Ieva333 @ 11.07.2022 15:42
Man patika Kristīne, skaista sieviete, atstāja arī gudras sievietes tēlu līdz - tā sodu publicēšana, tā Nurmuižas pavāra pazemošana, līdz viņa ielika storiju, kur acīmredzot Oļegs skatijās viņas sodus. Jautājums, bez nekāda heita - tiešām vīrietim kā Oļegam ir laika noņemties ar ātruma sodiem? Cienījams vīrietis, pazīstams sabiedrībā, bet tā sieviete blakus uzvedas kā pusaudzis, kur tikusi pie pirmā auto.
Nē, man neskauž, ka viņa var atļauties samaksāt sodus. Nē, man neskauž, ka viņai bagāts vīrietis, tīri jautājums - kas viņiem varētu būt kopējs.
Ieva333 @ 11.07.2022 15:42
Man patika Kristīne, skaista sieviete, atstāja arī gudras sievietes tēlu līdz - tā sodu publicēšana, tā Nurmuižas pavāra pazemošana, līdz viņa ielika storiju, kur acīmredzot Oļegs skatijās viņas sodus. Jautājums, bez nekāda heita - tiešām vīrietim kā Oļegam ir laika noņemties ar ātruma sodiem? Cienījams vīrietis, pazīstams sabiedrībā, bet tā sieviete blakus uzvedas kā pusaudzis, kur tikusi pie pirmā auto.
Nē, man neskauž, ka viņa var atļauties samaksāt sodus. Nē, man neskauž, ka viņai bagāts vīrietis, tīri jautājums - kas viņiem varētu būt kopējs.
Tā, ka tās, kuras te visus apdirš ir zem vidējā ( globāli)
Kitijaaaa @ 11.07.2022 16:49
Pa lielam tomēr ir otrādi. Pati esmu pelēkā pele, tādēļ man neceļas roka nevienas influenceres izskatu un apģērbu apdirst, jo pa lielam viņas visas pucējas vairāk nekā es. Un nevarēju saprast, kādēļ citas to dara. Tad neilgu laiku biju tajā Dzidras telegram grupā. Pirms viņa mani izmeta, liela daļa cosmo meiteņu tajā grupā jau bija ar savām bildēm. Varbūt tas ir tikai likumsakarīgi, ka tās, ar ļoti skaistu ārieni, savu izskatu ''izlika'' jau pirmajās dienās, un varbūt pārējās ir tikpat pelēkas kā es, bet tomēr ir radies iespaids, ka citu izskatu pārsvarā noliek tās, kuras pašas ir skaistas, pašpārliecinātas un sevi labi pucē, nepavisam ne zem vidējā.
karenmil @ 11.07.2022 17:33
Un kāda tad sanāk stāsta morāle? Pierādās tā, kas no senseniem laikiem zināma.
Ja cilvēks var būt skaists ārienē, tad pavisam neglīts no iekšpuses.
Tāda sanāk ir šo "skaistumkaralieņu" nolicēju patiesā daba.
Un tad te rodas jautājums, kurš ir labāks cilvēks, tāds, kurš varbūt neizskatās kā no žurnāla vāka, bet ar viņu ir patīkami kopā komunicēt un uzturēties viņa sabiedrībā vai arī ar Bārbijām, kuras uz visu noskatīsies no augstumiem un vērtēs katru tavu skropstu?
Man gan patik.pilnigi preteja tai sievietei kada bija ,kad atnaca uz "Saimnieks mekle sievu" kad piedzima meitina ka maiguma iemiesojums ja runa tiesi par izskatu.tievs vai apaligaks ta ir vinas pašas darīšana.dara vai nedara ar to kautkoAurora22 @ 11.07.2022 22:49Skatos uz Karadžanu, un domāju par to, ka viņai pat būtu potenciāls izskatīties labi, bet viņa pati šo potenciālu neizmanto. Piemēram, kāpēc savus garos matus nevarētu taisīt elegantās copēs vai garās bizēs, nevis tik bieži tādās nesaprotamās augstās, haotiskās astēs, kur visi mati katrs uz savu pusi. Pie tā garā tērpa, kas viņai šodien storijos mugurā, galīgi neiet kopā tāds izspūris izskats.
Viņai būtu jāpamaina silts no spīguļiem un rozā, un haotiskiem matiem, uz mazliet elegantāku koptēlu, un pat būtu tīri ok. Un varbūt mazliet tomēr svarā jāpieņemas.
kumelite15 @ 12.07.2022 08:09interesanti, ka Andersone nopirkusi pie pedejam bildem kopsh aprilja pie katras pa 1000 arzemju like (es ta spriezhu, jo pirms tam visam bildem 500-600like, tagad precizi par tukstoti vairak ?) taa vietaa, lai vienkarsi nosleptu like skaitu, ja trauce vai nepatik ka tik maz :D
Olly30 @ 12.07.2022 06:57Man gan patik.pilnigi preteja tai sievietei kada bija ,kad atnaca uz "Saimnieks mekle sievu" kad piedzima meitina ka maiguma iemiesojums ja runa tiesi par izskatu.tievs vai apaligaks ta ir vinas pašas darīšana.dara vai nedara ar to kautko
Ak jel, jeļena izbeidz sev asti celt!! kuram tas interesē? Tavi garie skaistie mati, tu to par tām aliexpress sintētiskjām cirtām, kas izlec uz tavu matu fona? vai tu to pa Aliexpress kelitām? Cik vari ņemties nu :D atpūties ar savu turku džeku un nebāz sevi par visām spraugām te. Tūlīt atkal kāda pateiks ne to ko gaidi un sāksies bimbāšana.Aurora22 @ 12.07.2022 09:30
Man ir kkādas lietas, kas patīk. Piemēram, patīk viņas garās kleitas, patīk skaistie garie mati. Bet man liekas, ka viņas izskatā ir, tā teikt, daudz vairāk potenciāla kā viņa izmanto. Liekas, ka viņa ļoti cenšas uzturēt kkādu tēlu par sevi, bet nedomāju, ka tas ir tēls, kas viņai piestāv vislabāk.
Nav_vispar @ 12.07.2022 09:59Kāda seko Diannkle? Viņa ir Edgara no Edart draudzene, dzīvoja kopā, tagad storijs, ka no rīta vēl viss labi, bet vakarā jau ar visām mantām un kaķi pārvākusies pie draudzenes. Nez, kas notika...Edgars jau it kā tāds normāls čalis.
Vakarkleita @ 12.07.2022 10:16
Viņa visu laiku īd par večiem, un ka visi viņai tā uzmanību pievērš, nav pupi utt.
Pat nezināju ka tads īsts vecis viņai ir.
Nu vizuāli man viņa patik, ar humoru meitenei viss labi!
Bet tā mūžīga runāšana par večiem un visu pārējo kas maļas uz riņķi.
anonymus @ 12.07.2022 10:15Ak jel, jeļena izbeidz sev asti celt!! kuram tas interesē? Tavi garie skaistie mati, tu to par tām aliexpress sintētiskjām cirtām, kas izlec uz tavu matu fona? vai tu to pa Aliexpress kelitām? Cik vari ņemties nu :D atpūties ar savu turku džeku un nebāz sevi par visām spraugām te. Tūlīt atkal kāda pateiks ne to ko gaidi un sāksies bimbāšana.