Huppoo @ 22.07.2022 12:08Tā kā no mēness nokritušas ? Ir gan bezalko vīns (gan balts, gan sarkans), gan bezalko dzirkstošie, kokteiļi, ko vien sirds kāro!
ja pēdējā tad Agija ŪbeleChikitita @ 22.07.2022 15:36Kura bija tā Saulieša draudzene īslaicīgā?
Tieši to pašu nodomāju, cik ļoti savādāku biju iztēlojusies viņas balsi. 😁Krizdole @ 22.07.2022 14:01Jelinskai gan balss kaut kā galīgi neiet kopā ar tēlu ? bet nu jā, ko padarīsi, perfektu cilvēku nav ?
Ea vairāk par to, ka “var jau būt, ka bezalko…” izklausās, itkā tā būtu 1% iespējamība. 😁liilac @ 22.07.2022 15:23
Es it kā pieminu bezalko vīnu, bet laikam nevar līdz galam izlasīt daži cilvēki..
es loti reti kad par tievam meitenem kautko saku,jo uzskatu ka ta ir vinu darisana un man ka apalai salidzinosi visas liksies kas zem 60 tievas😁 ,bet soreiz par Sandu pateikšu ka tiesam ir pa traku tur figura pazudisi pilniba,bet ka to seju saglabaja nekaulainu isti nesaprotu🤔Krizdole @ 22.07.2022 19:55Krasta tik ļoti tīksminās par sevi, par savu figūru, nu bet kā tas cilvēks nesaprot, ka tas jau vairs nav smuki ?♀️ Ar tiem 50+ kg bija gan tieva, gan sievišķīga, nu kā no koncentrācijas nometnes
Kairi @ 22.07.2022 19:46Cik tomēr tā Vucēna ir nenobriedusi. Ko nozīmē dzemdē bērnu priekš sevis? Kad Radu atrādija savos profilos,tad izskatījās,ka Rafa ļoti mīlēja pavadīt laiku ar Vitu. Tagad sagrūsnēja atkal un viņai vīrieti nevajago. A par bērniem arī šeit tiek domāts vai nē? Viņa var tēlot cik grib apgaroto un visu zinošā,bet lai nebola savas buļļa acis,ka redz pārējie ir tādi neprašas,kas nesaprot,ka viņa ir Miss Indipendant. Nē, Vucēna, tu esi kaķene,kas grūsnē un tev savu bērnu vajadzības un attiecības ar tēvu vispār neinteresē. Tik cik toreiz raudāja,ka Vitai nav tēva, tik šoreiz atkal pierāda,ka tas nekad nebija par Vitu un viņas vajadzībām….
Trakakais ka saja "gribu- negribu"rodas bērni.dzive visadi var gadities,izkirties u.t.t. Bet šo izgajienu ne pakam nevaru saprast.Sievietes spelites kura reali cietis bērni.Aizrunaties ar to ka mierigaka dzive pec tik un tik gadiem,jo ta paredzets huina kautkada pati spēlē ruleti ar dzivi.Nokrita manas acis pavisam zemu (cik es sekoju.)Skaistslaiks @ 22.07.2022 22:14Kā Vucēnai pašai nav riebums par to, ko saka. Vai viņai maz rūp bērnu jūtas, cik ilgi viņa tam Neitam smadzenes čakarēs, viņš jau liels, visu saprot, varēja redzēt, ka pieķēries Rafam. Viņa diez viņam pateica, ka Rafa unkulis ienāks mūsu dzīvē tikai uz īsu brīdi, nepieķeries, viņš tik uztaisīsi brāli vai māsu un pazudīs no mūsu dzīves. Cik mazā Vita ātri pieķērās Rafam, un arī Rafa, skrēja, kad vajadzēja palīdzēt, centās atgūt ar meitu nokavēto, a šeit Vucēnai jau no sākta gala bija tikai viens galvā, un var nestāstīt pretējo. Tak tas bija redzamas, ka izmantoja Rafu tā teikt ciltsrakstu dēļ, cik reizes iesmēja par viņu. Nu ,fui, es parasti cenšos nostāties sievietes pusē, bet šī rīcība ir pretīga, i pret bērniem, i pret bērnu tēva. Un es piekrītu, kāpēc Rafam jāsamierinās ar kaut kādu brīvdienu tēva statusu, tik tāpēc, ka Vucēna tā grib. Gribēšu redzēt, kas notiks pēc pāris gadiem, kad NL aizies pa pieskari, un paliks bez līdzekļiem ar trīs, varbūt ar jau četriem bērniem, un kā vēl purinās Rafu ārā! Izsturību Rafam. Un diez vai bērni pieaugot sapratīs šādu mātes rīcību.
cukupupa @ 22.07.2022 22:44man izskatās, ka alise ar naturalbeibi vairs nav draudzenes ?
un ar to mēnešreižu beāti, ar kuru kopā cīnījās pret toksiskā šoka sindromu, arī laikam kādu laiku jau nedraudzējas? minimālisms un zero waste arī kaut kā aizmirsušies... un vēl pasakiet man kāds, ka ilgtermiņa marihuānas smēķēšana neatstāj nelabvēlīgu iespaidu uz cilvēka psihisko veselību...
Krizdole @ 22.07.2022 19:55Krasta tik ļoti tīksminās par sevi, par savu figūru, nu bet kā tas cilvēks nesaprot, ka tas jau vairs nav smuki ?♀️ Ar tiem 50+ kg bija gan tieva, gan sievišķīga, nu kā no koncentrācijas nometnes