IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2202
Reģ: 31.01.2023
Hermiine89 @ 07.01.2026 15:30
Domāju, ka Leldei ir ļoti aizskarta patmīlība, jo šī atlaišana nozīmē, ka neesi nekas īpašs, viduvējība. Protams, viņa ir skaista, dziedāt arī prot, bet kā aktrise nav neaizstājama. Man gan vairāk nošokēja veids, cik aukstasinīgi šī atlaišana notika no Žagara puses. Brr
Bet mēs tur blakus nestāvējām un nezinām visu vēsturi. Ja ir kā Lelde stāsta, tad tāda atlaišana, kad kaut ko paraksta kolēģi, ir nelikumīga, ne tikai neētiska. Bet, redzot un dzirdot Leldi toreiz "Suņu būdā", man nav pārliecības, ka viņa lietas uztver atbilstoši realitātei.
07.01.2026 15:47 |

Reitings 3478
Reģ: 11.04.2023
Rumblerx @ 07.01.2026 11:49
Aiša un viņas tagadējais vīrs arī tajā pašā laikā kad Kiviči “sagāja kopā”, arī ģimene, vīrs, bērni. Interesanti kapec viniem te nav veltīta tēma 24/7??? Bet Kivičiem ir ?

Kiviču tēma vispār ir mistērija un aizdomas, ka kādai forumietei personīgs zobs, izbijusi kivja sawļe vai kas tāds 😁
Jo faktiski kiviču stāsts nav nekas unikāls ne sabiedrībā, ne slavenību pasaulē...
Jājas apkārt pa pasauli, ar pliku pakaļu, bērnus pamet kur nu kuro, stils 0, dzer, kā lopi.... Bet šos cilvēkus šeit minimāli paceļ un tad uzreiz sakrīt noteiktas forumietes, ka nevajag aprunāt, ja neko nezin...
07.01.2026 15:52 |

Reitings 217
Reģ: 23.11.2022
Dizzy @ 07.01.2026 15:47
Bet mēs tur blakus nestāvējām un nezinām visu vēsturi. Ja ir kā Lelde stāsta, tad tāda atlaišana, kad kaut ko paraksta kolēģi, ir nelikumīga, ne tikai neētiska. Bet, redzot un dzirdot Leldi toreiz "Suņu būdā", man nav pārliecības, ka viņa lietas uztver atbilstoši realitātei.
Nav tak tur nekas nelikumīgs un neētisks. Šīs pieaicinātās personas apliecina, ka Lelde ir saņēmusi paziņojumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu saskaņā ar Darba likuma 104. panta nosacījumiem, jo Leldei pašai ir bijis grūti parakstīties par šāda paziņojuma saņemšanu.
Te arī teātra viedoklis.
https://sejas.tvnet.lv/8392331/dailes-teatra-vadiba-komente-situaciju-ar-aktrisi-dreimani
07.01.2026 15:59 |

Patīk
Reitings 3093
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 07.01.2026 15:52

Kiviču tēma vispār ir mistērija un aizdomas, ka kādai forumietei personīgs zobs, izbijusi kivja sawļe vai kas tāds ?
Jo faktiski kiviču stāsts nav nekas unikāls ne sabiedrībā, ne slavenību pasaulē...
Jājas apkārt pa pasauli, ar pliku pakaļu, bērnus pamet kur nu kuro, stils 0, dzer, kā lopi.... Bet šos cilvēkus šeit minimāli paceļ un tad uzreiz sakrīt noteiktas forumietes, ka nevajag aprunāt, ja neko nezin...

Nuuu es nevaru iedomāties nevienu citu latviešu pāri, kurš tik aktīvi ņemtos pa soctīkliem un realitātes šoviem kā šie abi, paralēli darot pilnīgu huiņu, tā kā diezgan loģiski, ka citus tā neapspriež kā viņus. :D
Esmu tajā diskusijā ieskatījusies varbūt vienreiz, man īsti neinteresē ko viņi dara, bet es saprotu kur tas ir radies.
Nē nu ja tev ir piemēri, kuri ir tie, kas uzvedas tāpat, bet kurus nedrīkst aiztikt, es paklausīšos, varbūt tev taisnība.
07.01.2026 16:06 |

Reitings 1259
Reģ: 29.04.2021
Džinga @ 07.01.2026 16:06

Nuuu es nevaru iedomāties nevienu citu latviešu pāri, kurš tik aktīvi ņemtos pa soctīkliem un realitātes šoviem kā šie abi, paralēli darot pilnīgu huiņu, tā kā diezgan loģiski, ka citus tā neapspriež kā viņus. :D
Esmu tajā diskusijā ieskatījusies varbūt vienreiz, man īsti neinteresē ko viņi dara, bet es saprotu kur tas ir radies.
Nē nu ja tev ir piemēri, kuri ir tie, kas uzvedas tāpat, bet kurus nedrīkst aiztikt, es paklausīšos, varbūt tev taisnība.

Es tikai brīnos kā cilvēkiem ir vēlme viņiem ikdienā sekot. Man viņi liekas cilvēki ,kuriem nav nekāda talanta ,bet izceļas ar stulbumu , alkoholismu , savu bērnu pamešanu ,alimentu nemaksāšanu. U.t.t
07.01.2026 16:19 |

Reitings 728
Reģ: 09.06.2023
Džinga @ 05.01.2026 13:51

Man liekas vispār traki, cik daudzas šādas pieredzes mums ir ar ārstiem. Vai nu pārstrādājušies un izdeguši, vai vienkārši sajutuši kaut kādu varenību savā amatā un noniecina citus. Tas ir briesmīgi. Pie ārstiem griežas reāli sabijušies cilvēki, ar sāpēm, problēmām, nu kā var kaunināt un vēl vairāk baidīt. Nesaprotu, nu reāli, tieši par ārstiem šo dzirdu vis biežāk. Nēesmu dzirdējusi, ka kādu kauninātu notārs, manikīre vai taksists.

Tieši to pašu varu pateikt, cik ir sanācis dzirdēt, tad ārstiem ar laiku sakāpj galvā. Jaunie ārsti gandrīz vienmēr ir super pretīmnākoši, jo galvā lielākajai daļai vēl ir tas profesijas pozitīvisms, kas ar laiku nozūd. Vēlāk paliek tikai pats cilvēks, un, ja viņa raksturā ir visi nesmuki, tad ar laiku tie izlien ārā. Situācijās, kurās ārsti izturas necienīgi, ir jāreaģē.
07.01.2026 16:23 |

Reitings 3478
Džinga @ 07.01.2026 16:06

Piemēri nav jāmeklē tālu, palasi kivja tēmu... Simpo forumietes uz abu bijušajiem, lai tikai izceltu lieņuka vai kivja nepilnības... tomēr abi tādi paši bija arī pirms 10 vai 20 gadiem...
Un te vietā teiciens: Parādi man savus draugus un pateikšu, kāds esi.
07.01.2026 16:28 |

Patīk
Reitings 3093
akul12 @ 07.01.2026 16:28

Piemēri nav jāmeklē tālu, palasi kivja tēmu... Simpo forumietes uz abu bijušajiem, lai tikai izceltu lieņuka vai kivja nepilnības... tomēr abi tādi paši bija arī pirms 10 vai 20 gadiem...
Un te vietā teiciens: Parādi man savus draugus un pateikšu, kāds esi.

Nu pag, tad tev ir piemēri ar citiem, kas uzvedas līdzīgi kā Kiviči, bet kurus neaprunā? Vai nav?
07.01.2026 16:30 |

10 gadi
Reitings 21
Reģ: 03.04.2012
Kas ir resnā bārbija ? Kāds ig?
07.01.2026 16:34 |

Reitings 53
Reģ: 01.08.2025
Hermiine89 @ 07.01.2026 15:30
Domāju, ka Leldei ir ļoti aizskarta patmīlība, jo šī atlaišana nozīmē, ka neesi nekas īpašs, viduvējība. Protams, viņa ir skaista, dziedāt arī prot, bet kā aktrise nav neaizstājama. Man gan vairāk nošokēja veids, cik aukstasinīgi šī atlaišana notika no Žagara puses. Brr

bet kā savādāk var notikt atlaišana? abiem tas ir stress gan atlaižamajam, gan atlaidējam. Pie kam Žagars zināja cik publiski tas aizies, tādēļ bija sagatavojis visu korekti - divi atšķirīgi dokumenti, sarunāti liecinieki. Viss pēc likuma paredzētās kārtības
07.01.2026 17:53 |

Reitings 685
Reģ: 05.09.2025
Claire @ 07.01.2026 15:31
Man jau liekas, ka Leldei par sliktu nospēlējusi arī negatīva publicitāte. Gan presē, gan gozēšanās apšaubāma rakstura šoviņos, gan nokļūšana Gobzema storijos.
Un kāpēc gan aktieri ir iedomājušies, ka uz viņiem neattiecas štatu samazināšana? Tā ir ierasta prakse visās darba vietās - ja darbinieks pietiekami labi, ienesīgu neperformē, tad tiek atlaists pie pirmās izdevības.

Nesen viena forumiete rakstīja, ka viņa esot redzēta kopā ar Zāli, kas arī tiesājās par atlaišanu. Nu tad, lai padalās pieredzē.
Lelde ir skaista, nu tiešām skaista, bet kā aktrise nekas sevišķs, bez odziņas. Teātru galvenās dīvas bieži nav nekādas klasiskās, tradicionālās skaistules utml., bet tik dažādas lomas spēj izdzīvot nu tāāā… Manuprāt, Leldei nav tās personības. Kā 2.plāna aktrise, modele, šovu un seriālu aktrise - nu kāpēc ne, bet tādu ir tik daudz…
07.01.2026 18:09 |

Reitings 3227
Reģ: 30.01.2023
Elemelekaramele @ 07.01.2026 15:59
Nav tak tur nekas nelikumīgs un neētisks. Šīs pieaicinātās personas apliecina, ka Lelde ir saņēmusi paziņojumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu saskaņā ar Darba likuma 104. panta nosacījumiem, jo Leldei pašai ir bijis grūti parakstīties par šāda paziņojuma saņemšanu.
Te arī teātra viedoklis.
https://sejas.tvnet.lv/8392331/dailes-teatra-vadiba-komente-situaciju-ar-aktrisi-dreimani

Izlasîju rakstu, tas ir ļoti argumentēts par visiem samazinājumiem, pat par apkopējām. Un šeit redzams, ka uzņēmums optimizē un ņem àrpakalpojumu, lai vairāk nauda ir projektiem, bet tāpat nodrošinot, ka viss darbs ir izdarīts.
Šeit gan vairāk izskatās, ka gribās uzmanību un cietèjas lomu. Vajadzēja pievērsties vairāk teātra lietàm nevis skraidīt pa attiecību šoviem. 🫶
07.01.2026 18:11 |

Reitings 331
Reģ: 01.04.2023
Kur ir pazudis Gobzems? Jau ilgu laiku neviena ziņa, neviens domugrauds. Vai kāda var uzrakstīt, kas noticis.
07.01.2026 18:11 |

Reitings 1822
Reģ: 19.01.2024
sandrute @ 07.01.2026 18:11
Kur ir pazudis Gobzems? Jau ilgu laiku neviena ziņa, neviens domugrauds. Vai kāda var uzrakstīt, kas noticis.

Kad aptrūksies piķis, ko atbalstītāji dāsni viņam ikreiz samet, tad atkal uzpeldēs :D
07.01.2026 18:19 |

Reitings 1062
Reģ: 29.05.2023
Elemelekaramele @ 07.01.2026 15:59
Te arī teātra viedoklis.

Turklāt Lelde savā video piemin izrādi "Retrīts", kuru esmu apmeklējusi. Jā, jo bija interesanti skatīties uz Ķuzuli, Skrastiņu, Nevarausku, Grāveli, Leldes lomu varēja notēlot jebkura, viņa tur tēlo stulbu cacu. Respektīvi, izrādes sasniegumi nav saistīti ar viņu.
07.01.2026 18:40 |

Patīk
Reitings 802
Reģ: 08.09.2025
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120101450/lelde-dreimane-par-jaunajam-attiecibam-ar-sova-iepazito-arturu-ar-vinu-ir-viegli-drosi-un-loti-isti
Zinot man pazīstamu, Leldei līdzīga vecuma, sieviešu iepazīšanās pieredzi ar dažādiem vīriešiem, te uzreiz rodas viens būtisks kontroljautājums. Ja jau tik lielisks vīrietis, kādēļ viņa bērnu māte ir vēlējusies šķirties no šī lieliskā vīrieša....
07.01.2026 19:28 |

Patīk
Reitings 645
Reģ: 02.05.2020
VistaVita @ 07.01.2026 08:10
Būs tāds pat liktenis kā Lindai Leen.Bez bērniem ,bez vīra.
Nu ok labāk ,tomēr bijusi precēta,nevis vecmeita.
nav vairs pagājušais gadsimts kad tika uzskatīts, ka sievietes dzīves lielākais sasniegums var būt tikai un vienīgi apprrecēties un audzināt bērnus. Sievietēm var būt miljons dažāda veida sasniegumu dzīvē! Nespēju noticēt, ka man joprojām instagramā no skolas laikiem ir dāmas, kas apprecas un tad trīs mēnešus katru dienu pēc kāzām liek bildes no kāzām, kad nu beidzot, beidzot (!!!), viņa tikusi izvēlēta! 🤦🏼‍♀️
07.01.2026 19:52 |

Reitings 1588
Reģ: 23.01.2024
sandrute @ 07.01.2026 14:10

Laikam jau nav Linda laimīga, bet ar gadiem pierod pie sava likteņa. Jo jau pirms vairāk kā 10 gadiem gāju mācīties pie Vēdiskā astrologa un viņš man teica, ka pirms manis bija Linda un gribot ģimeni, bērnus, bet horoskopā esot ass, kas paredz karjeru, bet ne ģimeni. Tā man skolotājs teica

Protams, ka pierod, jo citas izejas viņai un citām sievietēm ar tādu likteni nav. Uzliek masku sabiedrībā un dzīvo tālāk. Kamēr daudzas naivās te drukā, ka ģimene, vīrs, bērni nav tāda vērtība, par kuras trūkumu pārdzīvot un skumt. Kāda greznība esot dzīvot vienai :D Es labprāt šīm jaunības maksimālistēm uzdāvinātu tos savus un savu draudzeņu padsmit dzīves gadus, kas bija nodzīvoti bez vīra un bērniem. Lielāku tukšumu dzīvē ienaidniekam nenovēlu. Nekāds darbs, karjera, ceļojumi, dzīve ārzemēs to nevarēja aizpildīt.
07.01.2026 19:56 |

Patīk
Reitings 3093
Mrs.True @ 07.01.2026 19:56

Protams, ka pierod, jo citas izejas viņai un citām sievietēm ar tādu likteni nav. Uzliek masku sabiedrībā un dzīvo tālāk. Kamēr daudzas naivās te drukā, ka ģimene, vīrs, bērni nav tāda vērtība, par kuras trūkumu pārdzīvot un skumt. Kāda greznība esot dzīvot vienai :D Es labprāt šīm jaunības maksimālistēm uzdāvinātu tos savus un savu draudzeņu padsmit dzīves gadus, kas bija nodzīvoti bez vīra un bērniem. Lielāku tukšumu dzīvē ienaidniekam nenovēlu. Nekāds darbs, karjera, ceļojumi, dzīve ārzemēs to nevarēja aizpildīt.

Nu tad, acīm redzot, tev ir diezgan draņķīga karjera un brīvā laika pavadaīšanas veidi, ja tas laiks bija depresīvs melns caurums un dzīves vienīgo piepildījumu sniedza ģimene.
Starp citu, nepārmetu neko nevienam, lai arī man būtu skumīgi, ja mana vienīgā laime būtu mans vīrs un pārējā ikdiena būtu bēdu ieleja. Vispār ieteiktu tev arī nekaunināt un neņirgāties par sievietēm, kam nav vīra / bērnu. :)
07.01.2026 19:58 |

Reitings 3478
Vispār ieteiktu tev arī nekaunināt un neņirgāties par sievietēm, kam nav vīra / bērnu.

Cilvēka daba nokaunināt, ja tas neatbilst paša dzīves standartiem... 😁 Vienalga vecmeita, resns, nabags, bagāts, neglīts, glīts... vienmēr atradīsies, kuram būs ko pateikt. 😁
07.01.2026 20:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits