tas ir sad ka meitene tikai par to domā, labakyko noderīgu dzīvē būtu darijusi. viņai tgd tādas labas iespējas no KP naudas atkritušas, cmonLindy @ 31.07.2022 12:27
var redzēt ka viņa tik ļoti cenšas būt kā kim kardashian un kylie jenner, storiji un bildes kopijas kā viņām :D viņa jau pirms porzinga loti centās vēl lika tekstus par sevi - latvian kylie jenner
parcelas uz ameriku tagad jau viegli visu kopēt, jo dzīvo luxury dzīvi
DaigaL @ 01.08.2022 08:37tas ir sad ka meitene tikai par to domā, labakyko noderīgu dzīvē būtu darijusi. viņai tgd tādas labas iespējas no KP naudas atkritušas, cmon
diez viņa zin par šī foruma esamību un kā viņa tiek apspriesta
?
DaigaL @ 01.08.2022 08:37tas ir sad ka meitene tikai par to domā, labakyko noderīgu dzīvē būtu darijusi. viņai tgd tādas labas iespējas no KP naudas atkritušas, cmon
diez viņa zin par šī foruma esamību un kā viņa tiek apspriesta
?
pareizi, viņa studēja kko par skin estetics vai kkas tādsvivii @ 01.08.2022 08:47
Nu viņa jau arī izmanto - krūtis, dibens, zāle, labs ēdiens, šopings, skaistmprocedūras, ceļojumi utt.
Bet vispār, cik es atceros, tad viņa kaut ko arī mācījās vai pat studēja. Uztura speciālists vai kaut kas tāds, labojiet, kas atceras ???
KP vēl vajadzēja uzdāvināt viņai akcijas kā to izdarīja Kanye , uz Kimas dzimšanas dienu.
Ainulai @ 01.08.2022 09:02
Meitenes, cmon, jūs taču negaidījāt, ka KP blakus būs Mišelas Obamas tipa sieviete? KP pats to piķi ne jau ar intelektu pelna ?
Viss normāli, jaunieši izklaidējas! Ja man butu tāda iespēja, darītu to pašu, nevis krātu trešajam pensiju līmenim. Gaņau!
Scandinavian @ 31.07.2022 21:23Man vienīgajai šķiet dīvaini, ka fotogrāfe Elīna Rudovska pirms fotosesijas tērpus mēdz uzvilkt sev un atrādīt instagram?
Lindy @ 31.07.2022 12:27
var redzēt ka viņa tik ļoti cenšas būt kā kim kardashian un kylie jenner, storiji un bildes kopijas kā viņām :D viņa jau pirms porzinga loti centās vēl lika tekstus par sevi - latvian kylie jenner
Standby @ 31.07.2022 16:51Uz Karadžanas zābaki stipri karājas. Nav piemērots influenceris izvēlēts tādiem zābakiem, man šķiet.
Vaaaii ne :D, viņai diez pašai nav pretīgi redzēt tādu ķermeni spogulī? brrJERSIKA @ 01.08.2022 10:30
Tos zābakus varēja arī uz slotas kāta uzvilkt, būtu tas pats!
Mathilde @ 01.08.2022 12:05Nesen vakariņoju ar Porziņģiem&co vienā restorānā pie blakus galdiņiem.
Man gan viņi patīk. Forši čaļi, meitenes viņiem arī labas. To, ka ir turīgi, tas ir tikai pluss. Nav taču viņi kkādi apdolbīti kiviči, kuri ventilē, dzerstās un bezjēgā svaidās ar naudu.
Viss notiek ģimenē, ar tuviem
draugiem. Malači!
Care Cat @ 31.07.2022 00:27
Arī pamanīju tos mini svārkus.. Tādā paskatā uz klubu varētu iet..
Lindy @ 31.07.2022 12:27
viņa iet uz īso pēdējā laikā.Babababaisacīja @ 01.08.2022 12:39
Paula vaļīga kucelīte čihuaha lētā
es vairāk par to, ka vnk neticas, ka Laurai ir taaaada lielā mīla pret KP... nē, nu vrbt, kas to lai zinNavNebusNekad @ 01.08.2022 09:31
Es arī neko tik šausmīgi nosodošu tur neredzu! Un, ja mans vīrietis būtu tik pat turīgs un ļautu man pabaudīt dzīvi, kāpēc ne?
DaigaL @ 01.08.2022 16:03es vairāk par to, ka vnk neticas, ka Laurai ir taaaada lielā mīla pret KP... nē, nu vrbt, kas to lai zin
Balalala @ 31.07.2022 23:14
Vienu dien izvilku nedaudz piegulošāku kleitu. Izgāju caur centru. Gribēju ielīst krūmos un pārģērbties; kādi nodzerti purni ar acīm izģērbj.
Citam tāda uzmanība varbūt pie sirds iet, bet man pietiek ar to, ko vīrs man dod.