Lana123 @ 25.08.2021 11:25Hey. Apskatījos Elīnu V., iepriekš nebiju par tādu dzirdējusi. Viņas pamata darbs ir NL? ? Virs vai bērni viņai arī ir?
Jauku dienu :)
man arī tā pēc Instagram likās, ka bērnu navVIP @ 25.08.2021 12:54Elīnai v. Ir bērni? Oho, tieši likās, ka viņai nav.
Naomi999 @ 25.08.2021 09:10Par Jutu visjocīgākais šķiet tas,ka viņa strādā/strādāja tajā Caunes sievas salonā. Un tagad viņš viņu tā noliek..
Lana123 @ 25.08.2021 12:56man arī tā pēc Instagram likās, ka bērnu nav
Vibe @ 25.08.2021 13:16
Viņa palika pēc grūtniecības apaļa.
Vibe @ 25.08.2021 13:16
Viņa palika pēc grūtniecības apaļa.
Vibe @ 25.08.2021 13:19
Bac tgd skatos un nesaprotu moz viņa vnk resna bija jau tad un man likās ka stāvoklī ?... Tagad skatos un domāju, likās ka toreiz viņu vēl sveica un bija sotry kur ar bērnu ratiņiem viņa pie kkada karjera bija, jaa tā bija. Viņai pirms gada vai divi gadi piedzima mazais
Laiks ātri skrien īsti neatceros viens gada vai jau divi. Moz jau pat trīs.
MjauMjau @ 25.08.2021 09:10Juta vairākas reizes ir minējusi, ka tieši viņa bija tā kas plānoja un organizēja visus ceļojumus. Tāpēc arī varbūt Gints vairs neceļo.
blacke @ 25.08.2021 13:23
Pirms gada un vairāk viņa tak baigi pie Saulietes Teikā dzīvojās, kā cēlās tā gūlās. Atceros vēl kā Sauliete brauca Elīnu random uiz viņas māju pārsteigt, tikai kaut kāds čalis bija, no bērniem ne miņas. Interesanti.
Vibe @ 25.08.2021 13:41
Atceros ka bija sotry kur viņa pēc dzemdībām ar visiem ratiņiem bija kkada izbraucienā pie ezera.
Nezinu. Diezvai bija cita bērns.. Hmm. Dīvaini jau būtu ka slēpj un nerāda savu sīci. Bet kks tur bija. ? Moz vēl kāda uzradīsies kas atceras.
varbūt nestrīdos, es atkal atceros, ka viņa teica, ka ne visiem ir bērni vai var būt bērni, neatceros.Vibe @ 25.08.2021 13:41
Atceros ka bija sotry kur viņa pēc dzemdībām ar visiem ratiņiem bija kkada izbraucienā pie ezera.
Nezinu. Diezvai bija cita bērns.. Hmm. Dīvaini jau būtu ka slēpj un nerāda savu sīci. Bet kks tur bija. ? Moz vēl kāda uzradīsies kas atceras.
Wonder woman @ 25.08.2021 13:35
Man fascinēja tā Jutas atbilde Caunem par to ,ka Gintam neeesot sekotāju,bija Caunes story vakar,itkā visur skandina,ka ar Gintu izškīrās ,kā draugi,bet tagad kaut ko biški tāpat prasās uzdirst vinam vispār bez iemesla pluss vēl pēc tam tie story par to ,ka vinai nemaz tas IG neesot viss dzives jēga ,neesot tāda skāde un piebilde,ka personiskajā dzīvē esot loti laimīga,hmm kāds sakars botiem ar vinjas mīlas dzīvi!?
Gan jau Jutai ir kāds gruzis sirsninā,par to ka ex ,kurš teica ,ka negrib bērnus,tagad katrā otrajā postā runā par pregnancy ar Jauno sievu!
Protams ir forši ,ka var atlauties celot,ne visiem ir iespeja apskatit tik daudz valstis un vietas,bet varbūt kaut kādā momentā Gintam arī sāka apnikt,jo kluva jau par ieradumu,visu laiku celo,aizbrauc uztaisa kadas bildes,video, gym un visi tie kakji kurus obligati Jutai prasas samilot,gan jau Gintam apnika,tagad ir kaut kas savadaks dzīvē,man liekas deep down dala cilveku tomer vēlas pēcnacejus kaut kada dzives posmā,Bet Jutai priority ir celošana!
Agrak kad skatijos vinu bildes no celojumiem social media likās wow tik skaists, saderīgs pāris,bet tad vienreiz skatijos Ginta story no celojumiem un biju šokā,tā itkā “milestiba “ bija tikai bildes,story vareja redzet ,ka nav vairs laimīgu kopā jau ilgu laiku!
Kurs tad isti tos bernus negribeja? Juta vai Gints?
Vispar divani Juta bija ka stiva, maksliga barbija bez emocijam blakus Gintam, visu laiku centas but perfekta, noteiktos ramjos, bet tagad tik briva un laimiga. Likas, ka Gints vinu ierobežo, bet tagad Gints saka, ka mil cik Jekaterina ir vienkarsa? Kaut ka jocigi neiet kopa fakti
Un piekrītu, ka Juta ir atbrīvojusies un kļuvusi interesantāka, cilvēcīgāka, joprojām turot augstu sava izskata latiņu.