai galīgi nav dziedātājas talants.
es jau iepriekš minēju frāzi - IESLĒDZIET SMADZENES🥳
Es nesekoju līdz nevienai LV mājsaimniecei, lielākoties par viņām uzzināju šeit, izklaidējoties palasīt forumu un paralēli pačekojot instā, par ko ir runa. Un konkrēti Danenbergsonei (sorry, ja kļūdos uzvārdā) ir patīkams vaibs. Un ir tik aprobežoti spriest par to, kā cilvēks audzina savus bērnus, ja Tu viņa storijos redzi Max 5 min dienā😀
Toč, es priecājos,kā liekat maniem komentiem mīnusus, jo tas tikai apstiprina to, ka ar tādām vec..., sorry dāmām man arī dzīvē nav nekāda kontakta, sapratnes un kopsaucēja😀👌
04.09.2025 16:14 |

10 gadi
Reitings 50
Reģ: 22.01.2014
Nezinu un neinteresē, ko velk Danenbergsonu bērni, bet ieguldīties bērnu izglītībā ir labākā nākotnes investīcija. Prioritātes ļoti pareizi sakārtotas.
04.09.2025 16:22 |

Reitings 119
Omniva55 @ 04.09.2025 15:35
Un drebes no shein
Toč debīls spriedums🤡🤡
A kāpēc viņai būtu jāstrādā, ja, piem, viņas vīrs spēj ģimeni nodrošināt????tikai, lai būtu -ES STRĀDĀJU - un no 9-5 tupa sēdēt birojā (t.i. forumā🤡).......es arī nestrādāju, bet - daru visu, lai mans vīrs vairāk pelnītu - gatavoju kvalitatīvu ēdienu, jo ēdam tikai mājās, piemēram. Un tas ir daudz, jo zinu, kur ir labākie produkti, visu pārtiku arī sveru un rēķinu uzturvērtību, jo mēs abi arī pie visa esam sportisti. Esmu labā noskaņojumā, vienmēr izglītojos - internetā ir VISS un par VISU. izmantoju mākslīgo internetu dažādu savu interešu papildināšanai....
KĀPĒC BŪTU JĀVERGO kaut kādā svešā uzņēmumā, ja Tu vari ieguldīties savā ģimenē un savā dzīvē, fak???
Un par Danenbergsoni - laikam esat atpalikusi, kā nezinot - soctīkli arī nes ienākumus, tas prasa laiku un resursus. Un viņai tas ir darbs, vajag baigo disciplīnu, lai katru dienu liktu postus. Zinu pēc sevis - citreiz piespiežu sevi ielikt kādu smuku rīlzu vai storiju, pa periodiem - reizi nedēļā - man tas ir baigi daudz! Parasti - reizi mēnesī, ne biežāk.. a Te cilvēks to , cik saprotu, dara regulāri, savācis normālu follow skaitu un pelna.
Jums toč besī sava dzīve ar pakaļas atsēdēšanu ofisa krēslā, tāpēc arī tāda skaudība par citiem😜
04.09.2025 16:28 |

Reitings 374
Reģ: 21.06.2022
Fitnessbabe @ 03.09.2025 08:21
Nu, nē, nepiekrītu!! Abas māsas ir riktīgas lauku vecenes, kaut arī meitenes pēc gadiem!un uz to Madaru tiešām pretīgi skatīties, kā viņa rij tik neestētiski, un pati tik nekopta, bakurētainu seju - vemt gribās???un visas kustības un runas veids kā īstai lauku slaucējai - vēl tikai alumīnija spanni rokā un lakatu ap zodu??

Man gan viņas abas patīk. Normālas meitenes, nav uzpūstie pīļknābji. Un jā, ir Madarai problemātiska sejas āda, bet šādi apsaukāties... Tev tiešām galvā kaut kas nav kārtībā
04.09.2025 17:13 |

Reitings 2665
Reģ: 10.09.2021
Dāvids Krūmiņš normāli noliek Arnitas nodarbošanos 😀 vispār baigais muļķis, būtu priecājies, ka viņa tiek galā ar savām finansēm nevis salīdzinājis ar ielenēm 😀 neatbalstu Zinzino, un noteikti tur arī būs kritums pēc laika, kā NL, bet vismaz reāla iespēja kur nopelnīt mammai, kam mazs bērns vai Anniņai. Nav viegli atrast darbu, kur labi nopelnīt, ja esi burtiski piesiets bērniem.
04.09.2025 17:17 |

Reitings 789
Reģ: 26.07.2022
Fitnessbabe @ 04.09.2025 16:28
Toč debīls spriedums??
A kāpēc viņai būtu jāstrādā, ja, piem, viņas vīrs spēj ģimeni nodrošināt????tikai, lai būtu -ES STRĀDĀJU - un no 9-5 tupa sēdēt birojā (t.i. forumā?).......es arī nestrādāju, bet - daru visu, lai mans vīrs vairāk pelnītu - gatavoju kvalitatīvu ēdienu, jo ēdam tikai mājās, piemēram. Un tas ir daudz, jo zinu, kur ir labākie produkti, visu pārtiku arī sveru un rēķinu uzturvērtību, jo mēs abi arī pie visa esam sportisti. Esmu labā noskaņojumā, vienmēr izglītojos - internetā ir VISS un par VISU. izmantoju mākslīgo internetu dažādu savu interešu papildināšanai....
KĀPĒC BŪTU JĀVERGO kaut kādā svešā uzņēmumā, ja Tu vari ieguldīties savā ģimenē un savā dzīvē, fak???
Un par Danenbergsoni - laikam esat atpalikusi, kā nezinot - soctīkli arī nes ienākumus, tas prasa laiku un resursus. Un viņai tas ir darbs, vajag baigo disciplīnu, lai katru dienu liktu postus. Zinu pēc sevis - citreiz piespiežu sevi ielikt kādu smuku rīlzu vai storiju, pa periodiem - reizi nedēļā - man tas ir baigi daudz! Parasti - reizi mēnesī, ne biežāk.. a Te cilvēks to , cik saprotu, dara regulāri, savācis normālu follow skaitu un pelna.
Jums toč besī sava dzīve ar pakaļas atsēdēšanu ofisa krēslā, tāpēc arī tāda skaudība par citiem?

Jā Jā, protams skauž😃 tapec pati tik milzigu panaru seit raksti 😅
04.09.2025 17:42 |

Reitings 1248
Reģ: 11.08.2022
Fitnessbabe @ 04.09.2025 16:28
Toč debīls spriedums??
A kāpēc viņai būtu jāstrādā, ja, piem, viņas vīrs spēj ģimeni nodrošināt????tikai, lai būtu -ES STRĀDĀJU - un no 9-5 tupa sēdēt birojā (t.i. forumā?).......es arī nestrādāju, bet - daru visu, lai mans vīrs vairāk pelnītu - gatavoju kvalitatīvu ēdienu, jo ēdam tikai mājās, piemēram. Un tas ir daudz, jo zinu, kur ir labākie produkti, visu pārtiku arī sveru un rēķinu uzturvērtību, jo mēs abi arī pie visa esam sportisti. Esmu labā noskaņojumā, vienmēr izglītojos - internetā ir VISS un par VISU. izmantoju mākslīgo internetu dažādu savu interešu papildināšanai....
Jums toč besī sava dzīve ar pakaļas atsēdēšanu ofisa krēslā, tāpēc arī tāda skaudība par citiem?
Kad tieši viņas soctīklos šobrīd nes ienàkumus?
04.09.2025 17:49 |

Reitings 670
Reģ: 16.11.2023
Pilgrim @ 04.09.2025 12:45
A ko viņa darīs bez Armanda? Ne izglītības, ne profesijas, ne prasmju.

Tieši tā, viņa vienmēr būs Simsona sieva. Ja nebūtu Armands, nevienam viņa neinteresētu. Simtiem cilvēku šķirās, par visiem žurnālos neraksta.
04.09.2025 17:57 |

Reitings 119
Omniva55 @ 04.09.2025 17:42

Jā Jā, protams skauž? tapec pati tik milzigu panaru seit raksti ?
Tavam momentam nav loģikas😜konkrēti - varbūt man kaut kas skauž, tavuprāt? Vai tas, ka Tu tupi ofisā 9-5, vai kas cits? 😀
04.09.2025 18:16 |

Reitings 1248
Reģ: 11.08.2022
Nu nav jau ta, ka Simsone pati neko nedarītu.Visàdas radošas lietas taisa un tirgo, pašai tagad kaut kada make-up studija, meistarklases, džemperi un cepures, plànotàji. Nav tà ka cauràm dienàm meitu zīmuļus šķiro un asina un shein skrullē, atšķirībà no pàrgurušàs Danenbergsones. Un izglītība arī ir, nezinu gan kurà gadsimta iegūta, bet ir.
04.09.2025 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits